Close
Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 207
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per llapin

është e vertet që kam kerkuar me mbyll se ajo tjetra temë është më e nxehtë se na ndajn vetem 48 ore nga personi që

edhe zyrtarish e ka nderruar statusin jo si qytetar i lirë po si i dyshuar kryesor ne vrasjet e paslufte

mos vet para kujt kish me dal me u përball

nasht se i vrajshin njerzit dhe i digjshin

Aty afer...
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Vendndodhja
    Epir
    Postime
    62
    Pa marre parasysh rrethanat, tema nuk duhet te mbyllet. Ka shume per t'u thene, kjo eshte vetem fillimi.

Fillova me Haxhi Kuç-Arkanin, per te vazhduar me "haxhikuçet" tjere!

Ju jeni te tille: ne njeren ane hiqeni sikur nuk keni asgje kunder UÇK-se, por vetem kunder disa njerzve te caktuar qe ishin ne UÇK. Kurse ne anen tjeter ne forma anonime, shani, fyeni dhe denigroni figuren emblematike te UÇK-se siç eshte Adem Jashari!

Ja nje shembull me poshte, se çka shkruan Haxhi Kuçi:

http://www.bashkimikombetar.com/hist...-t2785-210.htm

Me emra tjere u paraqitem spiunave,qe ti lavdroi per aktivitetin qe e keni tradhetue popullin,dhe a nuk ndegjon bisedat dhe ti me zerin e rrases se zeze kan e mbroni spiunet !!

Adem Jasharin se kam shajte por tek e fundit qe shpifesh as ai nuk me hyne ne koke sepse e shpallet komandant pa ushtri,dhe vdiq si i vetmuar duke luftue me shkie e ju nga malet e qiqavices(qyqeve) e shikojshit se si po vritet!Hajt shitjua petllat me shurre tucave dhe spiunave bosave te tu!

E kush eshte bre Adem Jashari?Po qe hiq ama karuci nuk po ma nin a ndegjon ore qen!Ja keni sharrue mire e tani ne emer te tij kinse doni me na mashtrue e ma na shti nen cenzur si shkijet me juve qe ju hyjshit ne ****!

Une kur nuk ju kam hyre ne **** as shkive as juve ore spiuna!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    PERGJIGJET
    HAXHI LATIF KUçI

Ndegjo o Avdi Ibrahimi,o tugjar o genjeshtar i rryer;
    Une nuk fabrikoi genjeshtra as per ty e as ndaj kerkujna,pos me argumente ore faqe zi shkruai dhe kurr nuk do ndai kete rrugetim .Une kurgja kundra teje nuk shpifa pos e kam shkrue te verteten se shkaku yt nuk me morri ne lufte Fatmir Lima ne prezencen e Bajram Bekteshit,dhe mesuesit nga deberdelani Balajs.Ka dhe shume deshmitar por emrat e tyre nuk po i qesi njeherit per shkaqe te tjera.E qe ti o Avdi Ibrahimi kerkon qe une ty te paraqesi ne gjygje per kallzim penal,;o sa qesharak qe me koke bere;Por ti a e njeh kete gjygj se cilet persona aty punoin !Ne kete gjygj punoin ata qe dje ishin ne sherbim te milloshit e ti u beson a une jo more koke laker.
    Dhe ketu gjarperit i dolen kembet.Se çfare demshperblimi ti kerkon ishalla del ndopnje shqiptar qe e done drejtesin .
    Ti vete o Avdi po te djeg e verteta!Mos me vete se tregon vete e ti po nxihesh me veten!
    Po çfare veterani i luftes na qenke more debil qe dje pate punue ne mbrojtjen popullore te serbise ku vete me ke thene se kam punue ashiqare dhe e ngritish veten si skenderbeg duke ja shkatrrue qerdhen e serbise siq ja kishte shkatrrue Skenderbeu Turqis,sa qesharak qe behesh edhe ketu!
    Ti edhe tanket serbe i ke ngrere me dhembe a po te bjen mend a.
    Per fakte kam inqizime me shoket e tu dhe te mit qe ti me kishe njoftuar o Avdi a deshiron ti qesi siq ja kam qite Rexhep Qosjes dhe ty te vjen rende per ato dhe me thua spiun serb qe kurr ne jeten time me shkije as babe e as babegjysh nuk jemi perqite ,e ti mbaju ne veten o Avdi se po sharron secilen dite vetem teposhte a je ka sheh apo je qorrue ne tru!

Une o Avdi Ibrahimi nuk ika nga shkau por nga sherri yt ,sepse Lima me tha se ti e kishe pas nje telefone ne zyren tende sa kishe punue me serb ne MP te serbise ne vitin 1984 gjere ne vitin 1987 .E ne kete mbrojtje serbija nuk i ka pranue nacionalistet shqiptar e ti si paske mundur te kyqesh ne kete pune!!!!
    Une Arkanin nese e kam vozit si taxi ma ke que ti bashk me taksistet shqiptar,vetem qe te me njollosni!e PER TE ME PARE MASA QE KINSE hAXHIU PO SHETIT SERBET ME TAXI?POR KJO NUK U SHITET FARE!

Ty te perkrah edhe shoqja e sandokanit Sanije Rexha,pra edhe kjo nuk na qenka e pastert,sepse pasket luftue kundra shqiptareve e jo kundra serbeve e zoti u vrafte!E per ty e din ma se miri Gafurr Adili se kush je ,e din per ty Bashkimi nga prizreni pse u plagos ne frntin e luftes!

Une tere jeten time kam vjell vrere kundra shpiunave qe i nxitet patriotet te hyne ne konflikt me policin serbe dhe te vriten e ju ti thoni mases se une e nxita se ai nuk kish vdek!E ju te mbesni gjalle dhe tu shkruani kenge ne qiftelija.
    Ni kenge ja ke kushtue Besim Ndreces dhe o i poshter a te kujtohet kur une dhe ti e kerkojshim Besimin kur e vrau policin ,qe nese e gjejna ta marrim e ta meshefim!A po fabrikoi genjeshtra !kush po fabrikon perendia ja qift ata robet e shpise,se me nxite ta perlyej edhe fjalorin e gjuhes.
    Sa per akademi serb qe i kam vozite,i kam vozite gjer ne Gilan dhe rruges kur i kam ba pyetje se a e meritojna pavaresin ne shqiptaret e kosoves,ata me paten thene se ne serbet nuk guxoim me ua dhurue ashtu si mendoni sepse KS ne denone neve e ne serbet nuk jemi si shqiptaret te jetoim ne roberi.Dhe nese me pasken thene serbet se nese KS na largon nga kosova,ska ma shtet ne bote qe na shtine qe tu rrim gjandar shqiptareve se na kan lodhe duke shpiunue njeri per tjetrin.Ty o Avdi Ibra a pi dojke shume serbet mi pas ne kosove,e zoti te vrafte.kush nuk ua kupton sofizmat e tua me migjin tende!
    Une sa e kam dashur kombin shqiptar dhe trojet shqiptare as qe ka me lind ndonje nane shqiptare si une,por leji dallaveret e te vragfte buka qe ma paske ngrere me dallavere.
    Avdi se fundi po e leshoi nje fsham;Nese jam ne hak ne shqiptar kurr drite mos pafsha une e as fara ime,e nese ti je ne hak ne mua dhe shqiptaret kurr fara juaja mos mbete pa u farue,dhe kurr lumturi mos paqit.

Avdi ne vitin 1971 jam rrok me serb per flamurin kuq e zi dhe ne vend te sserbeve shqiptaret mu versulen.
    Ne vitin 1971 ne normale e pata shkrue poezin per republiken e kosoves.
    ne vitin 1981 me 11 mars ne menzen e studenteve une i nisa demostratat.
    ne vitin 1989 me formimin e delegacionit ne sallen e flimit shkuam ti vizitojna minatoret dhe u thash qe te dalin te gjithe e une po behem kurbani shqiptareve,prezenc ka qen Shaip Gashi ,Sali Hoxha(kapuqi),Asllan Shala,Dem Ndreca veti ti dhe kush eshte i interesuar,a eshte e vertete apo po fabrikoi genjeshtra.

Me 15 janar 1999 po kete dite mbas masakres se RAQAKU perfaqesuesit e OSCeS qe ishin tue banue ne shtepin time,i shtina qe te intervenoin ne KS dhe ju vrafte e mira ime,e sa per luften tende sot e mijera vite kurr skish mundur te kethehen ne kosove shqiptaret e debuar.Sa per veteranin e luftes sate e te shokeve te tu serbija ishte ne kosove!Po mire ma keni bere a haram u koft e kurr driten e diellit mos e pafshit as liri mos gezofshit.

ete Sinan Bid Kuçin se si kam kecyer nga kulmi i shtepise se tij dhe policeve serb ua kam nxjerr shqiptarin nga kerri.Aty ka qen edhe nje polic shqiptar Feimi nga Ferizoi dhe te tregon a po fabrikoi genjeshtra.
    Kam kall edhe tanke serbe dhe kamiona gjate demostratave e din suharaka i madh e i vogel se kush eshte Haxhi Lata e kush Avdi Ibrahimi.
    Le te bejne pyetje shqiptaret ne prizren prof dr.Ramadan Mujen
    kryetarin e prizrenit se kush eshte Haxhi Lata?Dhe per ty le ta vesin prof Bajram Kurtin,Riza Vaten,Bajram Bekteshin,Rexhep Hotin,Haziz Morinen,Afrim Morinen,Adem Demaqin,Rexhep Qosjen,Mervete Dreshen

Ty o Avdi me qindra here po te them nese ke ndonje fakt personalisht ti apo ke ndoni shqiptar si deshmitar qe din diq te keqe per mua qiti ashiqare e mos u merr me prralla ne ajer.

Haxhi Latif Kuçi

pirroja na thuaj diq per lidhjet e haxhi kuqit me ramadan mujen!!
    dhe lidhjet e tij me avdi ibrahimin se shoqe i paska haxhi kuqi i juaj!!

mbase e ke qellim qe ta largosh vemendjen nga kadri arifi !!
    duke ia nderruar kahjen temes kjo tregon se je i deshpruar dhe zhgenjyer!!

pse ti nuk perqendrohesh ne tema por me cdo kusht, shantazhon mundohesh te
    ua ndrosh kahjen kur temat kane te bejne me krimin edhe korupsionin !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga pirroja1 Lexo Postimin
    Lexone me vemendje kete shkrim te Haxhi Kuçit, udbashit i cili me çdo kusht eshte munduar te futet ne UÇK, me direktiva te sherbimit sekret serb.

Haxhi Kuçi, me profesion taxsist, ka bartur paramilitare serbe ne veturen e tij, kurse nje rast e ka bartur edhe kriminelin Zheljko Razhnajtoviç Arkanin.

Te gjitha keto i pranon edhe publikisht. Prandaj, nuk eshte ndonje çudi apo rastesi pse sulmohet UÇK, Azem Syla, Fatmir Limaj, Kadri Veseli, Xhavit Haliti etj.

Ketij bastardi vendore dhe spiuni te Serbise dhe te gjitheve te tjerve si ketij,
    duhet t'u hapen gjyqe dhe ajo atyre qe ishin sublimacion kombetar.

Po kjo eshte metoda e fundit qe ju ka mbete , ketyre udbashave sulmo dhe shpif per te mbrojte veten deri sa te ken dyer ku munden me trokit keta te gjitha kan me i perdore, dhe me u paraqite viktima keta gjakpirsa por keto jan salltat e fundite te tyre, a ka ma vdekje per ta me qene e pavarur Kosova dhe mos me qenen ne ndikimin serb. Per keta kriminel qe mundohen te mbulohen me petkun e viktimes i pengon UCK-ja dhe qdo gje qe lidhet me te, me te gjitha menyrat ata mendohen te diskretitojn nga lufta e UCK-se, dhe inskenimet mundohen me perdor fakte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Nuk me befason pse jeni kaq te mjerë kur pa asnjë argument i padisim te gjithë ata njerëz sikur qe benë ky fare L-7 apo edhe G-2. Nuk befasohem as me verbrin e njerëzve qe padite e UDB-se apo padit e Serbisë i përdorin si argumente kundër dikujt qe deri i kanë lexuar këto padi neper gazeta nuk kanë dëgjuar kurrë për këta njerëz. Është mjerim për ne si popull qe vetëm ata qe janë vrare ne lufte paskan qene te denje dhe te tjerët i përqeshim me fjale te kafeneve dhe pa asnjë fakt vetëm e vetëm qe nuk kemi fuqi dhe dije te mendojmë si qytetare te denje. Pra jo vetëm ky L-7 por kushdo tjetër qe ka fakte le ti ofroi atje ku edhe duhet e jo ne formën me te lige te akuzohen ata njerëz qe ne katër sy me ta do ti lagnin pantallonat nëse veç vishen me pantallona.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga pirroja1 Lexo Postimin
    Keshtu deshironit ju me pardonet udbash:sa me shume spiun te vrare nga UÇK, aq me shume do t'i ferkonit duart, per realizimin e qellimeve te juaja antikombetare.

Ja vertetimi i leshuar nga Fatmir Limaj per Banush Berbatovcin. Po ta kishin vrare Banush Berbatovcin, ti me eskorten tende udbashe kishit vajtuar nate e dite ne forum!

Mos mendoni se ka ardhur koha e juaj!
    Për imagjinatat negative qe i keni dhe për inate është dashtë qe Skënderbeun me qite te vendosur aty ne arkivol dhe me thane se e ka vra SHIK-u dhe UCK-ja.
    Kjo është hangare e pa kripur, keni sha aq shume dhe keni etiketua sa nuk po dini çka tjetër me u marr me lojna te fëmijëve. Por ju kuptoj se jeni shume te lig dhe për këtë veproni me këtë kapacitet truri...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    të gjith komnetuesve

mbyllne këtë tem mos u merreni me kadri arifin po pergadituni te dy grupet për të mërkurë ora 10:00

se ka pas thën njani

I LUTEM PROKURORIS TË MË NJOFTOJ MBI EPILOGUN E HETIMEVE

atje është koka , atje eshte vemendja e familjeve që humben me te dashurit e tyre vetem e vetem që mendonin ndryshe dhe ishin LDK nag 12 qershori 1999
    Për imagjinatat negative qe i keni dhe për inate është dashtë qe Skënderbeun me qite te vendosur aty ne arkivol dhe me thane se e ka vra SHIK-u dhe UCK-ja.
    Kjo është hangare e pa kripur, keni sha aq shume dhe keni etiketua sa nuk po dini çka tjetër me u marr me lojna te fëmijëve. Por ju kuptoj se jeni shume te lig dhe për këtë veproni me këtë kapacitet truri...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovelli : 02-08-2010 më 05:41

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    të gjith komnetuesve

mbyllne këtë tem mos u merreni me kadri arifin po pergadituni te dy grupet për të mërkurë ora 10:00

se ka pas thën njani

I LUTEM PROKURORIS TË MË NJOFTOJ MBI EPILOGUN E HETIMEVE

atje është koka , atje eshte vemendja e familjeve që humben me te dashurit e tyre vetem e vetem që mendonin ndryshe dhe ishin LDK nag 12 qershori 1999

Disa media në Kosovë duan ta shëndrrojnë opinionin e Kosovës në arene koridosh spanjolle,në publik që kërkon gjak edhe me çmimin e jetëve te pafajshme. Numërohen javët,ditët ,minutat thuajse nuk është fjala për njerëz,djem nenash,prindër fëmijësh,familjare,shoke e miq,qe duhet te jetojnë përditë apo te vdesin njëqind here ne dite. Nëse vetëm një nga te përfolurit është i pafajshëm jeni duke bere mëkat mortor sepse secili nga këta qe ende nuk janë akuzuar kane te sipas drejtësisë aktuale presumohen të pafajshëm deri ne momentin qe gjykata vendose ndryshe.
    E gazetaret e Kosovës e kane shëndrruar arrestimin e tyre ne një sfide për jete a vdekje.
    Disa me siguri janë politikisht te instrumentalizuar dhe shpërblehen nga porositësit. Disa tentojnë rritjen e tirazhi apo rrahagjoksen e guximit. PO ku mbeti humaniteti ,kodi etik e moral.
    Me cilën të drejte linçoni njerëzit ende zyrtarisht te pa akuzuar?Ku keni te drejte ti përgatisni arkivolin njerëzve që ende punojnë dhe mjeket ende nuk i kane trajtuar.
    Njëra gazete përcakton javën ,tjetra ditën e arrestimit. Kjo nuk është gazetari. Kjo nuk është humane ,keni kujdes se kjo mund tu kthehet ,se keni edhe ju familje ,fëmije e mos hyni ne gjynah se Zoti është me i drejte se drejtësia e kësaj bote dhe drejtësia e tij është e pamëshirshme. Zoti i ruajt te pafajshmit dhe fëmijet por vene dorën në zemër e mos verboni nga urrejtja , lakmia ,smira lëreni drejtësinë te beje punën e vete. Mos ngarkoni mëkate se ato janë te renda.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per kosovellin
    Per llapin-pr

Vallë mos ishin UDB-e këto figura

Xhemajl Mustafa
    Shaban Manaj
    Smalj Hajdaraj
    Smalj Berbatovci
    Haki Ymeri
    Bardhyl Ajeti
    Ekrem Rexha etj

Të gjithë këta kan qen njerzit më të afert të presidentit historik Ibrahim Rugves

Mirpo mos harroni :

një citat të Azem Syles me 09 .prill 2001

,,LDK -ja dhe Serbija gjithmon kan luftuar me te gjitha mjetet kundër UÇK-së,,

Natyrisht se askush nuk e ka shtyer me zor zoterin Syla të bëjë thirrje për vrasje politike 1999/2005

Mirpo ja I erdhi fundi kesaj loje te gjakosur të njerzve që kufomat e vllezerve te tyre ti djegin per ti humbur gjurmet e krimit po ja realiteti
    Ndryshuar për herë të fundit nga L-7 : 02-08-2010 më 09:05

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Oooooooo llap

Të merkuren po vjen bashk me Azem Sylen edhe Fatos Klosi e po dojke me I thën Van Vrejswikit se

Bllaca ka shpif

heheheheh
    Ndryshuar për herë të fundit nga L-7 : 02-08-2010 më 09:06

Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •