pasi pirroja paska devijuar nga tema vetem e vetem ta mbroi kadri arifin!!
pra qe pirro qka te shkruan ky far margaritari i juaj qka i shkruan margaritarit AVDI IBRAHIMI!!
pasi pirroja paska devijuar nga tema vetem e vetem ta mbroi kadri arifin!!
pra qe pirro qka te shkruan ky far margaritari i juaj qka i shkruan margaritarit AVDI IBRAHIMI!!
PERGJIGJET
HAXHI LATIF KUçI
Ndegjo o Avdi Ibrahimi,o tugjar o genjeshtar i rryer;
Une nuk fabrikoi genjeshtra as per ty e as ndaj kerkujna,pos me argumente ore faqe zi shkruai dhe kurr nuk do ndai kete rrugetim .Une kurgja kundra teje nuk shpifa pos e kam shkrue te verteten se shkaku yt nuk me morri ne lufte Fatmir Lima ne prezencen e Bajram Bekteshit,dhe mesuesit nga deberdelani Balajs.Ka dhe shume deshmitar por emrat e tyre nuk po i qesi njeherit per shkaqe te tjera.E qe ti o Avdi Ibrahimi kerkon qe une ty te paraqesi ne gjygje per kallzim penal,;o sa qesharak qe me koke bere;Por ti a e njeh kete gjygj se cilet persona aty punoin !Ne kete gjygj punoin ata qe dje ishin ne sherbim te milloshit e ti u beson a une jo more koke laker.
Dhe ketu gjarperit i dolen kembet.Se çfare demshperblimi ti kerkon ishalla del ndopnje shqiptar qe e done drejtesin .
Ti vete o Avdi po te djeg e verteta!Mos me vete se tregon vete e ti po nxihesh me veten!
Po çfare veterani i luftes na qenke more debil qe dje pate punue ne mbrojtjen popullore te serbise ku vete me ke thene se kam punue ashiqare dhe e ngritish veten si skenderbeg duke ja shkatrrue qerdhen e serbise siq ja kishte shkatrrue Skenderbeu Turqis,sa qesharak qe behesh edhe ketu!Ti edhe tanket serbe i ke ngrere me dhembe a po te bjen mend a.
Per fakte kam inqizime me shoket e tu dhe te mit qe ti me kishe njoftuar o Avdi a deshiron ti qesi siq ja kam qite Rexhep Qosjes dhe ty te vjen rende per ato dhe me thua spiun serb qe kurr ne jeten time me shkije as babe e as babegjysh nuk jemi perqite ,e ti mbaju ne veten o Avdi se po sharron secilen dite vetem teposhte a je ka sheh apo je qorrue ne tru!
Une o Avdi Ibrahimi nuk ika nga shkau por nga sherri yt ,sepse Lima me tha se ti e kishe pas nje telefone ne zyren tende sa kishe punue me serb ne MP te serbise ne vitin 1984 gjere ne vitin 1987 .E ne kete mbrojtje serbija nuk i ka pranue nacionalistet shqiptar e ti si paske mundur te kyqesh ne kete pune!!!!
Une Arkanin nese e kam vozit si taxi ma ke que ti bashk me taksistet shqiptar,vetem qe te me njollosni!e PER TE ME PARE MASA QE KINSE hAXHIU PO SHETIT SERBET ME TAXI?POR KJO NUK U SHITET FARE!
Ty te perkrah edhe shoqja e sandokanit Sanije Rexha,pra edhe kjo nuk na qenka e pastert,sepse pasket luftue kundra shqiptareve e jo kundra serbeve e zoti u vrafte!E per ty e din ma se miri Gafurr Adili se kush je ,e din per ty Bashkimi nga prizreni pse u plagos ne frntin e luftes!
Une tere jeten time kam vjell vrere kundra shpiunave qe i nxitet patriotet te hyne ne konflikt me policin serbe dhe te vriten e ju ti thoni mases se une e nxita se ai nuk kish vdek!E ju te mbesni gjalle dhe tu shkruani kenge ne qiftelija.
Ni kenge ja ke kushtue Besim Ndreces dhe o i poshter a te kujtohet kur une dhe ti e kerkojshim Besimin kur e vrau policin ,qe nese e gjejna ta marrim e ta meshefim!A po fabrikoi genjeshtra !kush po fabrikon perendia ja qift ata robet e shpise,se me nxite ta perlyej edhe fjalorin e gjuhes.
Sa per akademi serb qe i kam vozite,i kam vozite gjer ne Gilan dhe rruges kur i kam ba pyetje se a e meritojna pavaresin ne shqiptaret e kosoves,ata me paten thene se ne serbet nuk guxoim me ua dhurue ashtu si mendoni sepse KS ne denone neve e ne serbet nuk jemi si shqiptaret te jetoim ne roberi.Dhe nese me pasken thene serbet se nese KS na largon nga kosova,ska ma shtet ne bote qe na shtine qe tu rrim gjandar shqiptareve se na kan lodhe duke shpiunue njeri per tjetrin.Ty o Avdi Ibra a pi dojke shume serbet mi pas ne kosove,e zoti te vrafte.kush nuk ua kupton sofizmat e tua me migjin tende!
Une sa e kam dashur kombin shqiptar dhe trojet shqiptare as qe ka me lind ndonje nane shqiptare si une,por leji dallaveret e te vragfte buka qe ma paske ngrere me dallavere.
Avdi se fundi po e leshoi nje fsham;Nese jam ne hak ne shqiptar kurr drite mos pafsha une e as fara ime,e nese ti je ne hak ne mua dhe shqiptaret kurr fara juaja mos mbete pa u farue,dhe kurr lumturi mos paqit.
Avdi ne vitin 1971 jam rrok me serb per flamurin kuq e zi dhe ne vend te sserbeve shqiptaret mu versulen.
Ne vitin 1971 ne normale e pata shkrue poezin per republiken e kosoves.
ne vitin 1981 me 11 mars ne menzen e studenteve une i nisa demostratat.
ne vitin 1989 me formimin e delegacionit ne sallen e flimit shkuam ti vizitojna minatoret dhe u thash qe te dalin te gjithe e une po behem kurbani shqiptareve,prezenc ka qen Shaip Gashi ,Sali Hoxha(kapuqi),Asllan Shala,Dem Ndreca veti ti dhe kush eshte i interesuar,a eshte e vertete apo po fabrikoi genjeshtra.
Me 15 janar 1999 po kete dite mbas masakres se RAQAKU perfaqesuesit e OSCeS qe ishin tue banue ne shtepin time,i shtina qe te intervenoin ne KS dhe ju vrafte e mira ime,e sa per luften tende sot e mijera vite kurr skish mundur te kethehen ne kosove shqiptaret e debuar.Sa per veteranin e luftes sate e te shokeve te tu serbija ishte ne kosove!Po mire ma keni bere a haram u koft e kurr driten e diellit mos e pafshit as liri mos gezofshit.
ete Sinan Bid Kuçin se si kam kecyer nga kulmi i shtepise se tij dhe policeve serb ua kam nxjerr shqiptarin nga kerri.Aty ka qen edhe nje polic shqiptar Feimi nga Ferizoi dhe te tregon a po fabrikoi genjeshtra.
Kam kall edhe tanke serbe dhe kamiona gjate demostratave e din suharaka i madh e i vogel se kush eshte Haxhi Lata e kush Avdi Ibrahimi.
Le te bejne pyetje shqiptaret ne prizren prof dr.Ramadan Mujen kryetarin e prizrenit se kush eshte Haxhi Lata?Dhe per ty le ta vesin prof Bajram Kurtin,Riza Vaten,Bajram Bekteshin,Rexhep Hotin,Haziz Morinen,Afrim Morinen,Adem Demaqin,Rexhep Qosjen,Mervete Dreshen
Ty o Avdi me qindra here po te them nese ke ndonje fakt personalisht ti apo ke ndoni shqiptar si deshmitar qe din diq te keqe per mua qiti ashiqare e mos u merr me prralla ne ajer.
Haxhi Latif Kuçi
shoku pirroja ky haxhi kuqi qenka nga dera e juaj!!
qenka shok i ramadan mujes tash nuk do kishe bere keq te na tregosh per kete lidhje!!
edhe ky sikur kadri arifi qenka shkolluar e edukuar me buke te shikut!!
u kane dal spijunet dorsh tash po ua futin eprorve te vet!!
qe shifne pra haxhi kuqin ne bisede me rexhep qosjen!!
kete pirroja me qellim nuk e ka sjell andaj e solla une !!
ketu shihen qarte se bashkepuntor i kujt paska qene!!
ky far haxhi kuqi shoku i AVDI IBRAHIMIT!!
Ah shpiunat e poshter
ani neper forume paraqiten kishe jan per bashkim kombetar
kishe nuk jan te knaqur sipas tyne me ket gjysum shteti e lirije
kishe po u dhimbset Mitrovica e po kan frig se mus po ndahet
e shajn flamurin e himnin e Republikes se Kosoves
nuk i njofin ato simbole
nuk e njofin shtetin e Kosoves kinse jan veq per bashkim kombetar
i kritikoin institucionet kinse po punoin pak per ket popull
si puna e UDB-ashve ma qysh din ata vet
e more mjerana si kini lan ven veti ne Kosove e tash sillni neper franc belgjik etj.
dhe disave prej juve qka kini qen ma aktive apo ma te besueshem tek shkau ju kishin gjet edhe pun neper ambasada te shkive neper europ
e disa jan edhe antar te keti forumi
qe shiten patriota a kha i shajn e i urrejn ish pjestaret e UÇK-se dhe shpifin qka ashte nji e zez per ta
e keshtu e kan keta shpiunat qe tash disa jan zan ngusht
siq thon kah ne disa kan mbet as me sheher as me barilev u ka hup rruga neper oborr ne shkretve
hajde tash filloni me i mbroit shpiunat siq kishi fillue me e mbroit atfa hagjije haaaaaaa
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Mjafet me me keto shpifje e budallaki nga ma te poshterat.
kerkush si shan clirimetaret perpos skotes enveriste, cdo gje qe ashet kunder qellimeve tyne monstrueze ashet trathetar kjo ashete parolla e vjetrume envero-titiste.
perpos jush qe i perdoreni dhe i perdoret Clirimetaret per interesa vetiake dhje partiake, ideologjike kerkush tjeter, pa u zbulua krimi dhe pa aredh drejtesia ne vened ska liri per popullin shqypetar.Vete jeni tana qato qe ua mevisheni tjereve, tahse ju ak ra pake si ngushet dhe ju vjene nxehete, por dijenei se kjo ashet veq fillimi.
të gjith komnetuesve
mbyllne këtë tem mos u merreni me kadri arifin po pergadituni te dy grupet për të mërkurë ora 10:00
se ka pas thën njani
I LUTEM PROKURORIS TË MË NJOFTOJ MBI EPILOGUN E HETIMEVE
atje është koka , atje eshte vemendja e familjeve që humben me te dashurit e tyre vetem e vetem që mendonin ndryshe dhe ishin LDK nag 12 qershori 1999
G-2 dhe haxhikuça tjere!
Videon me Rexhep Qosjen e kam sjell te paren! Dhe mos genje ashtu siç e ki zakon!
"Burre" i forte ky Haxhi Kuç-Arkani.
Rrofte Gjykata e Hages dhe Holanda, sidomos Masstrichti, sepse ua ka bere shume gjera te mundshme Gelav-2 e Elav-7!
Ja video me poshte:
http://www.forumishqiptar.com/showpo...9&postcount=20
L-7
po perse more dai po kerkon me e mbyll temen qe vet e ke hap
a veq qe jau ka ba bajat Pirroja a heeee qka ini ju
veq ka edhe asi njerzish qe jau din edhe luget ne kroishe siq thon nji fjal
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt