Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741

Kërkoj dikë që të mundësojë financimin e një drame

Pershendetje te nderuar miq e dashamir te forumit, perseri mu ba puna qe te kerkoj ndihme nga ju, kesaj radhe per ta gjetur nje donator, i cili mund ta na financoj per te pergatitur si drame HARRY POTTER DHE GURI FILOZOFAL, ne rolin e te cilit do luaj edhe une vet.
    Iu lutem shume qe nese njihni ndonje te me lajmeroni ne kete teme, do te ua dija shume per nder, sepse me regjisoren Rushe Berisha, po planifikojme ta qojme deri ne fund ate qe kemi nisur, por na duhet nje donator, me nji fjale na duhen PARA !!

Gjitha te mirat !!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    o zogu ti nisa me gufin qe kam dhe un si harry..ma sill mrapsh kur tvin paret mos ma fut nfurr me patate.
    mos luj se sta quj

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ma mir kerko nje melci se sa pare sot
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Pershendetje te nderuar miq e dashamir te forumit, perseri mu ba puna qe te kerkoj ndihme nga ju, kesaj radhe per ta gjetur nje donator, i cili mund ta na financoj per te pergatitur si drame HARRY POTTER DHE GURI FILOZOFAL, ne rolin e te cilit do luaj edhe une vet.
    Iu lutem shume qe nese njihni ndonje te me lajmeroni ne kete teme, do te ua dija shume per nder, sepse me regjisoren Rushe Berisha, po planifikojme ta qojme deri ne fund ate qe kemi nisur, por na duhet nje donator, me nji fjale na duhen PARA !!

Gjitha te mirat !!
    Zogu po keni pyetur se si eshte mundesia per kete ne Deqan. Te sektori i kultures, ose nepermjes ndoj intervenimi, edhe ne ministri te kultures. Paret ju rrine ndeje, e ato per keto pune jane. Mos ta ndine ke me i siguruar. Pyete edhe te tjere qe kane pase raste te tilla . Jau dine kodin, pushtetareve.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Citim Postuar më parë nga Daniel Maker Lexo Postimin
    o zogu ti nisa me gufin qe kam dhe un si harry..ma sill mrapsh kur tvin paret mos ma fut nfurr me patate.
    ma mir kerko nje melci se sa pare sot
    Po shiko ti i nderuar, une nuk jam i interesuar per para p rep ronje donator, nuk kerkoj para nga askush, por ojkrek dikend qe te na behet nje donator, kuptonn ?? Nuk me interesojne artap ti shfrytezoj per nevojat e mia, por per te krij, rauper te sjell diqka me te mire ne boten e teatrit shqiptar !!

Citim Postuar më parë nga Bardhi Lexo Postimin
    Zogu po keni pyetur se si eshte mundesia per kete ne Deqan. Te sektori i kultures, ose nepermjes ndoj intervenimi, edhe ne ministri te kultures. Paret ju rrine ndeje, e ato per keto pune jane. Mos ta ndine ke me i siguruar. Pyete edhe te tjere qe kane pase raste te tilla . Jau dine kodin, pushtetareve.
    O bardhi, te falemnderit shume per fjalet e tua, do shohim e do bejmee, por ne nuk po planifikojme qe ta perziejm sektorin e kultures e kurrfar sektori tjeter, e pse ? pse keta kerkojne te vjedhin, e ne s'duam te kemi pune me ta, kshtu qe ne kerkojme nje donator, me nje fjale nje bisnesmen qe do pranonte te bashkepunonte me ne per te krijuar ate qe kemi planifikuar !

Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Pra kesaj radhe forumi s'mund te me ndihmoje me shumee !!??

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nese kerkon nje financues, te sugjeroj te sjellesh nje pasqyre te permbledhur te shpenzimeve me zerat perkates sipas te cileve do te shpenzohen shumat, totalin etj.
    Keshtu ke mundesi me te mira se sa thjesht "kerkoj donator".

Une kam 10 vjet qe kam nje projekt per te ndertuar makinen e kohes edhe akoma nuk kam gjetur askend.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin

Gjitha te mirat !!
    Donatori nuk gjendet ne forum. Atje ku jeton, dil jashte dhe shif perreth ndonje biznes aty afer. Piketo disa dhe shko e pyeti- foli dhe tregoji per idene/projektin/ ne kete rast dramen qe kerkon te vesh ne zbatim ne shkollen ku shkon. Nese ndonjeri do ti lindi ne zemer deshira per t'ju ndihmur dhe se besoj do e kete problem te hedhi disa para per femij si puna juaj, qe kohen e lire vendosni t'a beni drame dhe art dhe jo si shumica qe rrine vara-vingo- rrugeve. Good luck. ketu ska donatore si perfundim.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin

Une kam 10 vjet qe kam nje projekt per te ndertuar makinen e kohes edhe akoma nuk kam gjetur askend.
    Wow ofrohem si vullnetare. Kur ta kesh ndertuar me be nje ze ne forum.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    Zogu shko deri te Ekrem Lluka nje here.
    Me respekt,

Valdet Shala

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •