Uroj te mos te vij per asnje dita e lamtumires,por nese ndodh se njerez jemi cfare do ti thonit?
Une i thashe: Dashurofsh sic te dashurova une ty
te dashurofshin sic me dashurove ti mu,,
Uroj te mos te vij per asnje dita e lamtumires,por nese ndodh se njerez jemi cfare do ti thonit?
Une i thashe: Dashurofsh sic te dashurova une ty
te dashurofshin sic me dashurove ti mu,,
Jeto sot se neser si dihet
Une do ti thoja:
E thefsh qafen,pasi me nuk do ta kisha te dashur!![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Un do i thoja,ajo qe ti do maresh mbas meje ,te dashurofte sa çereku i dashurise qe te kam dhene dhe te kam dashuruar une![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Rruge te mbare,se nuk e meritove dashurine time...ose une tenden!
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Cdo ndarje tjeter perveq amshimit,gabimi eshte i individit,nese une do isha shkaktare e ndarjes at qe e thash me lart le te ma thoj edhe ai mua!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
largimin ose lamtumiren kure dikush nuk ta thot nuk e ben se te urren por e ben ta bej me te leht ndarjen....
Kure njeriut nuk i mbetet gjat per te jetuart qellimisht i largo ata qe mose ndjejn dhembje edhe pse ai e fsheh nji dhembje sa nji kodrin.
Une do ti thosha se nuk te kom dashur ,te kom urryer ter jeten ...ti nuk me ke dashr,me ke urryer me shpirt ......
edhe pse po te kuptoje gjuhen e zemres nuk do pajtohesh me at qe e ndigjo veshi.
Kurre syt mose ti pafsha.
Cdo gje qe ndodh mos u merzit. Ska asnje arsye qe ta vrasesh mendjen per asgje.
Lamtumire......................................... .................................................. ...............................
Do i thoja kalofsh mire aty ku po shkon .!!!!!
Mendo dhe Pasurohu
Ne fakt ashtu i thuhet vetem nese mezi ke prit te t'thote lamtumir!
pac fat...
lutem qe nje tjeter te dashurosh,
ashtu sic te dashurova une ty,
por,kujdes ! mos t'a humbasesh
sic te humba une ty...
sepse s'munda te te ndaloj me dashuri,
dhe me lote nuk te ktheva perseri....
. lamtumir.............
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt