Rruge te mbare,,,Dhimbjen qe ti me le dikush tjeter do t'ma heqe,,,
Rruge te mbare,,,Dhimbjen qe ti me le dikush tjeter do t'ma heqe,,,
Si moj ike!
Po pse ike?
Do kthehesh përsëri?
Jo!
Si të duash.
Pak shaka.Gjithsesi,mbase në ato momente mund të mos gjesh fjalë të duhura e megjithatë,kur dikush vendos të ikë,lereni të ikë.E dhimbshme natyrisht por ai ose ajo që kërkon të ikë,e ka vendosur.
Me vjen mire qe te njoha me mire qe te kuptova.............
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
ej peps, bera pak shaka siper... po e verteta eshte se eshte e dhimshme kur ndahesh nga dikush. ndjenjat na bejne njerez
Ne jeten e secilit ka dite te plota te eres dhe te zemeruara.Ka dite te mbushura me shi dhe me plot dhimbje,ka dite plot me lot,por pastaj ka dite plot me dashuri qe na japin forcen per te shikuar perpara per te gjitha ditet e tjera me entuziazem.
Mbas cdo stuhie del ylberi....ashtu sic mbas cdo te keqe vjen nje e mire.
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Sigurohu qe nuk ke lene asgje tek une.Te mos gjesh justifikime per te me telefonuar,pas lamtumires.
,,,
Jeta eshte si nje liber..ne cdo faqe jane shkruar historite tona...momentet qe na kane bere te lumtur dhe momentet qe na kane bere te vuajme..dashurite qe do rezistojne gjate gjithe jetes..dhe te tjera te pamundura per te vazhduar me tej..per te ekzistuar ky liber ka nevoje per shkrimtare....e shkrimtaret jemi ne..ne jemi te vetmit qe mund te shkruajme jeten tone.MOS lejo kurre te te thone qe ajo qe deshiron eshte e pamundur!!!Nese ke nje enderr duhet ta mbrosh!!!Shijo cdo moment,jeto te tashmen,dhe mos co dem asnje minut te jetes tende.Kurre mos u dorezo e kurre mos hiq dore nga enderrat e tua.Jeta dhe lumturia jote vlejne me shume se cdo gje tjeter.
---- Me kete dua te them qe e urrej fjalen lamtumire--------
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Varet nga momenti .Nqs te lendon shume i thua ne djall dhe me tej sepse jeta vazhdon dhe dikush tjeter do te me doje dhe vleresoje me shume se ty dhe per kete qe jam jo ate qe ti mendon te jem.
Nqs te tregohet i sinqerte se ndjenjat kane ndryshuar atehere mundohesh ta harrosh.
...pac fat...
Nese ky person ka qen i rendesishem ne jeten time , vallaj do i merrja borxh kto llafet e tuja , nese ste ngel hatri
Por nese do ishte ndonje i dashur kshu mo si i thon
Sdo denjohesha as nje llafe ti thoja , ose ose do i thoja pupupu gjynaf momentet qe te kam kushtuar ty more bestia ....
Krijoni Kontakt