Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 128
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    shokit une nuk thash qe turqia dhe serbia nuk ka faj te dyja i kan be keq shqiperis por me se shumti dem shqiperis i ka be shqiptari sepse po te ishim te bashkuar dhe trima do ishim shteti me i vjeter dhe mi i fuqishem ne bot mirpo shqiptarve ju mungoj trimnia ju mungoj besnikria ju mungoj bashkimi dhe shkatrrun shqiperin
    FAKT I GJALL qe ne kohen e Skenderbeut se pari me dhun perqafuan kulturat turke dhe pastaj duke tradhtuar traditat shqitpare per para dhe kjo e pru Shqiperin ketu ku osht dhe kjo do te jet ne perjetsi perderi sa te del nje skenerbeg perseri per shqiptaret e te jetoj ne perjetsi ashtut sikur i ka bashkuar ne at kohe...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    DISA

DISA nje pergjigje nuk ma dhe voton edhe ti ta bejm SHQIPTARIN keshtut

PURE SHQIPTARI ? apo jo ?
    Po Shqiperia duhet te jet vetem e shqiptarve,jo e turqve,jo e shkive,jo e serbve.
    E sa i perkete asaj qe thua se duhet te pir alkool,ajo eshte qeshte tjeter kush don le ta pi edhe pse jam kunder,por ky duhet te jete shtet demokrat,ku si muslimani,si katoliku,duhet ti kan te drejtat e barabarta.

Rrnofte Shqiperia e Bashkuar
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga verystrongbeer Lexo Postimin
    O ..... perktheje cfar ke shkruar

Dhe qe te kuptosh pse kosova mbeti nen sllavet, shiko videon me poshte, dhe mos ja lere fajin shqiperise, patriotet shqiptare bene cdogje qe ishte e mundur dhe siguruan pavarsine e shqiperise, ju e kishit mendjen te prisnit sulltanin,
    Vete e keni fajin qe merreni me turq turku ju shiti tek sllavi.

hajd shendet

http://www.youtube.com/watch?v=4A0ZLMiPGJQ
    Eh te polemizoj me ty qenka e kot sepse as qe permenda turk e arab ne shkrimin tim,te lutem lexoje mire dhe ndoshta e kupton,e po se kuptove prap ta vizatoj ....
    Ska te bej video e jote me shkrimin tim ......e as qe merem me sulltana e sulltanesha ... ste pengon askush qe soot ti ta zhvillosh shqiperin bashk me mua e jo te shohim mute mute e vetem mute ne plazhet tona ..........
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    O MALOK perktheje cfar ke shkruar

Dhe qe te kuptosh pse kosova mbeti nen sllavet, shiko videon me poshte, dhe mos ja lere fajin shqiperise, patriotet shqiptare bene cdogje qe ishte e mundur dhe siguruan pavarsine e shqiperise, ju e kishit mendjen te prisnit sulltanin,
    Vete e keni fajin qe merreni me turq turku ju shiti tek sllavi.

hajd shendet

http://www.youtube.com/watch?v=4A0ZLMiPGJQ
    Lidhja e Prizreni (ku lindi nacionalizmi i pare mbare shqiptar) dhe Lidhja e Pejes....si duket nuk paskan qene ne Kosove, gjithe ato luftera si duket nuk paskan qene Kosovar qe erdhen deri Elbasan dhe Struge per ti zhdep sllavet dhe turqit.

Ik more bal mesoje historine, jevg muti ke qelluar aty dikun ne shqiperi e te duket mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 01-08-2010 më 20:10

[QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Termi "Amen" ne kulturen kristiane si dhe termi "Amin" ne kulturen Islamike dhe termi "Om" ne kulturen Hindu, si edhe "Amon Ra" emri i Zotit te Diellit ne kulturen e lashte Egjiptiane, jane fonetikisht shume te ngjashme me njera tjetren.

Amen do te thote "Keshu u befte", e ngjashme me "Tatastu" (sic e thone hindute ne sanskitishte) "U plotesofte deshira juaj"
    Ne Arabisht, Amin do te thote 'besimtar' (emer) dhe besnik, i besuar, i vertete (mbiemer)

Kristianet thone "Ahh-men" ose "Ay-men"
    Forma "Ahh-men" eshte paksa me formale dhe me e perdorur ne liturgjine kishtare.
    "Ay-men" eshte me teper e degjueshme tek Evangjelistet...

Ajo dosja qe me solle ne pdf, nuk vlen fare. Se edhe perkthyesi, si ti, nuk ia ka haberin asaj cfare perkthen...
    Dhe nese do te donte ta perkthente ne Shqip, e perkthen "Keshtu u befte", dhe jo Amin (arabisht kjo e fundit)

E shef qe ne forum meson edhe gjera te reja?[/QUOTE
    Nuk desha te provokoj nivelin tuaj , ate e kuptoj me nje fjali. Nese do te mesosh duhet te lexosh pak me teper.

Sidoqofte respekte pa dyshim
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Dhe sot nese kosova eshte shtet i pavarur eshte veteeeeeeeeeeeeeeeem fale dy personave, dy heronjve.

WILLIAM CLINTON DHE TONY BLAIR.

boll na cat derrasa me kta turq, po te ishte per turkun dhe per 10 mije vjet te tjera do ishit nen thundren e serbit ju.
    Dua ta uroj BOB Clinton per martesen e Chelsea,ma jep pak e-mailin se nuk e kam qe ti shkruaj: te trashegohet vajza,po pate mundesi dil prape kendej nga anet tona dhe pastro ca qe kane ngelur...
    Ka shume te beje me temen
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Lidhja e Prizreni (ku lindi nacionalizmi i pare mbare shqiptar) dhe Lidhja e Pejes....si duket nuk paskan qene ne Kosove, gjithe ato luftera si duket nuk paskan qene Kosovar qe erdhen deri Elbasan dhe Struge per ti zhdep sllavet dhe turqit.

Ik more bal mesoje historine, jevg muti ke qelluar aty dikun ne shqiperi e te duket mire.
    evgjit, mesoje tani ti historine kush ishte lidhja jote evgjite e prizrenit, shihe "nacionalizmin" shqiptar ketu

ky eshte nacionalizem turk dhe jo shqiptar.

citim

1. Lidhja jonë është forumar me qëllim që të mos njohë asnjë qeveri tjetër përveç
    Perandorisë Osmane dhe të mbrojë integritetin tokësor me të gjithë mjetet
    2. Qëllimi ynë i lart është të mbrojmë të drejtën e lartmadhërisë së tij sulltanit,
    sovranit tonë. Në do quajmë armiq të kombit (osman) dhe atdheut të gjithë ata që
    kundërshtojnë dhe prishin qetësinë, ata që dobësojnë qeverinë dhe
    bashkëpunëtorët e tyre. Në rast se turbulluesit nuk heqin dorë do i dëbojmë jashtë
    shtetit3. Ata delegatë të krahinave të tjera që duan të hynë në Lidhjen tonë do i pranojmë
    me gëzim dhe regjistrojmë si miq të qeverisë dhe vendit
    4. Në bazë të Sheriatit do të mbrojmë jetën, pasurinë dhe nderin edhe të atyre që nuk
    janë muhamedanë, por janë besnikë, tamam si për veten tonë. Ndërsa kryengritësit
    do ti dënojmë sipas fajit
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Jo vec miku me i mire i Serbise, por edhe i Izraelit.

Mbase Muxhahadinet ndonjehere do ta kuptojn rolin e vertet te Turqise edhe mbas lojrave qe ben me ate anijen. Sado "kercenime" dhe llafe, ne fund ju dhan falje Izraelit sepse pa Izraelin nuk behen dot fuqi ekonomike ne rajon.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Jo vec miku me i mire i Serbise, por edhe i Izraelit.

Mbase Muxhahadinet ndonjehere do ta kuptojn rolin e vertet te Turqise edhe mbas lojrave qe ben me ate anijen. Sado "kercenime" dhe llafe, ne fund ju dhan falje Izraelit sepse pa Izraelin nuk behen dot fuqi ekonomike ne rajon.
    ua rrofsh topat turqve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    ua rrofsh topat turqve
    sa her qe jep komente ne ket forum topet i ke ne goj. Pse or ti si vendos nje par ne qaf. Besoj se do ta hjeshonin profilin tuaj.

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •