Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 128
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    ua rrofsh topat turqve
    Vellezer ju luse qe te debatoni ne menyre te qyteteruar,edhe pse keni mendime te ndryshem,tek e fundit jem shqiptare dhe duhet te jemi te bashkuar,feja eshte dicka idividuale,dhe secili e pranon x fen.

Me t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Vellezer ju luse qe te debatoni ne menyre te qyteteruar,edhe pse keni mendime te ndryshem,tek e fundit jem shqiptare dhe duhet te jemi te bashkuar,feja eshte dicka idividuale,dhe secili e pranon x fen.

Me t'mira
    Okej. Plotesisht pajtohem me ju. Pershendetje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    ah injoranca e pederve te vatikanit.
    gjithmon mundohet te paraqesin turqine apo muslimanet sikur armik tone, hiqu bre mos ma lodh ******.
    tuqija eshte dhe gjithmon do te jet aleat i shqipetarve, sidomos kosoves

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    gjithmon mundohet te paraqesin turqine apo muslimanet sikur armik tone, hiqu bre mos ma lodh ******.
    nqoftse ki ndoi te familjes ashtu te mire ,sille dhe ta vertetojme nese jemi pedera apo jo

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    Or ti . Ju Mitrovicalit me pas qen patriota sa jini muslim apo fetar Mitrovica e veriut kurr nuk kish ra ne dor te shkive.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    O MALOK perktheje cfar ke shkruar

Dhe qe te kuptosh pse kosova mbeti nen sllavet, shiko videon me poshte, dhe mos ja lere fajin shqiperise, patriotet shqiptare bene cdogje qe ishte e mundur dhe siguruan pavarsine e shqiperise, ju e kishit mendjen te prisnit sulltanin,
    Vete e keni fajin qe merreni me turq turku ju shiti tek sllavi.

hajd shendet

http://www.youtube.com/watch?v=4A0ZLMiPGJQ

Te them kafsh nuk mundem sepse ka kafsh te cilat meritojne me tepr rrespekt se ti .

Si duket ti nuk e din o nuk don ta dishe se te gjitha kryengritjet e shqiptareve duke filluar qe nga lidhja e prizerenit e deri te pavarsia e shqiperise e kosoves sote jan organizuar zhvilluar ne kosove dhe nga kosovaret .

Si duket ti k...bk nuk don ta dishe se ishin kryengritjet e kosoves ato te cilat quan ne pavarsin e shqiperis me 1912 ishin po ata lumenj gjaku qe derdheshin ne kosove nga kosovaret te cielt luftonin ne dy fronte me turqit dhe serbet per pavarsine e shqiperise nderkoh qe baballaret e tu me kollare ngritnin flamurin e pavarsis se shqiperis ne vlore pa shkrepur as nje plumb sepse lumenjt e gjakut derdheshin ne kosove per ket pavarsi te cilen fatkeqsisht edhe ti e gezon sot nderko qe ne te cilet ta sollem ty pavarsin u dasht prap qe edhe 100 vite me pase te derdhim gjak deri te kjo pavarsi qe kemi ne sote ne kosove

E cila u TRADHTU nga baballaret e tu pseudo patriot

Si duket ti k...bk nuk don ta dishe se luftrat kryendritjet e shqiptarve per pavarsi kombetar jane udhehequr nga kryegjenerali ISA BOLETINI Hasan Prishtina Idriz Seferi Bajrame Curri etj. te gjithe shqiptare te kosoves

Keshtu qe mshelne gojen se boll-mjaft njeher ju mallkoje gjaku i tradhetis qe ja bet kosoves e mos te ju mallkoje edhe gjaku i historis .

NJE INFO . Per her te pare Manifestim për të kujtuar Çlirimin e Shkupit .

Më 12 gusht do të mbahet një tubim madhështor, me të cilin do të shënohet 98-vjetori nga dita kur forcat shqiptare të udhëhequra nga Isa Boletini dhe Hasan Prishtina u futën në Shkup dhe e çliruan nga forcat turke.

http://www.tvklan.al/lajmi.php?id=12230
    Ndryshuar për herë të fundit nga drifilon : 11-08-2010 më 05:05

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin

Me t'mira
    Dakord me verejten qe ben, nuk e moralshme.Nese ka debat do te thote se ka nje problem ,eshte nje shqetesim legjitim.Pra sic thote populli "ku ka za nuk eshte pa gja".Sinqerisht nese do te beja pjese ne komunittin qe kritikohet per turqezim , une do ta kisha pranuar kete fakt negativ, por do ti permbahesha opisionit se, nuk eshte faji i popullit por i elites e cila e drejton ate.Elita mbare shqiptare por vecanrisht ajo e kosoves ka qene tejet e turqezuar e keshtu s'ka se si te presesh qofte dhe nje mesazh ndryshimi nga ajo shtrese e thirret popull.Eshte propetum mobile te kerkosh prej tyre, qe te japin mesazhin e ndryshimit.Nese ne eliten shqiptare po ka nje perpjekje te hapur, tek ajo kosovare apo e maqedoneve as qe behet fjale.Tv. kosoves as qe tenton te hape nje debat te tille,politikanet rriskojne votat , por perse jo dhe ato jane nje viktime e kesaj te kaluare dhe besojne sinqerisht, se turqezimi eshte identitet kulturor shpirteror i shqiptarit.Shqipetaret jane viktime e nje politike qindra vjecare e turqise dhe te pretendosh te permbysesh ate me nje referendum eshte cneduri.

Me ty nuk jam dakord kur shprehesh se feja eshte dicka individuale.Kjo shprehje vlen per rastin natyral te perzgjedhjes se besimit.Ne nuk flasim thjesht per nje komb te civilizuar, ku individe te vecante devijone ne besimin e tyre bazuar ne te drejten kushtetuese.Sot jemi ne momentin qe u cliruam nga te huajt, pra fituam pavarsine.Tashme detyre paresore eshte qe te ndertojme programe graduale edukimi per te bere te vishet shoqeria me nje moral te shendosh, te pandikuar nga demtimet e se kaluares se hidhur, por konforme nje realiteti objektiv, sic eshte morali i popujve me te cilet kemi interesa, per te bashkejetuar.Pasojat e turqezimit kane sjelle konflikte te ashpra nga te cilat me se shumti kemi humbur ne.Duhet vazhduar keshtu, mevjen keq, kosova nuk i sherven veten ketij brezi por nje jete te pa fund brezash.Kerkush nuk do te ishte dakordh qe brezat e ardhshem, teperballen me konflikte apo thjesht urrejtje pa e ditur perse.Jeta nuk hahet vetem, ajo duam apo nuk duam ne do te jete e integruar dhe me ato, qe sot e ene te shkuaren i kemi pase armiq.Te gjithe popujt kane luftuar, por historia europiane (e jona)deshmon se me pas ka pajtim.Ai popull qe ka elite te afte per te analizuar historine, per te vene mbi tavoline qarte , shkakun dhe pasojne dhe vizonin per te ardhmen, ai eshte popull me fat pasi ndryshimi dhe civilizimi pershpejtohen.

Titulli i temes,shume kuptim plote, te trondit.Si eshte e mundur gjith kjo dashuri per turqine ?Te gjithe popujt e ballkanit dhe te europes lindore qen pushtuar nga i njeti por dashamiresit per pushtuesin jane disa pakica te turqezuara te pa perfillshme.Une nuk di qe te kalojn rehat te turqezuarit ne Gjeorgji, Armeni, Romani, Bullgari, maqedoni, ne Ballaknin perendimore,ne Rusi, kudo konflikte.Rrezultati shihet deri ne pamjen e jashtme,veshjet qe stonojne me magiorancat e krishtera, menyra e jetese, karakteri agresiv,etj si arsimimi i ulet dhe analfabetizmi i larte, eonomia troke.Nuk po zgjatem pasi dhe ju lodheni per te lexuar , e keshtu le te lejme dhe dicka pe neser kur te shoim nese ka debat.(ndoshta s'ka se dikush i fshin te gjitha)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 11-08-2010 më 19:27
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    100 vjet ke bere qe turku ka ikur ,ju akoma shprehni urejtje,ndêrsa serbia as 10 vjet si ka bere, ju nuk shprehni urejtje? nuk e di ti shoku anest 55, ti nuk e ke mbri pushtimin otoman , dhe ti flet per nje gje qe nuk e ke perjetuar ,kurse nga ana tjeter na shitesh patriot,

pastaj ne forum nuk ka turkofila,ju vete i krijoni ata duke na thene neve shqiptareve turq, arab dhe magjup a nuk eshte turp qe ti etiketoni njerezit keshtu??

nese ne muslimanet jemi te tille vetem pse jemi musliman dhe se feja islame vjen nga lindja, atehere, cfar te themi ne per ju krishteret qe feja juaj po ashtu i ka rrenjet po nga ai vend, a mos valle krishterizmi ka zbritur ne LONDER apo ROME.

para se me na thene neve duhet qe ti korogjoni veprimet dhe fjalet tuaja

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    100 vjet ke bere qe turku ka ikur ,ju akoma shprehni urejtje,ndêrsa serbia as 10 vjet si ka bere, ju nuk shprehni urejtje? nuk e di ti shoku anest 55, ti nuk e ke mbri pushtimin otoman , dhe ti flet per nje gje qe nuk e ke perjetuar ,kurse nga ana tjeter na shitesh patriot,

pastaj ne forum nuk ka turkofila,ju vete i krijoni ata duke na thene neve shqiptareve turq, arab dhe magjup a nuk eshte turp qe ti etiketoni njerezit keshtu??

nese ne muslimanet jemi te tille vetem pse jemi musliman dhe se feja islame vjen nga lindja, atehere, cfar te themi ne per ju krishteret qe feja juaj po ashtu i ka rrenjet po nga ai vend, a mos valle krishterizmi ka zbritur ne LONDER apo ROME.

para se me na thene neve duhet qe ti korogjoni veprimet dhe fjalet tuaja
    Pershendetje ,blueton.Ku thashe une se ti je musliman?Ku ka pase Kuran ne gjuhen shqipe. Ti ke besuar se cfar te thote leita e turqezuar.Ti nuk ke perzgjedhe besimin, ti i je bashkuar armikut, je veshe si ai si nga jashte dhe shpirterisht duke plotesuar katerciperisht figuren origjinale te nje turku.Pyetja eshte perse gjith kjo dashuri perarmikun ?A je ne gjendje te me shpjegosh?Mos don te thuash se ju venkurani vellezer muslimane?A ka ndere kjo per shqiptarin?
    Ti permende serbet , por dhe une kam thene se jane armiq me ne qysh sa ju u bashkuat me armikun e tyre dhe tonin turqine.Pra ky qendrim jep reaksion te vazhdueshem,ky eshte shkaku dhe pasoja eshte urrejtja mes popujve te ballkanit e cila ne momente te vecanta degjeneron deri ne genocid.
    Ti me thua akoma muna se dhe krishterimi i juaj etj etj.Ketu nuk ka vend te haemi se cjam une e cje ti,(nuk eshte ky qellimi i temes ) por kemi prekur nje plage, e nese je i afte , hajde e kontribo per ta kuruar ate.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •