Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 128
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    NE FAKT AMIIN eshte fjale e cila behet ne cdo lutje fetare qe e ka kuptimin pranoje o Zot ose po ashtu sic tha hakiki me lart

te gjithe fete qiellore e kane preardhje nga lindja e mesme , dhe te gjitha kane te njejten baze, kur jehudet dhe krishteret devijuan nga islami i pare i adamit , erdhi muhamedi dhe u tha .o njerez ca jeni tu bere bini ne vete , isusi eshte profet e jo zot.

dhe me sa shoh ka njerez qe e dine shume mire historikun fetare, por nga inati nuk pranojne realitetin

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga verystrongbeer Lexo Postimin
    si dhe pranoi 1 milion kosovare qe sllobo i pastroi nga kosova per 3 dit, si dhe te gjitha bazat e uck ishin ne shqiperi, pa llogaritur qe gjith armatimi i uck ishte shqiptar.

nejse,per ju islamiket e dime shume mire qe jeni plehra mosmirenjohes.

here tjeter shkoni ne turqi, kur tju bjere b'ytha ngushte

dhe mos genje kot, se ministria e mbrojtjes ne shqiperi nuk merret me hoxhallare trupjerdhur si puna jote.
    i nderuar, thjesht i ka fajet interneti qe cdo kush mund dhe shkruan si ka qef edhe nga maja e malit ,qe ska as 1 gram njohuri per ceshtjen, thjesht sdi pse po mereni me dallime qe ne fakt nuk egzistojn, aq sa eshte shqipria e jotja eshte edhe e imja zoteri. une kam luftuar per te une kam punuar per te ndoshta me shum se ti qe jeton ne ndonje rafshnalt atje mbrend kufije por sdi pse po mllefoseni duke shprehur fjal qe sdoja ti degjoj nga nje shqiptar...eh dhe te mbetet ti te tregosh se me na ra ***** ngusht ku te shkojm..uh as qe meremi me ti ne ato momente dhe mos mendo se ministria e mbrojtjes smeret me ne e meret me ti ...... uhh sa shkurtpames......fajet i ka Enveri qe u dasht te lere pasardhes per ju e per ne se nje brum jemi kokfort pa seder dhe po u bem di skemi vleren e nje m.., e kete e kan te njohur serbet se po te ishte shqipria e fort si qe thua ti Kosova e viset tjera shqiptare nuk ishin t epushtuara nga sllavet por duke u mar njerzit si ti me shpifje e manipulime duke vjedh shtetin duke mos respektuar ligjin duke u bere sherbetor te te tjerve ne presim qe dikush te na rimekemb ..... JO JO SI KE FAJET TI ... I KEMI GJITH ...
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    O vella une nuk i them babe turkut e as amerikanit,por une i falemenderohem Amerikes,qe po na ndihmon,po ashtu i falemenderohem edhe Turqis.
    E ke par ti gjat nje vizite kur thaqi per ne Turqi,se si Erdogan i thonte Thaqit vella,kjo pak te duket ty?!!
    Turku po edhe serbi gjithmon te thon vella mirepo pas shpine ta rrasin thiken, nese ekeni ghyshen apo gjyshin gjall pyetni se ata duhet me dit ma mir. Ximi edhe Disa.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Turku po edhe serbi gjithmon te thon vella mirepo pas shpine ta rrasin thiken, nese ekeni ghyshen apo gjyshin gjall pyetni se ata duhet me dit ma mir. Ximi edhe Disa.
    te njejten gje thone edhe turqit edhe serbet per ne shqiptaret mos ju besoni se sapo ta ktheni shpinen ta fut nje thike hehehe

tani kush ka te drejte ???

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    mir por nese nuk e din ata qe naj kan rras thiken prapa shpine gjithmon kan qen shqiptaret te cilet i kan tradhtu shqiptaret nese e shikon historin do ta kuptosh shum mir se trimat me te mdhenj qe ka pas shqipria jan tradhtu dhe vra nga shqiptaret ke edhe luften e fundit ne ks ku shumica e komandanteve te uqk jan vra prapa shpine te tradhtuar nga shqiptaret dhe mbi 90% e ushtarve te uqk jan vra ne prita te tradhtuar nga shqiptaret
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    i nderuar, thjesht i ka fajet interneti qe cdo kush mund dhe shkruan si ka qef edhe nga maja e malit ,qe ska as 1 gram njohuri per ceshtjen, thjesht sdi pse po mereni me dallime qe ne fakt nuk egzistojn, aq sa eshte shqipria e jotja eshte edhe e imja zoteri. une kam luftuar per te une kam punuar per te ndoshta me shum se ti qe jeton ne ndonje rafshnalt atje mbrend kufije por sdi pse po mllefoseni duke shprehur fjal qe sdoja ti degjoj nga nje shqiptar...eh dhe te mbetet ti te tregosh se me na ra ***** ngusht ku te shkojm..uh as qe meremi me ti ne ato momente dhe mos mendo se ministria e mbrojtjes smeret me ne e meret me ti ...... uhh sa shkurtpames......fajet i ka Enveri qe u dasht te lere pasardhes per ju e per ne se nje brum jemi kokfort pa seder dhe po u bem di skemi vleren e nje m.., e kete e kan te njohur serbet se po te ishte shqipria e fort si qe thua ti Kosova e viset tjera shqiptare nuk ishin t epushtuara nga sllavet por duke u mar njerzit si ti me shpifje e manipulime duke vjedh shtetin duke mos respektuar ligjin duke u bere sherbetor te te tjerve ne presim qe dikush te na rimekemb ..... JO JO SI KE FAJET TI ... I KEMI GJITH ...
    O MALOK perktheje cfar ke shkruar

Dhe qe te kuptosh pse kosova mbeti nen sllavet, shiko videon me poshte, dhe mos ja lere fajin shqiperise, patriotet shqiptare bene cdogje qe ishte e mundur dhe siguruan pavarsine e shqiperise, ju e kishit mendjen te prisnit sulltanin,
    Vete e keni fajin qe merreni me turq turku ju shiti tek sllavi.

hajd shendet

Ndryshuar për herë të fundit nga land : 01-08-2010 më 10:15
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    [QUOTE=ximi_abedini;2812675]mir por nese nuk e din ata qe naj kan rras thiken prapa shpine gjithmon kan qen shqiptaret te cilet i kan tradhtu shqiptaret nese e shikon historin do ta kuptosh shum mir se trimat me te mdhenj qe ka pas shqipria jan tradhtu dhe vra nga shqiptaret ke edhe luften e fundit ne ks ku shumica e komandanteve te uqk jan vra prapa shpine te tradhtuar nga shqiptaret dhe mbi 90% e ushtarve te uqk jan vra ne prita te tradhtuar nga shqiptaret[/QUO

I nderuar, edhe ma heret te kam thene se edhe ne baz te fotos dukesh axhami. Sipas logjikes tende del se ne, gjithmon kemi luftuar dhe jemi vrar mes veti, ndersa Turku dhe Serbi nuk na kan faj. Zotri te perkujtoj se Perandoria turke ka mbajtur te pushtuara afersisht 500 vjet, trojet Shqiptare dhe ate ne menyren me qnjerzore, poashtu serbet na kan mbajtur afer 90 vjet. Qe te dy armiqt sipas menyres se vet kan perdorur metoda te nryshme per te na perqar dhe sunduar. Une per vete Nje fe te cilen e ka Turku apo Serbi nuk e dua dhe nuk e pranoj kurr si fe timen.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Dhe sot nese kosova eshte shtet i pavarur eshte veteeeeeeeeeeeeeeeem fale dy personave, dy heronjve.

WILLIAM CLINTON DHE TONY BLAIR.

boll na cat derrasa me kta turq, po te ishte per turkun dhe per 10 mije vjet te tjera do ishit nen thundren e serbit ju.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-06-2005
    Postime
    1
    [QUOTE=POKO;2805747]jam dakort me ate qe thua,qe e kemi aleat strategjike sote per sot.

por ti duhesh te jesh dakort per dicka me mua ? !...qe nje burre,pasi na e shkerdhen mamen per 500 vjet rresht,duhet i then baba se sben

p.s futeni ne koke mire kete qe po ju them...sikur e kemi ne interesin per turqin,po ashtu e kane dhe ata per neve,mbase jo krejt 50 me 50...doni fakte te ju permend ? apo besoje qe i dini vet [/trim ti mund te thuash qfar te duash edhe ti marosh qefin vetes: sikur te ishte ashtu siq thua ti atehere as SHBA-të nuk duhet te ken raporte te mira me ANGLIN,dihet se si e fitoi pamvarsin SHBA-ja.po tani esht aleati me i ngusht,ose SHBA-ja ndaj GJERMANIS sa bomben eka hedh po tani jan aleat.ore trim mos u mbyll po hapu e dota vresh gjdogje...]

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

I nderuar, edhe ma heret te kam thene se edhe ne baz te fotos dukesh axhami. Sipas logjikes tende del se ne, gjithmon kemi luftuar dhe jemi vrar mes veti, ndersa Turku dhe Serbi nuk na kan faj. Zotri te perkujtoj se Perandoria turke ka mbajtur te pushtuara afersisht 500 vjet, trojet Shqiptare dhe ate ne menyren me qnjerzore, poashtu serbet na kan mbajtur afer 90 vjet. Qe te dy armiqt sipas menyres se vet kan perdorur metoda te nryshme per te na perqar dhe sunduar. Une per vete Nje fe te cilen e ka Turku apo Serbi nuk e dua dhe nuk e pranoj kurr si fe timen.
    shokit une nuk thash qe turqia dhe serbia nuk ka faj te dyja i kan be keq shqiperis por me se shumti dem shqiperis i ka be shqiptari sepse po te ishim te bashkuar dhe trima do ishim shteti me i vjeter dhe mi i fuqishem ne bot mirpo shqiptarve ju mungoj trimnia ju mungoj besnikria ju mungoj bashkimi dhe shkatrrun shqiperin
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •