Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Si te bejme para online

Po hapi kete teme per te marre informacione nga ata qe kane eksperience ne kete fushe dhe ta ndajne me ne sepse me sa di une ekzistojne disa menyra shume efikase per te bere para nepermjet internetit por nuk eshte krejt e lehte duhet kohe trajnim te duhur dhe imagjinate. Disa nga menyrat jane PPC (pay per click) po kane nje fitim shume te vogel , google ads eshte nje metode tjeter ku vete google paguan per cdo visitor qe sheh reklamat e tyre, afiliate marketing etj
    Kush ka me teper informacion rreth ketyre le te na tregoje...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Ne pozitat e marketingut individi nuk e shperndan iden e tij, kjo do i sillte konkurenc. Nese do kisha ndonje ide efikase sigurisht nuk do e ndaja me ty, pse te krijoj nje konkurent me duart e mia ku fare mire mund te bej rruge i vetem. Ky eshte morali...
    Kuptoj qe hapsira virtuale eshte shume e madhe e keqja nuk do me vinte nga ty personalisht por nga aplikimi i ides time nga shume persona.
    Ne temen qe ke bere ti kuptohen sakt dy gjera...
    1) qe antaret e mendojn njesoj si une
    2) qe antaret nuk din mbi ato qe kerkon ti.
    Une jam nje lidhje midis dy alternativave...
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Jo vetem nuk do te ndihej konkurreca ime po dhe sikur ta perdornin edhe 1000 vete te tjere te forumit perseri nuk do sillte ndonje problem. Gjithsesi ti ke mendimin tend po une mendoj qe mund te ndihmojme njeri tjetrin ne kete fushe dhe ta jap me siguri 100% qe nuk do te kesh humbje asnje qindarke. Vec nje llogari te vogel te besh sa perdoruesa interneti jane ne gjithe boten dhe sa anetare ka ky forum.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Rev12 Lexo Postimin
    Po hapi kete teme per te marre informacione nga ata qe kane eksperience ne kete fushe dhe ta ndajne me ne sepse me sa di une ekzistojne disa menyra shume efikase per te bere para nepermjet internetit por nuk eshte krejt e lehte duhet kohe trajnim te duhur dhe imagjinate. Disa nga menyrat jane PPC (pay per click) po kane nje fitim shume te vogel , google ads eshte nje metode tjeter ku vete google paguan per cdo visitor qe sheh reklamat e tyre, afiliate marketing etj
    Kush ka me teper informacion rreth ketyre le te na tregoje...
    Nuk ta vlen ,koha qe shpenzon nuk eshte dhe aq e vlefshme

Kete e thua ti por po ti kushtosh vemendje te vazhdueshme mund te besh rregullisht dhe 100-300$ ne jave.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Kam hap nje faqe vetem per kete qeshtje dhe jam duke hedh materjale me spjegime pik per pik edhe per ata qe skan njohuri per webmaster por kohen kam shum te limitume dhe nuk dot jet gati ta publikoj edhe nje koh te gjat.

p.s. skeptiket e kan me drejt se duhet shum koh dhe sja vlen per fillim por pas nje kohe me dy or ne dit mund te kesh te ardhura me shum se te punosh nje pun me 20 $ ne ore mirpo per kete te duhet nje ide dhe siq tha para folsi idet nuk i shkemben askush vetem eksperiencen si behet dhe per kete te fundit ke materjale te shumta ne internt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-06-2010
    Postime
    8

hej

yep shume e drejte...dhe une personalisht kam pak kohe qe merem me kete..dhe verteteju siguroj qe eshte efikase...
    megjithate po pres per faqen tende...dua te di sa me shume.

ENIADA

Cilat jane reklamat me te mira per tu vene neper faqe?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •