Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531

Albaguard , Sop-at janë më të mëdhenj se ty në access ?

Mrena 2 ditësh kam mar 3 herë vop nga ty Albaguard dhe po ashtu mrena 2 ditësh është heq nga sop-at , mirë që e heqin po kur i kërko spjegime as nuk e rrujn fare me të thon arsyen pse e hoqën. Tani s'kuptoj i gjë , Sop-at janë më lartë se ty në access apo Albasouli ka shku për lesh dhe e kan bo Sop-at si pronën e vet. Të të shtoj access Founderi dhe të hiqet nga Sop accessi kjo sikur nuk ka kuptim. Të vij ai sop të postoj pak këtu arsyen pse e ka hequr vop kur në kanal nuk po flisja fare.

PaRTiZoNi
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Partizoni pse mendon ti se existojn kto rregulla te ashtu quajtura rregulla ? Kto sillen si te dojn mer kan prioritet se jan me fuqishem me akcese virtualiste . Po he se dhe ky Albaguard te vret ne mengjes e te qan ne darke se po e shef dhe vet si i fshin temat . Neise Virtualitet esht ky le te kenaqemi sadopak pa dal ne realitet )

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Bota po shkon në mars .. e shqiptarët e shkret ende merren me SOP-a me Akilla hahahaha..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Nice Boy po duhet me u mar nai her shqipe ) Te detyrojn situatat dhe rrethanat jo se eshte puna se na intereson sadopak akilli sopi apo pronari chatit

Sop ne kanalin #Shqiperia Maska e reveng_vlora
    Anëtarësuar
    21-10-2003
    Vendndodhja
    athine greqi
    Postime
    15

Me ate sjellje qe ke ti sduhet te te lejohet as te hysh ne kanal jo te kesh dhe acc
    Ti srri nje moment pa shar pa ofenduar user dhe staf po faji eshte i atyre qe te rrahin krahet ty po po vazhduan me kete mendje do ngeleni vetem ne kanal.
    JAM KRENAR SE JAM SHQIPTAR!!
    Jam Me Fat Se Jam Vlonjat!!

i/e regjistruar Maska e Nest_shkodrani
    Anëtarësuar
    10-11-2008
    Vendndodhja
    ANGLI
    Postime
    7
    Partizani Vop Ta hoqa une se ti shaje ne mein kur po flitje dhe u qoje +v prap kur merrje ban
    ti mos shaj ne mein ste lot njeri ata shejnat qe xerr ne kanal jan pa vlere dhe kush eshte me i madh edi perendia Te kam respektu me sa di une kshu qe ben si te kesh cefin tend po shikoj se po ja merr doren shokut me lart qe po te back gjitha pergjigjet por ju e dini sharjet jan te ndalume ne mein ne kanalin shiqiperia Rodo Mos qo veten ne nivel te atij pleres lart se ai kalama do metet dhe pik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 27-07-2010 më 11:34

i/e larguar
    Anëtarësuar
    06-10-2002
    Vendndodhja
    France
    Postime
    35
    Hapni tema se e keni ne terezi. Vet do ti shkruani dhe vet do ti lexoni, lat nam ne virtualitet me gomarlliqet tuaja.

Kur su behet vone dhe se qethni per bane, akicke, akille etj gjera, perse shkruani atehere, apo beni interesantin me vehten dhe ju !!!

Egziston dhe nje lloje bani ketu ne forum q ete mos shkruani dot, mos duhet ber dhe kjo me ju qe te haroni shkrime qesharake.

Ne linje keni stafin, i zgjidhni atje e jo ne forum me tema boshe.

"ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88

Po e tepron e

iiii ca pive ti ere !!!

Ty do te te hiqet VOp dhe AOP sa here qe te shah, sa here qe te ofendosh, sa here qe ti besh presjon Operatoreve qe "Mos do te te iki aksesi dhe ty" (qe ti personalisht as e ke pas dhe as do e kesh naijer ate mundesi po thjesht enderron) dhe derisa te bindesh qe ne kanal po nuk u solle sic sillen te tjeret nuk ke per te pas as VOP e as i gjo, vetem nje OPSION do e kesh gjithmone tendin TE KERKOSH LEMOSHE NE FORUM sic po kerkon.

Partizoni: Amon o drago se keta sop e tu me heqin vop qe me dhe ti, dhe ma heqin se un shaj ofnedoj slej Aop pa i bo presjon etj etj. Ja Kshu thu ti.
    Prit se do te ndihmoje albagaurd bashke me SOp po u solle sic sillesh...

Se mos harroj ere, Albaguard o me i modh ne access se ne qe ta dish meqe kishe drejtuar pyetje

Ncncncnc...
    Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Nest ti je sop e shi si ofendon ahahhahah ku ke kultur ti doemos ti je rrit ne ambjent pa lidhje dhe dhe je out. Ai qe tka shtu ty Sop ka ba gabimin me te madh qe mund te bente se i pas pastmi mos paste shqipe se ai qe ska pas nai her kur i vin per nje here i duket sikur ka BOTEN Ne Dore JO JO JO . Nesti i vocerr mesoi mir rregullat etiken , nuk behesh DIKTATOR lindesh i tille Mesoje kete gje ti ske lind per asgje je totalisht i pa afte imagjino sa i dashurum je mas virtualitet me 5 PC Ne SHPI rri i lidhur 24 ore ske ide nga bota e jashtme je totalisht OUT . Per mua te hangert mortja qe sillesh kshu turp te vij o SOPI leshit . Me respekt Mr_Elbasanlliu ai qe deri dje kishe shok chati

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga reveng_vlora Lexo Postimin

Me ate sjellje qe ke ti sduhet te te lejohet as te hysh ne kanal jo te kesh dhe acc
    Ti srri nje moment pa shar pa ofenduar user dhe staf po faji eshte i atyre qe te rrahin krahet ty po po vazhduan me kete mendje do ngeleni vetem ne kanal.
    I dashur Reveng_Vlora ti ishe ai i pari që më hoqi vop te #Ndihmë dhe thuaje pak arsyen pse e hoqe kur vop ma kishte dhon Founderi ? Ke dëshmitare Aop dhe Sop të tjerë në kanalin #ndihmë që un nuk isha fare në Pc dhe kur vi shof kickbaned nga #Ndihmë. Ku osht fjalori pisët ktu , apo nuk është kshu siç thashë un ? Nejse ti prapë se prapë e nxjerr muhabetin me kunja për 1 person tjetër dhe mua derisa me rrespekto e rrespektoj, nuk me rreh njëri krahët mua , po tani s'kam ça të bëj un Reveng_Vlora që nuk të bën IRCOp ty se nuk jam un RootAdmin.
    Edhe 1 gjë , shif pak fjalorin në main për vete që sa të hoqën Sop fillove duke shajt , dhe të parin me ofendove mua. Me vje habi për 1 gjo që të ishe nai kalama ta bëja hallall po je i pjekur por nga trrutë je 12-vjeçar dhe të të vij turp.

Citim Postuar më parë nga Nest_shkodrani Lexo Postimin
    Partizani Vop Ta hoqa une se ti shaje ne mein kur po flitje dhe u qoje +v prap kur merrje ban
    ti mos shaj ne mein ste lot njeri ata shejnat qe xerr ne kanal jan pa vlere dhe kush eshte me i madh edi perendia Te kam respektu me sa di une kshu qe ben si te kesh cefin tend po shikoj se po ja merr doren shokut me lart qe po te back gjitha pergjigjet por ju e dini sharjet jan te ndalume ne mein ne kanalin shiqiperia Rodo Mos qo veten ne nivel te atij pleres lart se ai kalama do metet dhe pik.
    Nest_Shkodrani e para punës rrespekti është reciprok naqe. Po bëja shaka me Renaton kur me vure ban ti dhe po të më vije të më thoje që e ke heq ti vopin kjo temë nuk do u hapte kurrë nga ana ime. Nejse Nesto ok nuk ka gjë
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •