Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142

Me Vjen Keq ...

Mirembrema Te Gjithe .

Ju e dini te gjithe qe jam nje uzer , apo nje Op apo ish Sop i Serverit !

Pas 1 gabimi qe kam ber pas kaq kohesh ne Server , ku kam Ofenduar 1 Flodist qe ka shar ter Op e Sop te Stafit ne Faqen Kryesore jam ber Deop nga Pozicioini Sop ne Op , do ishte Mrekulli te denohesha qofte dhe pa Op , po perderisa kam respektin Tuaj edhe te atyre qe jan shum shum me lart se mua ne Staf jam ne Op .

Une kam qen aktiv per shum kohe ne kete Server dhe shpresoj te jem serish , do doja te kisha nje Opinion tuajin si Staf , ( Pavaresisht se kam thyer 1 rregullore , , , Pavaresisht se mund te kem ren ne nivelin e nje Flodisti apo te nje njeriu qe shan e ofendon ne ate menyre te ceket , , , ) , Thjesht do doja te dija nese e meritoj une te denohem , pasi nje njeri ka nje mom te vetin , me nerva etj etj . . .

Kam qen nder Sopat qe rrija onlin , nga ora 9 e Mengjezit deri ne oren 1 ose 2 te Nates , dhe skam qen thjesht nje figure , por shum aktiv kete e shpjegojn shum Fakte .

Dhe ajo qe dua nga keto Fjale eshte qe mund ta di se sa jam denuar !!!

Ju Falenderoj Te Gjitheve .
    Sempre Fiero Del Mio MiLaN

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Nje njeri i cili rrin online qe nga ora 09:00 e mengjesit deri n'ora 01:00 pas nate, duhet gjithesesi te perjashtohet !

Me vie keq, por ke nevoj te konsultohesh me nje psi ! Second-life eshte semundje, e jo zgjidhje !

Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Shum e Bukur per Jote dhe me shum vend , po zdo te thote qe sleviz nga pc apo qe skam angazhime te tjera , sepse une kam edhe nje pune e zila me ben te jem aq kohe ne pc .

E Vleresoj Mendimin Tend .

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Per mendimin tim gabime ben nje Aop i sapo shtuar dhe jo nje Sop i cili e di mire Rregulloren. Dhe ajo qe paske bere ti, te shash ne Main eshte shume Ulje per ty si Sop.

Mendimi im ky, vlersojne te tjeret.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Uzer,op,sop,deop,flodist,sopat......
    Vetem sopat.Kete fjalen e fundit e mora vesh,edhe se duhet te ket kuptim tjeter

Demokrat-Bordi-Drejtues Maska e RoboCop2
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Founder #Shqiperia, Lider i Sherbimeve dhe Anėtar i Grupit Abuzimet ne Stafin Ircop Albasoul.Com Italie-Rome-me zemer mes jushe e bukura shoqeri!!!Albasoul Vitamin Qź Pa Te S'do Jetoja Dote!!!
    Postime
    136

Arrow As une dhe askush sduhet te prekim regulloren.

Masat jane te qarta dhe te drejta per kedo, kjo teme s'eshte serjoze dhe ju riperseris qe une sdo te toleroj askend te prek rregulloren e Albasoul.Com.

Ju jeni denuar pa limit kohe dhe nese deri dje mendoja qe do te reagoje ne menyre pozitive per gabimin e madhe qe ke bere duke share ne dhomen qendrore userat qe shajne dhe qe ti jau kthen po me te shara banale, une te bej te qarte qe : rrezikon te mos jeshe me sop ne stafet tona, reago te reagojme flm.

Drago.
    Burri tė mbytė ose ta falė, i ligu as tė mbytė as tź falė!!

InTeR4EvA Maska e recoba
    Anėtarėsuar
    29-09-2003
    Vendndodhja
    Ne Zemer Te Shqiperise.
    Postime
    27
    O Jevg puna e mire arrihet me lodhje e me djerse )) Ai qe te ka shtuar ne SOp dhe qe te ka ulur ne Aop , po te shohi ndryshime te ty te ngre prap SOp pasi do e kete pare qe ti di te sillesh e te ndash rregullat nga nervat , pra jepu kohe te te studiojne .

Bofshi leke )
    Duajeni Atdheun Mos E Mohoni Ate

Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Flm Recoba jevgu ime , une e di kush me ka shtuar edhe pse , i di edhe fjalet e tij .

Po po me vika keq per Robocop2 qe me paska ber kot . dhe seshte serioze .

Mbylle fare e lal si tem se sja vleka .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •