Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Spanjë:Mbyllet xhamia sepse kishte shumë xhematë

Prefekti i qytetit Lleida të Spanjës ka mbyllur xhaminë e qytetit për shkak se kishte shumë vizitorë dhe ka kërkuar qe muslimanët ti kryejnë adhurimet e tyre nëpër shtëpia.

E shtune 24 Korrik 2010 14:08

Edhe pse ishte një ish garazh, por e akomoduar në xhami ajo mblidhte mijëra njerëz gjatë faljes së xhumasë.

Kjo siç duket e kishte penguar të parin e qytetit i cili ka kërkuar mbylljen e xhamisë pasi numri i vizitorëve tejkalonte 240 për të cilët kishte leje xhamia.

Një xhami është në ndërtim e sipër në periferi të qytetit por punimet kanë stagnuar për shkak të mungesës së financimit.

“Komuna nuk e ka obligim që të ju siguroj vendin për adhurime,” thotë Angel Ros si përgjigje ndaj ankesave të popullit në lidhje me mbylljen e xhamisë.

“Ata që donë të luten mund të kryejnë ato në shtëpi, ashtu siç bëj unë,” shtoi ai.

Mbyllja e xhamisë në këtë qytet vjen pas ndalimit të ferexhesë në ndërtesat e komunës. Lleida është qyteti i parë në Spanjë që morri hapin e ndalimit të ferexhesë para disa muajve, duke u pasuar me disa komuna tjera përfshirë Barcelonën.

Imami i xhamisë Abdulvehab Houzi thotë se mbyllja e xhamisë është shtim i ndjenjave të persekutimit ndaj komunitetit tonë nga autoritetet vendore./mesazhi/

p.s,a nuk i thone kesaj diktature,diskriminim,mos tolerance fetare?!!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    ah pusto frike cfar ben ,ua ka fut eshtrat njeri ne tjetrin ISLAMI evropjaneve, ata nuk frikohen nga muslimanet por nga vete ISLAMI SI FE sepse e dine se here do kur do do ngadhnjeje ISLAMI e une shyqyr qe jam musliman,

ata sa ma shume mbyllin aq me shume hapen tjera

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin

p.s,a nuk i thone kesaj diktature,diskriminim,mos tolerance fetare?!!

jo kesaj i thone qe ka shume emigrante arab ne spanje .....
    kjo tregon problemin e emigrimit te paligjshem te arabeve ne shtetet europiane se shtetet nga te cilat vijne jane te paafta me pasur nje ekonomi te forte edhe nje kulture moderne ....

Tani ne vend qe arabet te thone flmnderit qe aj shtet ju jep buke shkruajne artikul te tille , me ndihmen e muslimaneve 'gazetare' nga kosova edhe maqedonia qe ju dhimpset aq shume per ata arab .... qe i kane me larte se vellezer ....

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Po kush je ti,ose une ti tregojm njerzeve se ku duhet te jetojne,po une ndaq jetoj ne ,Amerika,Zvicer,Spanje,Gjermani,Arabi,apo diku tjeter,dhe askushe nuk guxone te me deboje,nqs nuk beje ndonje gje te pa ligjshme,gjdo shtet ka duhet te jau jep lirin fetare gjdo njeriu.

Ai po shum po na urrejne keta njerez,dhe te shkreti prap po deshtojne spo kan sukses.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Po kush je ti,ose une ti tregojm njerzeve se ku duhet te jetojne,po une ndaq jetoj ne ,Amerika,Zvicer,Spanje,Gjermani,Arabi,apo diku tjeter,dhe askushe nuk guxone te me deboje,nqs nuk beje ndonje gje te pa ligjshme,gjdo shtet ka duhet te jau jep lirin fetare gjdo njeriu.

Ai po shum po na urrejne keta njerez,dhe te shkreti prap po deshtojne spo kan sukses.
    Ma I fort se guri jom I etur per vatan
    I msum me vra shkije e me pre sulltan.

Dy trimeri te rralla paske ba dhe dukesh dhe ne shkrime se je goxha!!!
    Per te paren, ate e di vec ti, por per te dytin kot po flet, se me brisk rubie te ka bo synet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    kendej na behen modern dhe civilizues ndersa nga ana tjeter RACIT ISLAMOFOB,NACIST ,FASHIST, NXITES UREJTJE. ATEIST,

kjo ka vetem nje emer MUNAFIK ose po ne shqip DYFTYRESHA

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    I msum me vra shkije e me pre sulltan

Thenje shum shum e bukur

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    I msum me vra shkije e me pre sulltan.

Dy trimeri te rralla paske ba dhe dukesh dhe ne shkrime se je goxha!!!
    Per te paren, ate e di vec ti, por per te dytin kot po flet, se me brisk rubie te ka bo synet.

Eshte vertet qe na kan vra,por edhe ne nuk jemi dorzuar kurr,dhe kurr nuk do te dorezohemi,edhe me pushke te ndryshke do te luftojme,por kurrsesi te dorzohemi

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    http://www.forumishqiptar.com/showth...51#post2804451

sygjeroj te mbyllet,u hap nje para teje Disa.

24-07-2010, 17:33

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272

Po a te shqeteson ty ndo pak fakti qe vellezerit e tu musliman ua ndalojn me ligj te tjerve besimin ?!?!
    We are all Aliens

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •