Atehere i bie qe ne jemi krijuar nga dheu i parajses dhe jo nga dheu i tokes..!Hmm Prandaj nuk bejm hajer ne ketu ne toke, se nuk eshte dheu yne.
Me kujtohet nje hadith , qe njeri kishte pyetur nje besimtar se si do digjet Djalli me zjarr kur ai eshte krijuar vete nga zjarri. Dhe besimtari mori nje cope dhe nga toka dhe e goditi ne fytyre dhe ai tha Ooo me vrave...e shikon pra edhe ti je krijuar nga dheu , por kur te godita me dhe , ty te dhembi goditja..
Buhariu dhe muslimi
A mos bie ne kundershtim kjo, sepse besimtar e ka goditur me dhe toke dhe jo me dhe parajse![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga EuroStar1 : 25-07-2010 më 06:59
Revolution 1848
natjetani une jam musliman, sigurisht, nuk e di a ban me postu ketu me tregoni nese nuk ban.
Eurostar desha me te than se nuk ke menduar thelle per kete ceshtje. a ban me m'tregu se ku shkon trupi i njeriut pasi ai vdes? a shkon ne parajs apo shkon ne tok? a ban gjithashtu me tregu se ku ne kuran dhe ne bibel thote se trupi i baltes i njeriut do te shkoj ne parajs? sa e di une ato thojn se shpirtat do te shkojn e jo trupi fizik i baltes ose i dheut.
Nga asgjeja i krijua cdo gjeja , pas krijimit te cdo gjes ne te u krijuan gjera te ndryshme si planete , sisteme diellore galaxi e gjith qka qe ka ne univers , une e besoj se Zoti krijoj gjith qka dhe asaj qka ai krijoj i vuri ligje pra ligjet e natyres , ne univers e dim mire se evoulon gjith qka , a mos vall njeriu nuk eshte pjes e universit te mos i nenshtrohet ligjeve te natyres te cilat i ka krijuar Zoti , po ti besojm feve ateher na del se njeriu eshte gjeja e vetme ne univers qe nuk i nenshtrohet ligjeve te natyres .
We are all Aliens
Po mar disa shembuj per ti dhen spjegim pytjes tuaj.
Njerzit dikur arrinin brenda dite te bejn tregti me kuaj deri ne njizet klm larg shtepive ,po ti thoje ati se nji dit njeriu do bej tregti lart shtepis edhe 500 klm e me teper a do i besonte njeri para 300 apo me teper vitesh (dhe prap te kthehej ne shpi). Toka esht shum afer me parajsen ne krahasim me tokat e Zotit dhe per te sishte problem fare. I Madhrishmi All-llahu alem e krijoi token e lere me nji meter kub dhe apo edhe me teper
Allahu thot behu dhe ai ralizon planin ose projektin e tij edhe pa then fare.
All-llahu xh.h krijoi edhe me te nderlikuar sipas logjikes son
,andaj nese bejm pak analiz te thjesht nuk do duhej ta marim si diq te pa mundur krijimin e njeriut.
Vetem ta shiqojm kto hapsir toksore me dheun ose token
nuk do mereshemi me qeillin.
Kure ke landen e par esht leht ,pore edhe at'her esht rezultat i deshires se All-llahut fal i qofshim.
Allahu xh .h Krijoi gjith ate qe e shofim e nuk e shofim ,vetem ata qe kan humb arsyen .
Si bibla ashtu dhe kurani jane dy ibra te shejte qe meritojne respekt,ashtu sic duhen respekuar dhe fete e ndryshme.Nuk besoj se une personalisht kam aftesine te kritikoj apo ti injoroj ato libra te shejte.
Mbetem ke mendimi im se feja eshte opium per popullin.
Per kombin tone fete i kane sjelle deme te pallogariteshme.
Nga 1990 feja me asimiluse eshte ajo ortodokse. Imagjinoni..ne krye te saje eshte nje grek.
Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 25-09-2011 më 06:04
Krijoni Kontakt