-
Ju lexova me kujdes, por qellimi im eshte te ndihmoj secilin prej jush qe eshte abonent tek kjo kompani qe te rimbursohet nese i eshte abuzuar me tarifat, dhe nuk e hapa kete teme per te gjetur menyrat si ta penalizoj pasi tashme disa prej abonenteve jane ende ne bisedime me kompanine dhe presin pergjigje definitive nga Vodafone.
Provat qe une i ofroj cdo abonenti jane teper serioze dhe normalisht te pa kundershtueshme pasi jane fakte ne emra abonentesh dhe numura te tarifuar abuzivisht.
Persa i perket anetarit E=mc² per pergjigjen qe ke dhene qe gjoja je ne dijeni qe vidhesh dhe hap syte e shikon si buf se si te marrin parate nga xhepi, per mua ose ke para shume dhe nuk te bejne qeder ose je teper inferior ne nocionin e mireqenies tuaj personale.
Po te them vetem dicka: nese vertet do kishe ndonje prove te siguroj qe do turreshe me vrap tek dera e kompanise, por je ne ujrat e hipotezes dhe flet totalisht ne tym dmth ate qe flasin njerezit kafeneve. Ndersa une djale i mbare deri tani i kam vene me shpatulla pas muri dhe nuk po dine cpergjigje te me japin sepse une nuk pranoj rimbursimin por edhe demshpreblim per parate e klienteve te inkasuara ne menyre abuzive.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt