Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Vodafone-albania *ja Menyra Si Vjedh Klientet*

Pershendetje Anetare.

Marr persiper t'ju bej me dije qe kush disponon numura me kontrate me kompanine vodafone te shikoje tarifat dhe listat analitike te abonimit, pasi kjo kompani ne muajin shtator te vitit te kaluar ka aplikuar uljen ne menyre automatike te te gjithe abonenteve te saj me kontrate dhe me parapagese. Por kompania mbyll syte per shume nga numurat me kontrate dhe i tarifon ata ende me tarifat e para 2 vjetesh, pikerisht une disponoj provat qe kjo kompani ka kryer vjedhje nese eshte kjo menyra e drejte per t'a thene me disa prej numurave me kontrate, dhe per kete po ofroj te dhena te pjesshme mbi nje numer te cilin vodafone e ka abuzuar qe nga shtatori i kaluar.

Numuri vodafon: 06920732** dy numurat e fundit nuk po i jap per efekt etike kundrejt klientit me inicialet A.LL (i kerkoj ndjese klientit te cilit i deklaroj te dhena te pjesshme pa pelqimin e tij)

Vodafone ka pranuar abuzimin mbi numura te ndryshem pas disa ankesave prej aboneteve, por hesht kur i kerkojne abonentet pergjigje zyrtare mbi kete tarifim abuziv.
    Kuptohet nuk duan te japin dokumentacion mbi abuzimin por harrojne qe listat analitike qe kane cuar ne adresat e abonenteve perbejne prove te pa kundershtueshme.

Te gjithe ju qe dispononi numura me kontrate dhe nuk jeni te afte ne fushen e kontrollit te tarifimit mbi numurin tuaj, me dergoni email dhe do ju kthej pergjigje se si mund te kontrolloni me kujdes dhe pa vene ne dijeni kompanine qe po e kontrolloni mbi gjendjen financiare te numurit tuaj.

Shteti shqiptar nuk i survejon aspak keto kompani edhe kur vihet ne dijeni se cfare bejne.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Siduket qenke ndonje i hequr nga puna, qe kerkon te hakmerret ndaje kompanis, ne forma nga me te ndryshmet. E kush eshte ai shqiptar/e qe nuk e di se si i vjedhin kompanit e telefonis? Nder ta jam dhe une, jam i bindur qe vidhem ne menyren me harbute dhe format me brutale te mundshme. Mendon se ndokush nga ne do ta gjeje te drejten dhe po i berem presion apo ti hedhim ne gjyq? Normale, qe asgje nuk do ti bejme, thjesht do qeshin akoma me shume dhe do fillojn te na e ngjeshin me shume. Nuk i behet gje shtetit, se vete kompanit jan pjelle e pushtetareve, kjo inisiativ eshte e kote...

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    Siduket qenke ndonje i hequr nga puna, qe kerkon te hakmerret ndaje kompanis, ne forma nga me te ndryshmet. E kush eshte ai shqiptar/e qe nuk e di se si i vjedhin kompanit e telefonis? Nder ta jam dhe une, jam i bindur qe vidhem ne menyren me harbute dhe format me brutale te mundshme. Mendon se ndokush nga ne do ta gjeje te drejten dhe po i berem presion apo ti hedhim ne gjyq? Normale, qe asgje nuk do ti bejme, thjesht do qeshin akoma me shume dhe do fillojn te na e ngjeshin me shume. Nuk i behet gje shtetit, se vete kompanit jan pjelle e pushtetareve, kjo inisiativ eshte e kote...
    Simbas jush filiali i Vodafone ne Shqiperi ,bucja e perdale greke duhet lene qe te vjedh.Shume keq qe ju dorezoheni e ngrini duart perpjete.Zoteri qe mbane kryqin e Xhorxhit per avatar,vendit nga ku e ka origjinen Vodafone nuk duhet te dekurajosh njerzit te ngrejne zerin.Une do t'i thosha zoterise qe e ka hapur temen ,nqse nuk e bene dot vet,te gjeje gazetare qe kjo ceshtje te behet publike nepermjet mediave te shkruara dhe vizive.Pra duke u bere publike kjo **** e keqe,kjo gore e ndyre greke duhet te paguaje per zullumet e shumta qe ka bere me Shqipetaret.Zoteri gjer para 2 vitesh ne shqiperine tone 1' kushtonte £ 0,50,kur ketu ne atdheun e kompanise me nje kontrate sa aq shqipetare mund te flisje 1200' plus nje telefon prodhim i fundit falas.Ju lutem njerez mos i lini felliqesirat greke t'ju vjedhin.
    Publikimi ne kete forumin e Albos eshte 5 me hic vellezer.Duhet te shkruajne mediat,bile ndonjeri qe ka ndonje mik deputet opozitar le t'ja thote qe ndoshta kur behen diskutime te lira te behet publike ne kuvend.Une mendoje qe zonja/zoteria Dito mund te veri ne dijeni Zyren per mbrojtjen e konsumatorit,pse jo edhe avokatin e popullit,Fiks fare etj.
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Simbas jush filiali i Vodafone ne Shqiperi ,bucja e perdale greke duhet lene qe te vjedh.Shume keq qe ju dorezoheni e ngrini duart perpjete.Zoteri qe mbane kryqin e Xhorxhit per avatar,vendit nga ku e ka origjinen Vodafone nuk duhet te dekurajosh njerzit te ngrejne zerin.Une do t'i thosha zoterise qe e ka hapur temen ,nqse nuk e bene dot vet,te gjeje gazetare qe kjo ceshtje te behet publike nepermjet mediave te shkruara dhe vizive.Pra duke u bere publike kjo **** e keqe,kjo gore e ndyre greke duhet te paguaje per zullumet e shumta qe ka bere me Shqipetaret.Zoteri gjer para 2 vitesh ne shqiperine tone 1' kushtonte £ 0,50,kur ketu ne atdheun e kompanise me nje kontrate sa aq shqipetare mund te flisje 1200' plus nje telefon prodhim i fundit falas.Ju lutem njerez mos i lini felliqesirat greke t'ju vjedhin.
    E ke keqkuptuar komplet ate qe kam shkruar. Une nuk jam dorezuar aspak, perderisa kam nderuar kompani, do te thot qe s'kam asnje lloje gjeje me me kete kompani. Kjo gje vjen ere me kilometra larg, nuk ka sot qe njerezit e ngren zerin per kete pacavure kompani. Edhe ne media te shkruar, vizive, radiofonike ka dal si lajm, nuk eshte lajm per here te pare, por per te mijten here.

Publikimi ne kete forumin e Albos eshte 5 me hic vellezer.Duhet te shkruajne mediat,bile ndonjeri qe ka ndonje mik deputet opozitar le t'ja thote qe ndoshta kur behen diskutime te lira te behet publike ne kuvend.Une mendoje qe zonja/zoteria Dito mund te veri ne dijeni Zyren per mbrojtjen e konsumatorit,pse jo edhe avokatin e popullit,Fiks fare etj.
    Po te njejten rendesi ka pasur dhe ne ato media qe po thua, m.q.s ketu ne forum bie ne vesh te shurdhet. Cfare opozite thua? Harrove qe opozita ishte ajo qe i hapi rrugen AMC & VODAFONE? Apo thua t'ia ngopin vetes ato? Nuk besoj se do njeri t'ia ngopi vetes, se tek njera drejton i biri i Fatos Nanos tek tjetra nipi i Bllokmeneve te kuq.

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Ju kuptoje,por kuptoje edhe dicka tjeter qe gjithe vendi im dhe i joni mbaka era kak(shit).Si do t'i veje halli kesaj pune?Nqse keni kurajo beni ankese tek kompania nene ketu ne Mbreterine e Bashkuar!Apo nuk e cane koken njeri dhe njerzit i harrojne qe po i rjepin se gjalli dhe degjojne vetm lajme me heqje vizash qe derdellise Sali hajduti,Iliri,krimineli F Mediu,ai legeni i Fierit,lala dritan prifti(ja shkruaj vet me te vogel).Le ai psikopati i PS edvin trapi qe eshte i pa strehe!
    Ju martofsha gjyshet legenave.Ju lumte qe gjejne qorra,le t'ua fusin!

PS:Pse nuk i drejtoheni edhe Komisionit te kontrollit te shtetit,mbase ata bejne dicka.Apo edhe ata jane si gjykata e hages qe edhe pse mund t'i jap te drejte ligjerisht dikujt,nuk i merret per baze.
    PTU!Ka pasur te drejte faik bej konica apo Gjergj Fishta qe ''shanin '' Shqiperine!
    Vazhdoni dhe jetoni ne plehun e pergatitur nga politika shqipetare.
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Njė tjetėr mėnyrė vjedhjeje (jo vetėm nga Vodafone por edhe nga Amc) ėshtė edhe shtimi artificial i sekondave. Nqs pas njė bisede aparati juaj celular thotė se keni folur psh 47 sekonda, kur ta kontrolloni te 141 ju thotė se biseda juaj e fundit zgjati 50 sekonda. Mua mė ndodh shpesh kjo gjė. Do thoni po ē'punė prishin 2-3 sekonda qė na shtohen, prishin prishin sepse kompanitė ofrojnė ēmime tė ndryshme pėr 20 sekondat e para, 30 sek apo minutin e parė, nqs me ato 2-3 sekonda qė na shtojnė kalohet pragu pėrkatės atėherė ju ndryshon edhe ēmimi pėr kohėn e konsumuar.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Njė tjetėr mėnyrė vjedhjeje (jo vetėm nga Vodafone por edhe nga Amc) ėshtė edhe shtimi artificial i sekondave. Nqs pas njė bisede aparati juaj celular thotė se keni folur psh 47 sekonda, kur ta kontrolloni te 141 ju thotė se biseda juaj e fundit zgjati 50 sekonda. Mua mė ndodh shpesh kjo gjė. Do thoni po ē'punė prishin 2-3 sekonda qė na shtohen, prishin prishin sepse kompanitė ofrojnė ēmime tė ndryshme pėr 20 sekondat e para, 30 sek apo minutin e parė, nqs me ato 2-3 sekonda qė na shtojnė kalohet pragu pėrkatės atėherė ju ndryshon edhe ēmimi pėr kohėn e konsumuar.
    Sisi,nuk ka aty tarife fikse??
    Per cdo min.te folur.
    Me fal qe te pyes?
    klm
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Sisi,nuk ka aty tarife fikse??
    Per cdo min.te folur.
    Me fal qe te pyes?
    klm
    Tamom fare se di, po nga eksperienca ime nuk ka tarifė fikse. Ke ēmim tjetėr nqs flet 20 sekonda, 30 sekonda, 45 sekonda apo 1 minutė. Pėr Vodafonen e kam fjalėn se atė pėrdor.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Tamom fare se di, po nga eksperienca ime nuk ka tarifė fikse. Ke ēmim tjetėr nqs flet 20 sekonda, 30 sekonda, 45 sekonda apo 1 minutė. Pėr Vodafonen e kam fjalėn se atė pėrdor.
    Po prandaj abuzojne ata...
    flm
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Ti hysh kėtyre dhe tė bėsh njė mini llogari me vjedhjet qė tė kanė bėrė,del rruar e qethur.Nuk tė bėhet tė mbash telefon.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •