Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Por kur ndjehet njeriu i deshpruar si ti ne politik nuk zgjedhe metoda tjera vetum keshtu si ti , nuk zgjedh fjal te tjera veq keshtu si ti por keshtu mundemi me ndegjue vetem Jeremiqin e Tadiqin qe flasin shume te dershpruar keshtu si ti...edhe ata thone se Kosova eshte ne dore te mafis... se Kosoven e udheheqin kriminelet... atje nuk funksionon shteti por eshte xhungull... shqiptaret nuk munden me udheheq shtet...shtet i rrem.... te gjitha keto jan fabrikime te Serbis dhe ja ketu ka antar ne ket forum qe i perdorin keto "margaritar' te perpunuar nga ana e serbis.
    O shoku. Pse ne secilen teme duhet te krahasohen anetaret e forumit me Tadiqin, Jeremiqin e me shkije tjere?
    Ketu po flasim per nje dukuri negative qe nuk ka te ndalur. Secila qeveri po del me e korruptuar se tjetra. Kete po e vuan me se shumti kurrizi i qytetarit.
    Nje njeri normal, ne keto raste rreshtohet kunder korrupsionit e nuk del ne mbrojteje te tij vetem se personi i koruptuar i takon nje partie politike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 23-07-2010 më 11:55

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Eshte enderr e secilit qytetar qe te mos kete korrupsion, por pasi qe korrupsioni ekziston atehere nuk mbetet gje tjeter pos te luftohet.
    Ishte shume e qelluar deklarata e nje ambasadori kroat qe pak a shume tha "disa politikaj e shohin Kosoven si nje lope te madhe te cilen duhet mjelur sa me shume".
    Eshte turp per ne, qe te vijne polic dhe gjyqtare nga vende te ndryshme dhe te merren me arrestimin e te korruptuarve ne Kosove. Por realiteti eshte se ne nuk kemi kapacitete dhe guxim qe ta luftojme korrupsionin. Edhe ata qe jane te thirrur dhe te paguar per luftimin e korrupsionit ose jane te korruptuar vete ose nuk kane guxim qe te merren me lutimin e kesaj dukurie.
    Nuk e mbroj korrupcionin une,por nuk dij sa me kuptuat,nuk ishte qellimi ime te t'kritikoj Ty pse hape kete teme,por nuk kemi nevoj te shajm askend e t'i gezohemi arrestimeve,por t'i parandalojm vjedhjet, nese eshte e mundur!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk e mbroj korrupcionin une,por nuk dij sa me kuptuat,nuk ishte qellimi ime te t'kritikoj Ty pse hape kete teme,por nuk kemi nevoj te shajm askend e t'i gezohemi arrestimeve,por t'i parandalojm vjedhjet, nese eshte e mundur!
    Nuk te keqkuptova. Nuk e morra si kritike ndaj meje.
    Ke plotesisht te drejte kur thua qe me mire eshte te parandalohet se sa te luftohet. Por pasi qe nuk arritem dhe nuk po arrijme akoma qe ta parandalojme, nuk na mbetet gje tjeter vetem se ta luftojme.
    Mua me duket shume i rende fakti se kete po e bejne te huajt. Mire do te ishte sikur te kishim guximin qe te merreshim vet me te korruptuarit dhe te mos krijonim hapsire per vazhdimin e ketyre misioneve qe nuk u shihet fundi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Unë kisha dashur një shtet të fortë, i cili mund të sjellë ligje dhe t'i aplikojë në jetë duke ua konfiskuar pasurinë e fituar brenda natës, të gjithëve në Kosovë.

i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    E tash Hashimi ka me i ra surles per te gjithat
    Ma mir neser se dje

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga RRyma Lexo Postimin
    E tash Hashimi ka me i ra surles per te gjithat
    Cili Hashim?...se jan ba shume

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Kurgjo ska ndodhe qa duhet me ndodhe .
    We are all Aliens

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    a mundet kush me e ba te mundshme qe EULEXI te vije e te baje disa arrestima ne Tirane, se ka kohe (qysh ne fillim te '90) qe nji pjese e mire e politikuajve dhe shtetarve Shqiptare jane ba njish me korrupsionin ... tue fillue prej salis ...

s'guxon kush me than qe ne kosove ka korrupcion,se menjeher te shpallin serb e tradhetare

e keta qe po vjedhin me dyja durt,tek qenkan clirimtaret e shpetimtaret e kombit

sa poshte ka ra ndergjegja e kultura nder "shqipetare"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Me mire te lutemi qe mos te kete fare korrupcion-vjedhje dhe arrestime,se sa te gezohemi per kete!
    Boll kem bo sehir ishalla ndalet korrupsioni po cka ndodhi qe 10 vite??

Se paku me knaqet shpirti kur i shof ne pranga keta idiota , dhe do te kisha patur deshir qe edhe te tjer ti bashkangjiten sepse radha eshte teper e gjate .

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •