pershendetje e kom ni problem me kompjuter e kom formatizu po tash me kan hup driverat e kompjutrit te zerit dhe te grafikes dhe si mundem ti gjej kompjuterin e kom Dell qe mundeni me ndihmoni sa me shpejt flm
pershendetje e kom ni problem me kompjuter e kom formatizu po tash me kan hup driverat e kompjutrit te zerit dhe te grafikes dhe si mundem ti gjej kompjuterin e kom Dell qe mundeni me ndihmoni sa me shpejt flm
KEtu i ke nga faqja zyrtare http://support.dell.com/support/down...=19&l=en&s=dhs normal duhet ta zgjedhesh modelin qe ke dhe vazhdon
Me respekt,
Valdet Shala
nuk po me bojne qe din dikush tjeter let me ndihmon
downlodoje driverscaner 2009
veq shkruje ne google edhe kjo ti gjon krejt driverat
kur te ndezet kompjuteri te tregon qfar lloji e ke p.sh
dell gx260 shembull po e marr, ti trego qfare e ke dhe ktu do ti kesh pa problem
t'pershendes
Jezusi (Isai a.s) ėshtė sikurse edhe gjithė profetėt tjerė rob i zgjedhur dhe i dėrguar i Allahut.
Ti ma mire thuaj NUK PO DI e jo nuk po bojne, se na te gjithė po e dimė qysh gjinden ama ti po pret krejt gatshėm edhe po thu nuk po bon.
Duhet me dit modelin e kompjuterin siē tha edhe njė anėtar kėtu, pra Dell mund te jete Optiplex , model GX 240. ose 260 ose 270 ose 280 e shume tjerė, pra pak a shume mundesh me pa ne foto vetėm disa modele qe i ka kap print screen perndryshe ka edhe shume beso.
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Pėrndryshe vetėm te kishe kėrkuar edhe ne forum kėtu do mėsoheshe si me gjet modelin e kompjuterit
Me respekt,
Valdet Shala
Une te kam derguar me MP Driver Genius Professional, qe sigurisht funksionon. Shkarko nga linku me poshte dhe shiko videon qe sapo bera per te mesuar se si te veprosh gjate dhe pas instalimit.
Video: Instalimi i Driver Genius Pro 2009
http://rapidshare.com/files/40881591...nga_Mexhi_.rar
mexhi kur te behet format pc-ja a nuk jan driverat e zerit dhe te grafikes ne win.service pack 3 apo duhet t'i instaloj!
sepse edhe une kam planifiku me bo format pc-n ,hyra ne kontroll panell (add and remove programs) per te pare se qfare modeli te grafikes dhe i shenova emrat diku apo nuk ka nevoje ngase driverat jan ne CD(win.service pack 3)!?
Mund edhe te jene (mvaret nga driver-at e integruar ne ate XPSP3) , por gjeja me e mire do te ishte nese instalon Driver Genius Pro 2009 dhe bene nje "backup" dhe pas formatimit perseri instalon Driver Genius Pro 2009 dhe nepermes "restore drivers" automatikisht instalon te gjitha driver-at.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 24-07-2010 mė 12:13
Krijoni Kontakt