Kavja ime ka nje tumor ne kemben e djathte dhe mund te operohet. Po kam frike nese ngordh gjate anestezise. Nese nuk e operoj do vazhdoje ti rritet dhe ndoshta ai mund te vuaje. nuk di cte bej. ju lutem me ndihmoni kush ka eksperience.
Kavja ime ka nje tumor ne kemben e djathte dhe mund te operohet. Po kam frike nese ngordh gjate anestezise. Nese nuk e operoj do vazhdoje ti rritet dhe ndoshta ai mund te vuaje. nuk di cte bej. ju lutem me ndihmoni kush ka eksperience.
Tani te ngordhi nga tumori apo nga anestezia i bie me mire qe te ngordhi nga kjo e dyta.
Ne rastin me te keq a ke menduar sesi do ja besh per funeralin?
Gjynah, ndjese paste!
akoma se ka bere operimin, sa per funeralin shpresoj mos te ndodhi nje gje e tille. si mendon tia bej operacionin apo jo?
Un them beja operacionin se gjithsesi ai i vdekur eshte por ka dhe shanse qe te mbijetoje,gjithcka eshte ne dore te veterinerit se sa i zoti do jete
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Dupplicate
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DontWorryBeHapp : 23-07-2010 mė 09:51
Mund te jete edhe kancer i krijuar nga mos levizja mjaftueshme, nga mireqenia e madhe.
Do te sugjeroja nje here ta lije perball ndonje mace ne menyre qe kavja jote te vraponte me sa fuqi ka, ti rritej adrenalina ne gjak dhe mbase sherohet. Por natyrisht duhet te kesh kujdes qe macja mos e kapi se ndryshe nuk funksjonon terapia.
A ke ndonje komshi me mace aty afer?
Ca eshte Kavja? ajo si pun miu( furetto)?
Estetistja ime para 2 muajsh s'po e gjente dot kishte dy dite, e gjeti kur nderi rrobat, brenda ne lavatrice
Megjithate une te kuptoj shume mire se si ndihesh, po me mire mos e opero, se nje shoqja ime kishte nje yorkshire shume te embel, xhuxhe 4 vjec, kishte thyer polset se rra nga nje shkalle, veterineri i tha ta operonin se ishte e re, nuk mbijetoi i pushoi zemra, anestezia eshte shume fatale per kafshet, se nuk e perballojne dot, ose ndonjehere gabojne dhe veterineret me dozen...
Une te isha ne vendin tend s'do ta operoja, lere te jetoje ato kohe qe i mbeten rehat ne shpin e vet, ndonjehere vdesin dhe nga stresi...
Respekt per kafshet, jan shuuuume here me te mire se njerezit![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Kavjet nuk kane frike nga macet. Po gjithsesi ai gjate gjithe nates vrapon ne rroten e tij dhe nuk ka asnje ndryshim. Ka edhe nje menyre tjeter qe mbase mund te funksionoje. nese i lidhim nje spango te plaga atehere do i ndalohet qarkullimi i gjakut dhe gjendra do te keputet vete sepse do te thahet. edhe mund ta beje nje gje te tille.
Krijoni Kontakt