Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Kete krahasim nuk e kan bere shqiptaret por nje Amerikan me emrin Joseph Bajden e qe eshte njeriu numer dy i Amerikes,mos harroni......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    moti une kom than ,mos na lasht zoti pa Hashim Thaqin

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Unë e kam thënë kahere ketu në forum se Hashim Thaçi është Ismajl Qemajli i Kosovës, por ja tani Joe Biden e tregoi edhe një mesele ma te shtirë

P.S Për të gjithë anti-shqiptarët mos ta marrin ngat zemre këtë postim
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

kur i doli gjumi

kur i doli gjumi ketij trimi ku e kishte pase jorganin more..

ky lajm ma qon mallin e sigurimit te shtetit ne kohen e dulles qe e leshonin rrenen ne fund te pazarit dhe kur hypnin ne krye te tij e besonin edhe vete..duket shiku i kosoves e ka kopjuar per mrekulli paraardhesin e tij...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 22-07-2010 më 14:24
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    S'koka kon gjo puna e George Washington-it...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Edhe me rastin tragjik te Esat Pashas qeveria serbe mbajti zi nji jav dit ,flamurin e ngren ne gjysm shtiz,te piklluar ishin francesko matarba sa as kafen e mengjesit nuk e piu ate dit kure mori ket lajm aq te hidhur.Populli esht vlersuesi ma i miri."LUMPER VENDIN TON" tjeret na i vlersojkan e ne sja paskem haberin . .........................................
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 23-07-2010 më 02:05

Pershendetje!

Po me duket qe Bajdeni i'a tha Thaqit ate fjale vetem sa per ta mashtruar,duke patur frike nga ndonje befasi e mundeshme ne GJND.

Thaqi nga Washingtoni fliste per zero tolerance ndaj korrupsionit,ndersa te gjithe nderkombetaret qe vijne ne Kosove thone se Kosoven po e pengon korrupsioni i madh per zhvillim te metutjeshem....cdo dite arrestohen,bastisen zyrtaret me te larte te Qeverise Thaqi dhe as nje hap konkret nuk eshte ndermar...ju ka msu goja me than atina "Zero Tolerance" -sic po shihet nuk e kupton cka d.m.th.

"Vdekje Thaqizmit,Liri Popullit"
    Veq një komb e një flamur n'histori e njeh shqiptari...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga Kreshniku1985 Lexo Postimin
    Po me duket qe Bajdeni i'a tha Thaqit ate fjale vetem sa per ta mashtruar,duke patur frike nga ndonje befasi e mundeshme ne GJND.

Thaqi nga Washingtoni fliste per zero tolerance ndaj korrupsionit,ndersa te gjithe nderkombetaret qe vijne ne Kosove thone se Kosoven po e pengon korrupsioni i madh per zhvillim te metutjeshem....cdo dite arrestohen,bastisen zyrtaret me te larte te Qeverise Thaqi dhe as nje hap konkret nuk eshte ndermar...ju ka msu goja me than atina "Zero Tolerance" -sic po shihet nuk e kupton cka d.m.th.

"Vdekje Thaqizmit,Liri Popullit"
    Me pas kone hajgeregji Bajdeni dhe Amerika ne pergjithsi si po mundohesh me paraqit ti kushlim nuk kishin ndodhe kete ndryshime te ne si keto qe kan ndodhe. Por kur ndjehet njeriu i deshpruar si ti ne politik nuk zgjedhe metoda tjera vetum keshtu si ti , nuk zgjedh fjal te tjera veq keshtu si ti por keshtu mundemi me ndegjue vetem Jeremiqin e Tadiqin qe flasin shume te dershpruar keshtu si ti...edhe ata thone se Kosova eshte ne dore te mafis... se Kosoven e udheheqin kriminelet... atje nuk funksionon shteti por eshte xhungull... shqiptaret nuk munden me udheheq shtet...shtet i rrem.... te gjitha keto jan fabrikime te Serbis dhe ja ketu ka antar ne ket forum qe i perdorin keto "margaritar' te perpunuar nga ana e serbis.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    e tregon veten se je kelysh komunizmi..sepse nuk ke as idene me te vogel se si debatohet ketu ne forum..din te besh veq haaaaaaaaa..te kan mbete dhembet jashte..zaten komunizmi kishte parim te rekrutonte rreth vetes injorante si ti dhe ajo ko.qja e vellit sepse keshtu i terheqte per hunde dhe nepermjet jush kishte mundesi te shperndane ne popull lajme te tilla..

ti i beson rrenat e shikut se je vete pjestar i tij o llapaqen..une jo..si kam besuar asnjehere sigurimsave as te hershem as te rinj..as ty e ko.qes.se vellit qe rrini 24 ore ne internet me na shit lajme te tilla si ky me siper..

llapaqena e ko.qe.vella dijeni se kan dek budallenjt..nuk ka ma..dije mire se kadal kadal ka me i ardhe radha edhe ketij '' washingtonit '' tand me po.rdhe ne polik..atyre qe e rrethojne tashme ju ka ardhe te dera..ketij i vjen ma vone..gjalle do jemi...

Por kur ndjehet njeriu i deshpruar si ti ne politik nuk zgjedhe metoda tjera vetum keshtu si ti , nuk zgjedh fjal te tjera veq keshtu si ti por keshtu mundemi me ndegjue vetem Jeremiqin e Tadiqin qe flasin shume te dershpruar e te nervozuar keshtu si ti...edhe ata thone se Kosova eshte ne dore te mafis... se Kosoven e udheheqin kriminelet... atje nuk funksionon shteti por eshte xhungull... shqiptaret nuk munden me udheheq shtet...shtet i rrem.... te gjitha keto jan fabrikime te Serbis dhe ja ketu ka antar ne ket forum qe i perdorin keto "margaritar' te perpunuar nga ana e serbis.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Nuk na duhet nje Washington si Thaci, na duhet nje Ben Franklin tjeter urgjentisht. Washingtonin tone e kishim dhe e vrane me polonium. Benin tone, Ukshin Hotin e masakruan per mos ta gjetur kurre me pikerisht keta spiuna qe sot uzurpojne pushtetin mbi popullin e Kosoves.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •