Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33

Vahabizmi i ka shti rranjt edhe ne Forum

Duke i ndjekur rrethanat qe po zhvillohen kohve te fundit ne vend e duke dal ne shesh e verteta se vahabizmi asht nje gja e keqe dhe shum e rrezikshme per ne shqiptart e qe asht shum aktiv ne trolllin ton dhe nga ana tjeter duke lexuar shkrime shum agresive dhe nxitse per luft ndrevllaznore ne Forum une tham qe krejt kta te forumit musliman ne forum jan vahabista.

Qysh ti hjekum qafe kta qafira te pa fe, kit far te keqe.

Po ja nisum pej moderatorit vahabist te komunitetit musliman e deri te vahabisti i fundit ose pe fshijm krejt komunitetin musliman se na e prishi krejt forumin. Na e kan ba ktu harapistan. Na e flliqen kombin.

Na ne Drenic nja e kemi perzane. Ti perzam si qenat edhe kta te tjert sa s jan ba shum.

Qe asni vahabist nuk flet se ju djeg. I kan shti vesht ne leshe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    ce un po foli,vec benu korekt mos thuj ce vehabisti i pare,sepse ti sja ke haberin kush jam un,a jam vehabist a selefist a kuta dij cka,fol ardit pasha cfar pret te shkrujn vehabistat e forumit,se po thu ju djeg-cfar pret te flasin,ta vertetojn ate qe thu ti,dhe te thon po mir e beni nese na perjashtoni nga forumi,apo nese mbyllni temat fetare,fol cka kerkon nga vehabistet,tani te pergjigjen ata....
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    11
    Une ne komentet e mija disa her jam shprehur, se Forumi Shqiptar bukur shum e ka marr kahjen per mua te gabuar, dhe shum po perngjan ne Forumin Islamik, pasi qe shum teper merren me tema Islamike. Une jam dhe i perkas Fes Islame, dhe Mburrem me te, por para te gjithave jam Shqipetar, dhe shum krenohem, por kisha pas deshire qe ti dallojme gjerat Kombetare nga ato Fetare.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Te komuniteti musliman aty vetem nje personi qe eshte musliman i takon te postoj ndersa neper nenforume tjera jo muslimanet hapin tema lidhje me fenė islame gjoja se kishem po i ofendojn muslimanet tana tema merr kahje tjeter duke sjellur muslimanet hadithe, ajete kuranore.
    Neper nenforume tjera muslimanet kurr nuk postojn diēka lidhje me fenė.
    Une e kam thene sdi sa here se jo muslimanet forumin po e kthejn ne forumIslamik dhe kjo nermal mua me pelqen pse jo.

Suhejbi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 05-08-2010 mė 13:26
    Burri 1 X flet !

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin
    Te komuniteti musliman aty vetem nje personi qe eshte musliman i takon te postoj ndersa neper nenforume tjera qafirat hapin tema islame gjoja se kishem po i ofendojn muslimanet tana tema merr kahje tjeter duke sjellur muslimanet hadithe, ajete kuranore.
    Neper nenforume tjera muslimanet kurr nuk postojn diēka lidhje me fenė.

Suhejbi
    Suhejb tu je?....
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Suhejb tu je?....
    Po po vetem nikin kam ndryshuar

Suhejbi
    Burri 1 X flet !

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin
    Po po vetem nikin kam ndryshuar

Suhejbi
    te kam kerku te te pagjeturit ahhaha pluste nje poezi per ty ''shkruja poezi per nje person''...GZ qe je ketu
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Qe asni vahabist nuk flet se ju djeg. I kan shti vesht ne leshe.
    e di se edhe une sipas teje quhem vehabist por une skam deshir te flas me injoranta si ti

ti nese ke mundsi me na qit fare urdheroni ne ju mirpresim veq dije se serbi 100 vite na ka shkel por kurr sju kemi dorzu dhe ska mund te na bej asgje perveq qe na ka be me te fort
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Faktikisht ne forumin shqiptar nuk duhet te ekzistoje asnje lloj teme fetare, sepse ndermjet feve pushtuesit turq dhe sllav kan percar gjithnje kombin tone. Asnjehere shqipria apo shqiptaret nuk i kan pa te mire feve, me gjeni nje rast ? Me gjeni nje dokument ? Fete perdoren vetem per perfitime strategjike si ekonomike dhe teritoriale, per te trembur njerzimin me ane te Zotit, duke i ofruar shpetim ne parajse ne kembim te tradhetise kombetare, ndonse jo drejt per se drejti, por fundin aty e ka. Te nderron traditen , gjuhen, vlerat njerzore dhe te adopton ne ate qe ata deshirojne
    Mos harrojm se feja e shqiptarit eshte shqiptaria
    Revolution 1848

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •