Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 73 prej 73
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Ju keni zgjedhur kete shkrim si kunderpergjigje e asaj qe une kam shkruar.Ne fakt, kjo s'ka te beje fare me shkrimin tim.Per cfare turpi flet o njeri?Nuk te kuptoj une, apo s'dini vete c'fare keni shkruar?Apo keni perdore shkrimin tim si mjet qellimi per te arrite ne konkluzionet e juaja te gabuara?
    Oj, RiGerta, tė kisha sugjeruar, qė atij, tė mos i pėrgjigjesh (debatosh me `tė) hiq, injoroje, mos e pėrfillė aspak, sa nji qen tė keq.

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Oj, RiGerta, tė kisha sugjeruar, qė atij, tė mos i pėrgjigjesh (debatosh me `tė) hiq, injoroje, mos e pėrfillė aspak, sa nji qen tė keq.
    U tha u be Me erdhi cudi!Me kishte cituar e nuk kishte thene gje rreth asaj qe une kam shkruar.Ju luta te ma thjeshtezoje, ma paska komplikuar edhe me shume.O une nuk di te kuptoj mire shqipen, o ai shkruan me sy mbyllur
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    U tha u be Me erdhi cudi!Me kishte cituar e nuk kishte thene gje rreth asaj qe une kam shkruar.Ju luta te ma thjeshtezoje, ma paska komplikuar edhe me shume.O une nuk di te kuptoj mire shqipen, o ai shkruan me sy mbyllur
    Keto jane dy tezat qe na hodhe ti.

Ne kemi te drejte te pranojme ate fe qe deshirojme.
    Kjo shprehje hyn ne lirite e te drejtat e njeriut ne te gjitha vendet e demokracive, por eshte ne kundershtim me vlerat kombtare.Cdo popull ka nje pasaporte vlerash qe ruhet me fanatizem , por qe evolohet ne pershtatje te civilizimit te shoqerise pa e tjetersuar ate.Kjo eshte ndjenja kombetare .Nuk ka ndjenje kombetare kur pushtuesi vjen e te tjeterson kulturen tende.Por eshte e njeta gje , qe s'ke moral te flasesh per nacionalizem kur ti pranon qe te devijosh nga identitetet kombetare te popullit tend.Nuk ke moral nese nuk pranon flamurin, nuk ke moral kur kerkon te harrosh gjuhen , nuk ke moral kur kerkon te nderrosh edukimin shpirterore ,qe sic u pa solli kaq sherre e ndeshkime per shiptaret.

Ajo qe nuk kemi te drejte eshte hapja e debateve dhe diskutimet qe fyejn fene e tjeterit, ,madje as ateizmin e te tjerve.
    Ketu ke nje tjeter gabim.kerkush nuk merret me te tjeret (arbet, turqit, kinezet, iranianet ), jo ketu merremi me njeritjetrin si vellezer e motra te nje kombi,pra merremi me shqiptare sic u moren te gjithe patriotet tane ne shekuj.
    Ne forum ke mjaft tema te antareve, por dhe shkrime te elites kombetare per kete ceshtje , keshtu mundesh me u ndricuar per ato qe ti nuk po kupton, se ceshte turp kombetar.
    A mundet kush me mu pergjigje ,se [B]c'far ndryshimi ka mes nje arbi qe ka marre shtetesine shqiptare dhe nje shqiptari qe sillet si arab.Ku jane vlerat kombetare ne kete nderlidhje?!!!!Ne nje emision TV ne maqedoni nje adoloshente maqedone u shpreh sinqerisht se ne i njohim shqiptaret si arabe.Askush nga shqiptaret aty nuk u ndie i fyer, pasi ajo si duket shprehu nje vlere ,me te cilen shqiptaret e atij vendi, synojne te jene krenar.

Ne shrimin tim nuk te kam fyer, citimi nuk eshte fyerje.Ti me edukimin tend me fyeve dhe me dukesh interesante kur thua se duhet te respektoj edukimin tend!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 16-12-2010 mė 12:22
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •