Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 84 prej 84
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    Po si jo mo shoku...Femra do barazi me mashkullin ne te gjitha aspektet,por kur eshte puna per te ngritur thesin e cimentos qe peshon 50kg...atehere ndryshon puna,,,ajo eshte sexi dobet....dhe duhet ta ngrije kurvari...ups...me fal don zhuani.
    Dhe kur eshte puna per te lindur nje femije ajo e mban 9 muaj dhe ajo vuan kurse ju kerkoni per te tjera.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Dhe kur eshte puna per te lindur nje femije ajo e mban 9 muaj dhe ajo vuan kurse ju kerkoni per te tjera.
    kur u ndane keto na rane...ci ti bish...

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    gjyshja ime thote qe femra ka per te qene perhere ndryshe nga mashkulli, sepse cuni me 1 grusht uje lahet dhe nuk ka per te mbajt turp , kurse femres i ngel njolla per gjithe jeten !pra gjykohet me shum femra se sa mashkulli ne shqiperi edhe ske ca me bo se shqiptaret i kan hyp kalit nga b...a!

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin

Ju shume mire e kuptoni dmth e ceshtjes, une e di kete, sepse pretendoj se jeni te zgjuar, ju, ju njerzit qe dini te kuptoni.
    Jam i sigurt perderisa komentove kete teme kjo tregon se tema te beri ta komentoje. Nuk mendoj absolutisht qe ju komentoni per te bere mesonjtoren. Gjithsesi edhe nese te pelqen te besh mesonjtoren do behem shembull i nje studenti qe di te degjoj me vemendje dokrra.
    Po te shkruaj sepse me pelqen te pergjigjem, dhe pergjigjem sepse me pelqen te shkruaj.
    Kapesh tek fjalet e mia se mendon qe nuk jane termat e duhur per temen ne fjal, hahahahahaha e bukur kjo flm. Por nese ti kupton qe keto terma nuk bejne per temen me bene te kuptoj qe cfare dua te shpreh me kete teme e dike.
    Edhe pse e di nuk komenton temen por analizon fjalen prostitut.
    Ke dhene tre shembuj te fjales me kuptimin e njejt kur do mjaftonte vetem nje.
    Ah harrova ti gjithmon u le tre alternativa njerzve.
    Kur thua ne shqiptaret jemi te varfer ne para&mendje, te gjithe e thone kete edhe une e them edhe keta qe jane siper por po te shohim verdall te gjithe jane bosa dhe te zgjuar. Nuk kuptoj dicka kush eshte inteligjenti dhe kush eshte i pasuri, kush eshte idjoti dhe kush eshte i shpifuri nga ne.
    Sa per anglezen nga bathorja: ishte nje batut qe dmth nga balta e bathores me abetare ne duar dhe cizme llastiku ke vajtur ne angli te shkeli kemba trotuar hodhe abetaret dhe po lexon stefan cvajgun tani. Kjo nuk eshte per ty direkte eshte per ne prandaj mos u ofendo PLEASE.
    ndersa per sa i perket NON ESISTE GRANDE GENIO SENSA DOSE DI FOLIA e kam lexuar keshtu ruaj te drejten e copyright une. Jam nje civil qe respektoj rregullat hahahaha
    Nje mashkull qe shkon me shume femra konsiderohet don zhuan =dmth IMORAL
    ...dhe nje femer qe shkon me shume meshkuj eshte nje prostitut!= jo prostitute se tashme ti e morre vesh qe prostitute eshte "me pagare "dhe jo brutale , por IMORALE .

Ateher nese besoni qe nje femer dhe nje mashkull mund te jene te barabart... pse?tema per ju.= Qe te dyja palet jane te barabarte = IMORAL = IMORALE = vetem gjinia ndryshon .

Pergjigjen te njejte si une ,e ke marre nga pothuajse te gjithe ...Ketu ke XHORIN :

femra ne qofte se shkon me shum meshkuj quhet kurv, prostitutat shkojne me lek ka nje fare ndryshimi, kurse mashkulli kurvar.

Por nga te gjithe me pelqeu E= mc2 :

Nje mashkull qe shkon me shume femra, nuk duhet te marre epitetin "Don Zhuan", por kurvar. Nje femer qe shkon me shume meshkuj, nuk duhet te marre epitetin "Prostitut", por kurve. Nuk duhen ngaterruar nocionet, pasi prostitut quhet ajo femer, qe kryen marredhenie seksuale kundrejt pageses, ashtu sic quhet mashkulli gigolo (zhigolo), qe shkon me femra kundrejt pageses.

Don Zhuan, eshte nje fjale e gjere, e cila vlen per ato meshkuje qe shkojn me shtresat e larta dhe perfitojn pasuri te medha. Sic eshte titulli per femrat (kurtizane), qe shkojn me njerez te ngritur dhe te pasur per te perfituar sa me shume te munden.

Nuk ka tjetersim, KURVE dhe KURVAR!

Nje pergjigje pothuajse te njejte , nje pergjigje tjeter e sakte eshte nga BOY :

Ne Shqiperi koncepti i k*rves eshte shume i perhapur, perdoret ne shume situata dhe mer shume kuptime kontradiktore. K*rve konsiderohet ne te njejten kohe nje shkon me shume djem, por edhe nje qe s'te perfill. Ndersa ne perendim, ku edhe jetoj, femrat po i luajne fene meshkujve deri ne ate pike, saqe edhe Don Zhuani do ishte bere xheloz.

Ketu ke veten tende my dear IKTUUS

Disa komentues ketu kapen tek shpjegimi i fjales prostitut.Pergjigjem ne menyr direkte atij qe kerkon pergjigje, Prostitut eshte zanat ndersa kurveria eshte karakter = shume sakte e ke thene ...
    por mos te harrojm se kurveria eshte edhe prostitut...= por kjo ka nje fare ndryshimi = njera blen me para dhe tjetra shet falas .

Tema ka kuptim me te gjere se fjala prostitut, e perdora fjalen per te qen me pak banal.=
    Imorale=Imoral=karakter = pershkrim (description )

Prostitute = zanat = vleresim( appraisal )

Tema jote = Pavlere jo i Pacmueshem ( jo teper i cmuar ) = Worthless not Priceless !

Po te shkruaj sepse me pelqen te pergjigjem, dhe pergjigjem sepse me pelqen te shkruaj. = eshte e jotja apo ruan copyright per kete gjithashtu ?
    Sa e lexova mu kujtua edhe mua nje tjeter e ngjashme me kete ,por nuk e kam thene une ....ja ku eshte :
    Write to be understood, speak to be heard, read to grow.
    Lawrence Clark Powell
    ....qe ma do mendja kete duhet edhe ti te ndjekesh : shkruaj qe te te kuptojne , fol qe te degjohesh dhe lexo me shume qe te rritesh .

Jam nje civil qe respektoj rregullat hahahaha= para se te zbatosh rregullat duhet te respektosh njerezit dhe opinionet e tyre =drejtuar verystrongbeer = Por me siguri ti si virgjerush i vogel qe je e ke me te degjuar kete teorin tende sepse ska mundesi qe kjo pjell e fantazis te jete e jotja. Bota jote dihet eshte e vogel dhe me pak ngjyra, normalisht edhe botkuptimi dihet.

Qe te gjithe te dhane nje pergjigje , por vetem mua dhe verystrongbeer komentove nje cike si i thone ne Shqip me inat = pse ?

Angleze nga Bathorja ?! = thanx anyway = mesova nje fjale qe nuk e dija = BATHOREN =ahaha
    ( kam 20 vjet qe kam ikur nga Shqiperia dhe nuk di c'behet atje )

Qe te gjithave ju je pergjigjur , por IKTUUS nuk me the ,shkurtim per cfare eshte = thjesht
    kuriozitet .

I= Interesi per te degjuar ( deshire per njohuri )
    K= Kur
    T= te
    U= ulet ( atehere )
    U= ulet ose ngrihet
    S= SERIOZITETI

Me nje fjale degjo 100 here dhe fol nje here = kjo do te thote tamam: "Jam nje civil qe respektoj rregullat "

Nice try !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 01-08-2010 mė 23:24
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •