Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 22-07-2010 mė 10:44
Une e kundershtoj...nuk do te thote qe te shkosh me shume persona dhe te vetem te perfitosh para por eshte edhe pune qefi!Kronikė nuk e di ne e ke lexuar kete shkrim. Targa e vetme te dy gjinive i vendoset si ne fundin e shkrimit tim. Une s'mendoj se ka ndonje targe tjeter...
nejse mendimi yt![]()
Nese e ke per femren, qe shkon me shume per pune qejfi, kalojm ne semundje... Me sa di une, quhen nimfomane. Nese e ke per meshkujt, qe shkojn per qejf, nuk quhen don zhuan por kurvar. Nese dhe ata shkojn per perfitime, atehere do te quhen zhigolo, term i huaj, nuk ja gjeje dot pershtatjen ne Shqip. Pastaj nese do shkonin me femra te rangut te lart, sic quheshin dikur kontesha etj, do kalonim tek termi Don Zhuan. Kjo nuk vjen per faj te termave te perdorur ne gjuhen e huaj, po vjen si pasoje e varferis ne terminologjin e fjaleve shqip.
Hajt se po ua tregoi nji mesele ...ndoshta i nalni llafet ,jo ky po ai etj.
Ne nji far vakt zamani kish ndodh nji kjamet e njerzia ishin kon dal me dhan azap para Zoti.Shkojn gjanart e po e vesin miletin si kan kenun me moral.Kure shkon ai polici a si me i than e po i vet grat me radh .E pyeti te paren ,amose e ki tradhtu najher burrin ajo i pergjigjet kurre valla .Gjanari i thot shokve futne ne gjehnem.E pyet te dyten edhe ajo i thot nja dy a tre her ,shok milic a qa je ti kush u mka lut qa me ba...edhe kta e futen ne gjehnem,e treta kure i pa se ku perfunduen po i thot ati taksiratlie valla e kom tradhtue disa her kush me ka kerku po edhe pa me afru sherbim ju kom ba ,tani vendimi i ati fare milici ndryshoi dhe tha futne ne gjenet.
Komenti im... ma heret kishte mare nji telefanat polici.
Ndoshta ishte prej snalti.
Bote e padrejte ske ci ben .
Kjo eshte e thjeshte fare gjykoj une. Per nje mashkull pergjithesisht pretendohet se eshte e veshtire te kete te beje me shume femra, sepse femrat thuhet qe jane te veshtira per t'u bere per vete. Ndersa per nje femer eshte e lehte te krijoje simpatine e shume meshkujve, qe me pas te "perfitoje" nga ta.
Rrjedhimisht nese nje mashkull arrin te kete shume femra, atehere pretendohet qe ka merita ne kete arritje e si pasoje kjo gje gjykohet si vlere. Ndersa per nje femer nuk ka ndonje gje te jashtezakonshme ne faktin qe mund te kete bere shume meshkuj per vete, sepse jane pre e lehte mjeranet.![]()
E drejtė kjo qė thua, por natyra kėshtu i ka bėrė gjinitė, tė ndryshme, prandaj themi qė nuk mund t'i barazojmė.
Shumica e gjykon si arritje dhe i quajnė njerėz me vlerė, por nė tė vėrtetė, donzhuanėt nuk janė njerėz me vlera, pėrkundrazi, janė njerėz tė kėqinj. Pėrgjithėsisht, donzhuanėt janė hileqarė nė punė dhe frikacakė nė luftė.Rrjedhimisht nese nje mashkull arrin te kete shume femra, atehere pretendohet qe ka merita ne kete arritje e si pasoje kjo gje gjykohet si vlere. Ndersa per nje femer nuk ka ndonje gje te jashtezakonshme ne faktin qe mund te kete bere shume meshkuj per vete, sepse jane pre e lehte mjeranet.![]()
Qė ka donzhuanė, ky ėshtė njė minus pėr femrat, sepse tregon se nėse ato lihen tė lira tė zgjedhin vetė, bien pre e donzhuanėve.
don juani, kush ishte ky?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt