Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 84
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    Je gabim kryekeput... Don Juan ka lindur si fjale ne 1635, diku ne Itali. Ku nje mashkull fitonte respekti ne dyluftime dhe kishte femra te rangut te lart si te dashura. Nuk behet fjale per Arabin apo Lindjen e Mesme, por per Europen Perendimore, ku kjo u perhap si malarja dhe ne France. Ku kemi dhe shume shkrime te Shakespeare apo te autoreve te tjere Italian.
    Po edhe Arabet njihen qe mbajne shume te dashura per kete edhe mund te quhen Don Zhuan ...
    nuk kam gje kunder don zhuanizmit mirepo me brengos fakti qe nese femra luan kete rol atehere i vihet nje "targe" tjeter...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 22-07-2010 mė 10:44

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Po edhe Arabet njihen qe mbajne shume te dashura per kete edhe mund te quhen Don Zhuan ...
    nuk kam gje kunder don zhuanizmit mirepo me brengos fakti qe nese femra luan kete rol atehere i vihet nje "targe" tjeter...
    Kronikė nuk e di ne e ke lexuar kete shkrim. Targa e vetme te dy gjinive i vendoset si ne fundin e shkrimit tim. Une s'mendoj se ka ndonje targe tjeter...

Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    Nje mashkull qe shkon me shume femra, nuk duhet te marre epitetin "Don Zhuan", por kurvar. Nje femer qe shkon me shume meshkuj, nuk duhet te marre epitetin "Prostitut", por kurve. Nuk duhen ngaterruar nocionet, pasi prostitut quhet ajo femer, qe kryen marredhenie seksuale kundrejt pageses, ashtu sic quhet mashkulli gigolo (zhigolo), qe shkon me femra kundrejt pageses.

Don Zhuan, eshte nje fjale e gjere, e cila vlen per ato meshkuje qe shkojn me shtresat e larta dhe perfitojn pasuri te medha. Sic eshte titulli per femrat (kurtizane), qe shkojn me njerez te ngritur dhe te pasur per te perfituar sa me shume te munden.

Nuk ka tjetersim, KURVE dhe KURVAR!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Kronikė nuk e di ne e ke lexuar kete shkrim. Targa e vetme te dy gjinive i vendoset si ne fundin e shkrimit tim. Une s'mendoj se ka ndonje targe tjeter...
    Une e kundershtoj...nuk do te thote qe te shkosh me shume persona dhe te vetem te perfitosh para por eshte edhe pune qefi!

nejse mendimi yt

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Une e kundershtoj...nuk do te thote qe te shkosh me shume persona dhe te vetem te perfitosh para por eshte edhe pune qefi!

nejse mendimi yt
    Nese e ke per femren, qe shkon me shume per pune qejfi, kalojm ne semundje... Me sa di une, quhen nimfomane. Nese e ke per meshkujt, qe shkojn per qejf, nuk quhen don zhuan por kurvar. Nese dhe ata shkojn per perfitime, atehere do te quhen zhigolo, term i huaj, nuk ja gjeje dot pershtatjen ne Shqip. Pastaj nese do shkonin me femra te rangut te lart, sic quheshin dikur kontesha etj, do kalonim tek termi Don Zhuan. Kjo nuk vjen per faj te termave te perdorur ne gjuhen e huaj, po vjen si pasoje e varferis ne terminologjin e fjaleve shqip.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Hajt se po ua tregoi nji mesele ...ndoshta i nalni llafet ,jo ky po ai etj.
    Ne nji far vakt zamani kish ndodh nji kjamet e njerzia ishin kon dal me dhan azap para Zoti.Shkojn gjanart e po e vesin miletin si kan kenun me moral.Kure shkon ai polici a si me i than e po i vet grat me radh .E pyeti te paren ,amose e ki tradhtu najher burrin ajo i pergjigjet kurre valla .Gjanari i thot shokve futne ne gjehnem.E pyet te dyten edhe ajo i thot nja dy a tre her ,shok milic a qa je ti kush u mka lut qa me ba...edhe kta e futen ne gjehnem,e treta kure i pa se ku perfunduen po i thot ati taksiratlie valla e kom tradhtue disa her kush me ka kerku po edhe pa me afru sherbim ju kom ba ,tani vendimi i ati fare milici ndryshoi dhe tha futne ne gjenet.
    Komenti im... ma heret kishte mare nji telefanat polici.
    Ndoshta ishte prej snalti.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Bote e padrejte ske ci ben .

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Kjo eshte e thjeshte fare gjykoj une. Per nje mashkull pergjithesisht pretendohet se eshte e veshtire te kete te beje me shume femra, sepse femrat thuhet qe jane te veshtira per t'u bere per vete. Ndersa per nje femer eshte e lehte te krijoje simpatine e shume meshkujve, qe me pas te "perfitoje" nga ta.

Rrjedhimisht nese nje mashkull arrin te kete shume femra, atehere pretendohet qe ka merita ne kete arritje e si pasoje kjo gje gjykohet si vlere. Ndersa per nje femer nuk ka ndonje gje te jashtezakonshme ne faktin qe mund te kete bere shume meshkuj per vete, sepse jane pre e lehte mjeranet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Kjo eshte e thjeshte fare gjykoj une. Per nje mashkull pergjithesisht pretendohet se eshte e veshtire te kete te beje me shume femra, sepse femrat thuhet qe jane te veshtira per t'u bere per vete. Ndersa per nje femer eshte e lehte te krijoje simpatine e shume meshkujve, qe me pas te "perfitoje" nga ta.
    E drejtė kjo qė thua, por natyra kėshtu i ka bėrė gjinitė, tė ndryshme, prandaj themi qė nuk mund t'i barazojmė.

Rrjedhimisht nese nje mashkull arrin te kete shume femra, atehere pretendohet qe ka merita ne kete arritje e si pasoje kjo gje gjykohet si vlere. Ndersa per nje femer nuk ka ndonje gje te jashtezakonshme ne faktin qe mund te kete bere shume meshkuj per vete, sepse jane pre e lehte mjeranet.
    Shumica e gjykon si arritje dhe i quajnė njerėz me vlerė, por nė tė vėrtetė, donzhuanėt nuk janė njerėz me vlera, pėrkundrazi, janė njerėz tė kėqinj. Pėrgjithėsisht, donzhuanėt janė hileqarė nė punė dhe frikacakė nė luftė.

Qė ka donzhuanė, ky ėshtė njė minus pėr femrat, sepse tregon se nėse ato lihen tė lira tė zgjedhin vetė, bien pre e donzhuanėve.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Mbase deri ne nje fare moshe,le te themi deri ne 24-25 vjec ..., se pastaj t'i varesh si Sadami nuk tregojne!
    Kush tha mos harro qe per ata mbetet e vlefshme shprehja : " Me lumte, me ecen"
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    don juani, kush ishte ky?

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •