Close
Faqja 46 prej 121 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 1208
    i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Tron legacy...i kendshem

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Vetem 5 i jep? Mua me ka pelqyer, edhe pse me pak sesa i pari.... por nje 8 do ja jepja
    Për mu ishte film shabllon, clishe, i bëre dhe si stërbër me qindra herë. Babai skuth që s'ka marrdhënie të mira me gocën, kalojnë ca tërrrri vërrri dhe në fund pajtohen, e jetojnë të lumtur. Unë prisja ta shkoqiste një çik si mirë e qartë kët krizën ekonomike, po edhe në këtë pikë dështon (sipas meje). Gjithsesi filmat janë subjektiv, ca e pëlqejnë, ca jo.
    Life's too short to remove USB safely.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    the bucket list. me dy aktore te medhenj. jack nicholson dhe morgan freeman...

shume i bukur. 8/10 per mua...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Seven Years in Tibet - Loved it!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Për mu ishte film shabllon, clishe, i bëre dhe si stërbër me qindra herë. Babai skuth që s'ka marrdhënie të mira me gocën, kalojnë ca tërrrri vërrri dhe në fund pajtohen, e jetojnë të lumtur. Unë prisja ta shkoqiste një çik si mirë e qartë kët krizën ekonomike, po edhe në këtë pikë dështon (sipas meje). Gjithsesi filmat janë subjektiv, ca e pëlqejnë, ca jo.
    Qe jane subjektiv as nuk e ve ne dyshim fare E kam thene edhe pak me lart qe i pari i ka hyre me shume ne teme wall street-it sesa ky i dyti. Kur e nisa si film edhe une prisja qe te fliste gjere e gjate per krizen ekonomike (meqe filloj me te shkruar vitin 2008 e me falimentimin e pare) por gjithsesi tregonte nje hap te pare drejt krizes, se si "i hap gropen tjetrit e bie vete brenda" duke perdorur manipolime, insider trading etj etj.

La vita non si spiega, si VIVE!

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

The Tourist

Film i bukur.
    Pak i qete, por i lezetshem.
    Fundi i pa imagjinueshem!!

"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Di kush ça ka dash me than Brari me at roman?

lol
    Do kuptimin ti ? Punë politike,s ke aq IQ sa ta kuptosh.Mos u lodh kot.Ose më rëndom,ja ka fut kot siç bën gjithmon.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Di kush ça ka dash me than Brari me at roman?

lol
    Do kuptimin ti ? Punë politike,s ke aq IQ sa ta kuptosh.Mos u lodh kot.Ose më rëndom,ja ka fut kot siç bën gjithmon.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader

Si cdo here Narnia me pjeset e tij eshte mahnites dhe domethenes!

"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

Unstoppable

Te fillosh vitin me nje film si ky Unstoppable pervec se eshte privilegj dhe ndere mund te them se ia vlen te jetosh!
    Emocion, fike, te papritura te bejn te rrembejn totalisht.
    Por pervec anes dramatike, te ben te ngritesh ne kembe dhe te berasesh me sa ze ke yeeeeeeaaa nga gezimi.
    Po ashtu edhe batutat humoristike te bejn te ndihesh mire.

Kemi te bejm me legjenda te kinematografise si Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Jessy Schram, Kevin Dunn...

Faqja 46 prej 121 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •