Tron legacy...i kendshem
Për mu ishte film shabllon, clishe, i bëre dhe si stërbër me qindra herë. Babai skuth që s'ka marrdhënie të mira me gocën, kalojnë ca tërrrri vërrri dhe në fund pajtohen, e jetojnë të lumtur. Unë prisja ta shkoqiste një çik si mirë e qartë kët krizën ekonomike, po edhe në këtë pikë dështon (sipas meje). Gjithsesi filmat janë subjektiv, ca e pëlqejnë, ca jo.
Life's too short to remove USB safely.
the bucket list. me dy aktore te medhenj. jack nicholson dhe morgan freeman...
shume i bukur. 8/10 per mua...
Vasudhaiva Kutumbakam
Qe jane subjektiv as nuk e ve ne dyshim fareE kam thene edhe pak me lart qe i pari i ka hyre me shume ne teme wall street-it sesa ky i dyti. Kur e nisa si film edhe une prisja qe te fliste gjere e gjate per krizen ekonomike (meqe filloj me te shkruar vitin 2008 e me falimentimin e pare) por gjithsesi tregonte nje hap te pare drejt krizes, se si "i hap gropen tjetrit e bie vete brenda" duke perdorur manipolime, insider trading etj etj.
La vita non si spiega, si VIVE!
Film i bukur.
Pak i qete, por i lezetshem.
Fundi i pa imagjinueshem!!
![]()
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Si cdo here Narnia me pjeset e tij eshte mahnites dhe domethenes!
![]()
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Te fillosh vitin me nje film si ky Unstoppable pervec se eshte privilegj dhe ndere mund te them se ia vlen te jetosh!
Emocion, fike, te papritura te bejn te rrembejn totalisht.
Por pervec anes dramatike, te ben te ngritesh ne kembe dhe te berasesh me sa ze ke yeeeeeeaaa nga gezimi.
Po ashtu edhe batutat humoristike te bejn te ndihesh mire.
Kemi te bejm me legjenda te kinematografise si Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Jessy Schram, Kevin Dunn...
![]()
Krijoni Kontakt