Close
Faqja 36 prej 121 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 1208
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    PINKu shif postimet e mia dhe të Homerit për filmin te kjo faqe.

- - - -
    Filmi i fundit që kam pa është "Der Albaner" (Shqiptari), prodhimi gjermano-shqiptar. Një nga filmat më të shpifur, më patetik dhe më jo real që mund të kem pa. Aq absurd dhe aq idiot sa s'ka ku të shkojë më. Më ngrihen qimet përpjetë kur menoj që një film që denigron shqiptarin është financuar në një % të tij nga shteti shqiptar.

Siç është bërë normë për filmat shqiptarë të viteve të fundit, flitet prap për Kanunin. Mesa duket filmat shqiptarë s'mund të kenë kuptim nqs nuk futet edhe Kanuni e gjakmarrja në të. A thua se gjithë Shqipëria është në drejtimin e Kanunit! A thua se Kanuni është tema e përditshme e Shqipërisë! Në realitet më pak 0.5% e popullsisë shqiptare mund të ketë ndonjë ndikim nga Kanuni, Kanuni i thënçin, se Kanuni i vërtetë ka pushuar së zbatuari 50 vite më parë, sot është një pseudo-kanun. Por kjo s'ka rëndësi për filmaxhijt, rëndësi ka që të gjejnë një temë që t'u duket interesante të hujve, pak rëndësi ka se si është e vërteta në realitet. Mirë kjo, po absurdi vazhdon dhe më tej, ky Albaner-i lë shtatzënë një vajzë katuni (sa lehtë qeka me bo seks në katun mër jahu...) dhe prindërit e kësaj (familje kanunore!) i kërkojn 10 mij euro ktij tipit. Kjo është me ja bo pupupu 100 herë rresht. I kërkon lekë?! Absurdi vazhdon, jemi në 2010 dhe prindërit e përzënë këtë gocën nga shpia meqë kishte ngel shtatëzënë. LOL. Në 2010 nodhka kjo gjë?! Kaq idiotsira ka ky film sa s'ke nga ta kapësh. Përveç këtyre non-sens'eve, edhe nga ana regjisoriale është tepër i dobët, foshnjarakë, se sa qesharak është duhet ta shifni vetë që më kuptoni.

Vetëm në një film ordiner dhe langaraq mund të mblidhen kaq absurditete s'bashku. Qendra e Filmit Shqiptar duhet t'i shofin mirë këto skenaret para se t'u japin lekët e taksapaguseve produksioneve. Është turp që një prodhim që denigron shqiptarët në mënyrën më absurde të mundshme të financohet nga shteti shqiptar. Boll bëtë filma shqiptarë për të huajt, bëni filma shqiptarë për shqiptarët. Ne s'jemi specie kopshti zoologjik që të na marketoni në mënyrë të tillë!

Vlerësimi im: 0.01 / 10.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 28-11-2010 më 18:37
    Life's too short to remove USB safely.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    PINKu shif postimet e mia dhe të Homerit për filmin te kjo faqe.

- - - -
    Filmi i fundit që kam pa është "Der Albaner" (Shqiptari), prodhimi gjermano-shqiptar. Një nga filmat më të shpifur, më patetik dhe më jo real që mund të kem pa. Aq absurd dhe aq idiot sa s'ka ku të shkojë më. Më ngrihen qimet përpjetë kur menoj që një film që denigron shqiptarin është financuar në një % të tij nga shteti shqiptar.

Siç është bërë normë për filmat shqiptarë të viteve të fundit, flitet prap për Kanunin. Mesa duket filmat shqiptarë s'mund të kenë kuptim nqs nuk futet edhe Kanuni e gjakmarrja në të. A thua se gjithë Shqipëria është në drejtimin e Kanunit! A thua se Kanuni është tema e përditshme e Shqipërisë! Në realitet më pak 0.5% e popullsisë shqiptare mund të ketë ndonjë ndikim nga Kanuni, Kanuni i thënçin, se Kanuni i vërtetë ka pushuar së zbatuari 50 vite më parë, sot është një pseudo-kanun. Por kjo s'ka rëndësi për filmaxhijt, rëndësi ka që të gjejnë një temë që t'u duket interesante të hujve, pak rëndësi ka se si është e vërteta në realitet. Mirë kjo, po absurdi vazhdon dhe më tej, ky Albaner-i lë shtatzënë një vajzë katuni (sa lehtë qeka me bo seks në katun mër jahu...) dhe prindërit e kësaj (familje kanunore!) i kërkojn 10 mij euro ktij tipit. Kjo është me ja bo pupupu 100 herë rresht. I kërkon lekë?! Absurdi vazhdon, jemi në 2010 dhe prindërit e përzënë këtë gocën nga shpia meqë kishte ngel shtatëzënë. LOL. Në 2010 nodhka kjo gjë?! Kaq idiotsira ka ky film sa s'ke nga ta kapësh. Përveç këtyre non-sens'eve, edhe nga ana regjisoriale është tepër i dobët, foshnjarakë, se sa qesharak është duhet ta shifni vetë që më kuptoni.

Vetëm në një film ordiner dhe langaraq mund të mblidhen kaq absurditete s'bashku. Qendra e Filmit Shqiptar duhet t'i shofin mirë këto skenaret para se t'u japin lekët e taksapaguseve produksioneve. Është turp që një prodhim që denigron shqiptarët në mënyrën më absurde të mundshme të financohet nga shteti shqiptar. Boll bëtë filma shqiptarë për të huajt, bëni filma shqiptarë për shqiptarët. Ne s'jemi specie kopshti zoologjik që të na marketoni në mënyrë të tillë!

Vlerësimi im: 0.01 / 10.
    Ne date 15,eshte nje festival Filmi ne Tirane.Do prezantohet nje film... Forbidden Hunting, Gjueti e Ndaluar.Xhiruar ne Divjake.Kam luajtur dhe une nje skene .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Cruel World

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ne date 15,eshte nje festival Filmi ne Tirane.Do prezantohet nje film... Forbidden Hunting, Gjueti e Ndaluar.Xhiruar ne Divjake.Kam luajtur dhe une nje skene .
    Haha lol, patjetër që kam për ta. U bëfsh star Hollivudi u bëfsh.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Hoho vdes i aktor i madh, lind i tjeter
    Kur del ky filmi jot ne Europe? Film shqiptar asht?

Jacko, kyt Der Albaner skisha ndermend me pa por kritika jote perkundrazi po m'inkurajo lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 29-11-2010 më 12:33
    D'Oh!

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Jacko, kyt Der Albaner skisha ndermend me pa por kritika jote perkundrazi po m'inkurajo lol

Shife shife, ndoshta jam tregu i cik si i rrept, po edhe atyre njerzve me te cilet e pashe iu duk film shum kot. Vetem ne nje film shqiptar mund te grumbullojn kaq shume gomarlleqe ne nje skenar te vetem. Te pakten hollivudi i shperdan lol.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Hej hej, kam pa The Road last nite. Po prape se kapa nga fillimi fare. Pak me shume se gjysma. Sic duket eshte e thene ta shoh pak e nga pak. Fundi, do thoja, femijen e mori ajo familja tjeter, vazhduan stafeten. Derisa ndonje familje tjeter te ndjeki keto, e kshu me rradhe. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Hoho vdes i aktor i madh, lind i tjeter
    Kur del ky filmi jot ne Europe? Film shqiptar asht?

Film Shqiptar eshte.E njoh regjizorin.Eshte nga Divjaka.Prandaj dhe mora nja cop roli ne film . Uroj te mos zhgenjeheni nga filmi.Nuk di data te sakta,se nuk kam folur shume me te,mirpo di qe ne date 15 Dhjetor 2010,do behet nje festival filmi te Sheratoni me duket,dhe do jepen te Imperiali disa filma Shqiptare,konkurues per 1 cmim.Midis te tjereve,do jete dhe ky.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Haha lol, patjetër që kam për ta. U bëfsh star Hollivudi u bëfsh.
    \

Imagjinoj veten ne nje tavoline me Mendez dhe Theron.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Sot pashe The Next 3 days me russell Crowe
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

La vita non si spiega, si VIVE!

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

Imagjinoj veten ne nje tavoline me Mendez dhe Theron.
    S.Johannson tu ju marr ne foto
    D'Oh!

Faqja 36 prej 121 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •