Close
Faqja 119 prej 121 FillimFillim ... 1969109117118119120121 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,181 deri 1,190 prej 1208
    -_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Unknown me Liam Neeson dhe Diane Kruger. Drame,thriller. Film i bukur me pelqeu.

Journey 2 . Aventure, dhe ky i lezecem per ate lloj filmi, si tip i journey to the center of the earth.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kete filmin kam pa.

The Grey. Nuk ishte ndonje kushedi, por jo dhe keq. Aty diku midis good and bad. lol

out of 10 do i jepja nje 7.5

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Filmi i fundit për 2012, më qëlloi krejt rastësisht të shihja "LEGION" (thriller), dhe kam vendosur ta shoh sërish. Legion, karakterizohet nga simbolika në mesazhet që përçon, ku çdo karakter personazhi në atë film kanë secili një mesazh dhe simbolikë më vete. Natyrë mistike, mitologjike, fetare...luftën mes "errësirës" dhe "dritës" që paraqitet me anë të personazheve, kryesisht mes luftës së dy ëngjëjve kryesorë: njëri që i bindet verbërisht zotit (Archangel Gabriel)dhe i shërben me devotshmëri dhe ka si simbol "errësirën", dhe tjetri që vendos të mos i bindet më verbërisht zotit (Archangel Michael), dhe shfaqet si ëngjëlli kryengritës, pak a shumë si Prometheu në mitologji ose Luciferi në tregimet fetare, i cili karakterizohet nga Drita.

Michael paraqitet si thyes i besimit të verbër dhe nuk ka më frikë nga dënimi i zotit, dhe mospasja frikë e bën atë të lirë. Çështja paraqitet si e humbur, pra Zotit i ka ardhë në majë të hundës me njerëzimin dhe çon ëngjëllin Gabriel me pasuesit e tij që shfaqen si krijesa me mendje kolektive dhe të bindura, të vrasin çdo krijesë njerëzore mbi tokë ku çdo njeri/tokësorë është një individ dhe karakter më vete, dhe këta të fundit i mbron Ëngjëlli Michael por i cili tashmë është në trup njerëzor si shkak i mosbindjes si ëngjëll i Zotit - që veç urdhëron.

Arsyeja pse ai mbron njerëzimin, është se pavarërisht se njeriu është në humbje dita ditës nga materializmi, zilia, tradhëtia, egoizmi etj etj... ka ende SHPRESË derisa në zemrën e një njerëzori pavarësisht të metave, ka ende ndjenja dashurie në zemrën e tij, mëshirë, falje, sakrificë...për njëri tjetrin.

Nga disa dialogje në çaste të ndryshme, mes Michael dhe Gabriel, do veçoja këto fjalë të Michael drejtuar Gabriel:
    -"Ti i dhe Zotit çfarë donte, ndërsa unë i dhashë atë që i duhej"
    Dhe në fund kur tashmë Michael i rikthyer në Ëngjëll ka mundësi të vrasë pëfundimisht Gabriel - e fal atë, dhe gabriel i drejtohet: "Bëje, më vrit unë do e kisha bërë ndaj teje pa pasur aspak mëshirë."
    Michael i përgjigjet: "e di, prandaj nuk e arrite qëllimin tënd final". (e humbe "lojën/luftën")

Asnjë detaj për t'u humbur... për ata që i pëlqejnë thrillera të kësaj natyre.

Ai zëri i Paul Bettany, ta heq trurin.
    uuuuuuuu gjithe ky review for the worst film ever.

Ca njerez kane shije te cuditshme ne fakt.

Shife edhe the priest qe luan ky anglushi se do te heqi trurin fare .

Cinema Paradiso

Film...jo shaka dhe palaçollëqe komerciale si këto që bëhen sot.

A MUST SEE !!!

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

-_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    SAFE HOUSE

OUT OF TIME

Shume filma te bukur, te dyja me te madhin Denzel Washington, aktor fantastik ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    filmi fundit qe kam pa.. eshte filmi idiot me xhak sparroun.. o xhak sparroja..
    ne kinema e kam fjalen se ne tv ala skam pa nji film tahmëm..

kujtoja se do ish film mirpo ish pocaqi film..
    shemtire..
    dhe dolla pa e pare der ne gjysem..

siodomos.. me terbuan pis mileti spektator.. i parfumuar me hugo bos..
    tmerr i vertete..
    nje amalgame gazore..pordhore hugo bosore..djerso qelbo kembore.. arabo kuckore.. e tyrli qelbsinore..

tmerr i vertete..
    e krye shemtira..vet filmi..

.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Mbreme pash Silent Souls , film dramatik rus. O isha une shume e pergjumur e nuk arrita ta kuptoja filmin, o ishte filmi i pakuptueshem
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Mbreme pash Silent Souls , film dramatik rus. O isha une shume e pergjumur e nuk arrita ta kuptoja filmin, o ishte filmi i pakuptueshem
    Ka qënë e dyta,se e para nuk ndodh shpesh .

Shiko Cinema Paradiso po nuk e kishe parë....pssss,kryevepër !
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Heyy ti mos u tall me pleqte Nuk me kujtohet ta kem pare, me jep ca te dhena, se kush rri e kerkon tani. Pertoj
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    The Dictator

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •