Close
Faqja 110 prej 121 FillimFillim ... 1060100108109110111112120 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,091 deri 1,100 prej 1208
    Citim Postuar më parë nga Lov! Lexo Postimin
    Po, domethënës,

I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part. I had to be here for some reason.
    Sa pash që ishte Kingsley në fokus në film...thash ky është një must see !!!
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Spartacus Vengeance

E percjelli cdo jave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 18-03-2012 më 21:40

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Melancholia nuk vlente 2 lek (megjithese me violinat kishin bere pune te mire)... "The tree of life" kishte pjese qe rrenqethte... filmi ishte i mire por soundtrack jashtezakonisht i goditur...

Keto filmat e deritanishem komplet kot te gjithe.... Une po pres ate Prometheus qe del nga qeshori me duket... shpresoj te mos zhgenjehem si me Apollo 18.

Blanc et noir
    Anëtarësuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Sa pash që ishte Kingsley në fokus në film...thash ky është një must see !!!
    Jo vetem Kingsley, por vetë mesazhet që përcjell filmi, ja vlen të shihet,

Tani po shoh "The woman in black" më vonë komentet,
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lov! : 19-03-2012 më 12:20
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Keto filmat e deritanishem komplet kot te gjithe.... Une po pres ate Prometheus qe del nga qeshori me duket... shpresoj te mos zhgenjehem si me Apollo 18.
    E pe trailerin e fundit qe doli pardje? Lot per sysh or taj! Gjith ky mister rreth ktij filmit, te shohim lidhjen (nqs ka ne nji) qe do bahet me sagen Alien. Me zor po e pres

D'Oh!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    The Grey.........

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    'ngushellim nga nje i panjohur'

nga nje shkalle nga 1 der ne 10 aty diku te shtata do ta vleresoja, jo keq jo!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    E pe trailerin e fundit qe doli pardje? Lot per sysh or taj! Gjith ky mister rreth ktij filmit, te shohim lidhjen (nqs ka ne nji) qe do bahet me sagen Alien. Me zor po e pres

http://www.youtube.com/watch?v=HHcHY...layer_embedded
    Sa të ngjashme e ka muzikën me Inception-in. Mendova se e ka shkrujt i njëjti kompozitor, po qenka tjetër.
    Life's too short to remove USB safely.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Nope, s'asht kompozitori Zack Hemsey i Inceptionit por studio-ja e njohur Audiomachine. Soundtracku asht Judge and Jury i albumit Deus Ex Machina por e kam modifiku pak me ato klithmat qe te duket ma i tmerreshem. Ja kan arrit qellimit

D'Oh!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    E pashe e pashe... po une shpresoj mos kete lidhje me "Alien" se i doli boja. Keto trailers te marrin ne qafe se keshtu me terhoqi edhe Apollo 18 ne fillim. Pastaj doli zhgenjim total. Mezi po pres filmin sinqerisht se une jam rritur me StarTrek...

Sa per muzikenm, per 2011 e meritonte ky "The tree of life"... Desplat nuk eshte se kishte bere ndonje gje shume origjinale... dmth ishte sikur nuk i degjoja per here te pare ato pjese... po prape me pelqente montazhi i pergjithshem... Plus kishin futur ate lacrimosan nga Preisner qe ka nuk te paguar
    Ndryshuar për herë të fundit nga Force-Intruder : 20-03-2012 më 04:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •