The Artist...
https://www.behance.net/robberysk1100
pashe Hangover 2. Sa harxhova kot 5dollaret ne demand. Pale ta kisha pare atehere qe doli, do kisha harxhu 24 dollare, pu pu. ( sa pare kam harxhu kshu kot) lol Shume i parashikueshem. Eh, nuk kishte me efekt, si i pari. Si kam qef kur i sterr zgjasin me 2, 3 and so on. Me humb interesi. Po mendova kinda funny, ec mo po e shoh, por i parashikueshem per mua. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
I lezeçem..eshte nje film pa fjale.....si ato te viteve 20..dhe çdo gje rrotullohet drejt faktit qe kohet ndryshojne, ndryshon dhe menyra e te berit art..
![]()
https://www.behance.net/robberysk1100
Hangover 1 e 2.... sa kam qesh.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Une kam pare keta dy filma dje.
- "The Ides of March", duhet te them se megjithese nuk me terheqin filmat politike, kete e pashe vetem prej George Clooney-it, per te pare ca pune kish bere si regjisor, se si aktor dihet qe eshte fenomenal. Dhe mund te them qe me eshte dukur vertete nje super film.
Shume i realizuar, me nje kast fantastik aktoresh qe luanin njeri me bukur se tjetri, sidomos vecoj ketu Ryan Gosling. Nje fabul e plote, e bukur, e shtjelluar shume mire, dhe shume interesante, dhe e paparashikueshme.
Mund te them qe e meriton vertete te jete ne listen e filmave me te mrie te vitit.
Une do e vleresoja me nje 8/10
- Pashe dhe kete, si limonate pas buke " What's your number", dhe pasi e pashe thashe "c'bera qe e pashe", sa me iku koha kot, do kisha pare ndonje film tjeter te hajrit do isha kenaq. Ky ishte komplet film "lame", sic i thone amerikanet.
Film "cheap" qe nga fillimi deri ne fund. Pervec kesaj, Karakteret ne film ishin te peshtire. Nje film komplet NUL.
Do e vleresoja me 2/10
Mariushka
Taxi, taxi
pjesën e parë, të dytë dhe të tretë radhazi. Show film, të shkrin fare.![]()
Love has no limits
In a better world- film danez-suedez. Me pelqeu, do I jepja 8 nga 10.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt