Bloodo harrova qe je aktor Allywoodi lol, kot me t'pyt e njeh nji Jozef Shiroken si aktor? Asht i shok i imi shkodran e kam pas ne klas, ka lujt i film ne 2009-en "Honeymoons"
Bloodo harrova qe je aktor Allywoodi lol, kot me t'pyt e njeh nji Jozef Shiroken si aktor? Asht i shok i imi shkodran e kam pas ne klas, ka lujt i film ne 2009-en "Honeymoons"
D'Oh!
une vajta ne thiatro te shtunen, pashe " Il malato immaginario" te Molier. très schic
teatri eshte i " gjalle" te emocionon shume.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
The King's Speech
![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
eshte nje film i vjeter por une e adhuroj romeo e zhulieta i zefirellit 1968...ju keshilloj shikimin e ketij filmi arrin te japi emozione te paarrueshem ...(ps.edhe per tipat jo romantike eshte e keshilluar sepse kush nuk deshiron nje dashuri kaq te sinqerte) mirupafshim
Ndryshuar për herë të fundit nga Arvima : 26-02-2011 më 11:27
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
A mund te me tregoje njeri, se ku mund te gjindet filmi "Maja te Stuhishme", qe ka si baze romanin e Emili Bronte, me personazhet Ketrin dhe Hithklif?
Edhe pse e kam pare 4 here si film ne tv, ka kohe qe e kerkoj ta blej, por nuk e gjej ne asnje videoteke, kaq fiksim me eshte bere ai film saqe sa here hy te videoteka per te blere ndonje film te ri, akoma pa thene gje une, me thote shitesja "nuk e kemi gjetur akoma filimin tend te preferuar"
Di njeri ku mund te gjehet ky film?
@Yes*: Ne net gjeta 3 versione te ketij filmi (1939, 1970 & 1992). Me hamendje thom se do jet ky i 92-shit me Ralph Fiennes & Juliette Binoche apo jo ??
Nqs asht ky, t'kam gjet 2 linqe me shkarku .
1-) Ketu filmi asht ne 2CD. Per te zhblloku linqet passwordi asht: moviesnhacks, nji her shkarku linqet duhen bashku me Këtë
2-) Ose Ketu ma thjesht ma FS (FileServe)
D'Oh!
kam shkarku i film me titull clash of the titans qe esht riberje e i filmi tjeter me tnjejtin titull te 1981shit qe esht film klas po lexova ca review tkeqija aty te imdb per ket filmin e ri kshq jam hezitant per ta pare. plus qe kishte liam neeson qe smund ta duroj si aktor se hapet shum bythesh
Krijoni Kontakt