Close
Faqja 52 prej 121 FillimFillim ... 242505152535462102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 1208
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Dje pashe "How to train your dragon", Animim. me pelqeu shume. Shume funny, dhe nje mesazh-percjelles shume i mire.
    Sidomos fundi me surpriozoi shume...ishte shume sad.......Gjithsesi ngelet nje film i bukur!
    Mariushka

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Hehe t'ka pelqy "How to train your dragon" e gjeta Jackun e dyte per nga shijet. lol

Kritika ime Ketu e ketij filmi.
    D'Oh!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Casablanca
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

THE ROCK - S'ishte dhe aq i keq. (6/10)
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Po qe po na u perputhkan shijet ne filam ne (Homer)...me ne fund nje njeri me shije

I lexova dhe kritikat per Inception.....UNE SINQERISHT NUK I KUPTOJ KETA NJEREZ, ME BENE PER TE QESHUR ME ATO KRITIKA iDIOTESKE, DHE PA PIKE LEZETI....po keshtu eshte kur bejne disa qe s'kane pare film em sy qe prej 1990, e quajne veten kritike te medhenj..hahahhaa...........poor them

Homer, me pelqeu shume kritika jote. Dhe une i jap noten 9,7/10
    Mariushka

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Ndersa nota ime per "How to train your dragon" eshte 9/10...Ke te drejte ngjante pak me Avatarin, sidomos ne momentet e zbutjes se dragoit..
    Mua me pelqejne shume filmat e animuar, dhe ky mund te them se ishte nje nga ata te miret.
    Mariushka

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Troja.

Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Mariushka Lexo Postimin
    Ndersa nota ime per "How to train your dragon" eshte 9/10...Ke te drejte ngjante pak me Avatarin, sidomos ne momentet e zbutjes se dragoit..
    Ah po dhe momenti i zbutjes ngja, por mu me çoj madhin e Avatarit kur fluturonin, e shoqerume me muziken e John Powell.

Atonement (2008)

Se kisha pa nej her. Filmi i dyte qe shoh mbas Pride & Prejudice i te njejtit regjizor Joe Wright. M'ka pelqy ma shum se i pari, e merito kritiken e mire qe ka. Realizimi thriller, drame e bante te veçante. Kolona zanore e Dario Marianellit si gjithnji e bukur, plus qe kishte fitu i Oscar. Kastingu i mire, Keira Knightley kam fillu tu e pelqy tek filmat e Joe Wright, tek Piratet e Karaibeve nuk m'ka lan pershtypje te mira. James Mcavoy ishte ma i miri, jo per gja mbante barren ma te rend i shkreti lol. Saoirse Ronan, bjondja e vogel ka per te shku larg ne kinema, asht e njejta qe ka lujt te Lovely Bones, o Zot çfare sysh ka o.O
    Twisti final ishte surprize dhe i prekshem ne te njejten koh.
    Nota 8.5/10
    D'Oh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Une do i jepja noten 9/10...me ka pelqyer vertete. Shume i realizuar.
    Sidomos ajo kolona zanore qe pershkonte gjithe filmin ishte e papare, te ngajllte shume mister dhe ankth. Dukej qe do te sillte dicka tronditese. Sidomos ai tingulli i makines se shkrimit ishte shume i gjetur.
    Keira, nuk mu duk se luajti ndonje pjese kushedi se cfare. Vazhdon te mos ma mbushe syrin akoma.
    ndersa Joe , ashtu sikurse dhe tek The last station, luante shkelqyeshem.
    dhe vajza e vogel, shume po shume e talentuar.
    Mariushka

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    e pashe Edge of love ne te cilen luante e njejta aktore kriea knightley si te atonement

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •