Kam pa » Enemy at the Gates . Me Jude Law etc etc. Shume film i bukur. Cudi si nuk e kisha pare me pare. E rekomandoj !
Kam pa » Enemy at the Gates . Me Jude Law etc etc. Shume film i bukur. Cudi si nuk e kisha pare me pare. E rekomandoj !
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
PINK mbas 10 vjetsh e pe dhe ti, s'asht dhe aq vone lol. Stalingrad e ka titullin ne frengjisht, m'duket sikur i shko ma shum. Film i bukur, i tuf aktorash.
Bloodo lexova i artikull ku Leo Dicaprio, gjat nji intereviste rreth Inception thote se e kishte shum te veshtim me ndjek ngjarjen gjate turnazhit t'Inceptionit dhe sa her duhej tja shpejgoshin skenaristat aty ku e humbte fillin lol
Skena ma prekse te Toy Story 3 asht aty kur bien gjith brenda ne fabrike ku digjen mbeturinat. Per mu asht nje nga skenat ma te perkryme qe kam pa nej her, e kuptojn qe asht fundi pa rrugdalje dhe i japin doren njeri-tjetrit me i shikim me t'thy zemren, gjithkjo e shoqnume me muziken e Terminator II. Fenomenale.
Sa per dijeni skam pa nej film kto dit e fundit. Jo per gja por po jua them. lol
D'Oh!
Ndryshuar për herë të fundit nga BOKE : 26-11-2010 më 20:44
Boke, ashtu dhe te tjert, foleni nej fjal, jepni pershtypjet rreth filmit qe pat, jepni nej note, ta dim mendimin tuj.
Sa pash Brooklyn's Finest i Antoine Fuqua ( Training Day, Tears of the Sun, King Arthur, Shooter ).
Perveç King Arthur qe se kam pa ala, asnji film i Antoine Fuqua nuk m'ka zhgenjy ala. Brooklyn's Finest asht kryevepra e re policiere mbas Training Day. Bahet fjal per 3 police, 3 histori qe kryqzohen pa u njoht tamam. Realizimi i perkrym, muzika te mba ne tension gjat gjith kohs, aktoret jan te gjith te jashtzakonshem, sidomos Ethan Hawke i papame. Filmi asht shum i erret ne permbajtje, asht tamam tipi i filmit qe preferoj policier dramatik me kryqzime jetesh dhe me nji moral ne fund.
Nota 8.5/10
D'Oh!
Homer ,e ke pa "The Road"? E di pse? Se e kapa andej nga gjysma? Ca kishte ndodh ne ate vend?
Po ashtu, do e shoh prape, se e japin prape keto. lol
Se harrova kam pa dhe The other Man- me Liam Neeson, Antonio Banderas etc. Meshkujt shqipo duhet ta shohin, qe te jene me openminded dhe tolerante.
Si film ishte ok. Sa me shty kohen.
Ja kritika ime rreth ketij filmi Ketu. Ja vle te shihet qe ne fillim, dritat e fikme, perdet e mbyllme dhe i pistolet afer vetes lol. Nji nga filmat ma te bukur apocalyptik qe kam pa, afersisht si I Am Legend por ma i erret. Ne kyt kategorie filmash rreth fundit botes, kam nder mend te shoh The Book of Eli .
Be right back.![]()
D'Oh!
PINK, ja dhe nje sqarim me shume per "The Road":
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Road_(film)
Kam pa, ripare, Transformers.
p.s. Flmd BOKE.
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 28-11-2010 më 18:30
Krijoni Kontakt