Close
Faqja 87 prej 121 FillimFillim ... 3777858687888997 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 1208
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Une i download mi Pinke, sme ka lon truni me harxhu paret me pa lloj lloj pislliqesh qe dalin ne kinema. Vetem kur kam nje fare sigurie qe filmi ja vlen, shkoj e shoh ne kinema. Po rralle here ndodh, cilesia sa vjen e po bie poshte!
    po mire ska ndonje gje dhe ta shohesh ne kinema. Nuk eshte e thene se te ka lene truri. Po ma mori mendja qe do e kesh shkarkuar kete filmin, dhe pare ne shpi, unless ke kids, dhe i con. Psh per ato ja vlen. Se i sheh ne 3D dhe imax.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    po mire ska ndonje gje dhe ta shohesh ne kinema. Nuk eshte e thene se te ka lene truri. Po ma mori mendja qe do e kesh shkarkuar kete filmin, dhe pare ne shpi, unless ke kids, dhe i con. Psh per ato ja vlen. Se i sheh ne 3D dhe imax.
    Është bërë Pinku experte për Hi-tech në fushën e Cinema dhe TV
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    blu profondo, sapo mbaroi, canale cinque(mediaset)

Pash filmin Priest
    5/10
    Ndërthurje e Matrix,Van Helsing dhe Kishës me Zotin.
    Vetëm efektet (të bëra për 3D) ja vlenin të vlerësoheshin se historia parashikohej që në fillim.Tamam si ata filmat me një ushtar të jashtëzakonshëm lufte,vjen dikush,i rrëmben një familjar dhe ky bëhet ushtari i jashtëzakonshëm prap. Veç se në këtë rast,ai dikush ishte një Vampir,dhe ky ushtari i jashtëzakonshëm ishte një Prift i stërvitur për të vrarë vampira.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    ndonje seriaL te lezetshem na thoni .......se keto filmat 2 orsh nk po na dalin

Pash 10 minutat e para të filmit Battle of Los Angeles dhe mund të them me plot gojën filmi më bastard dhe i parealizuar që më kanë parë sytë. Mu shpif komplet.
    1/10 (dhe atë 1 ja jap vetëm për posterin).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Pash 10 minutat e para të filmit Battle of Los Angeles dhe mund të them me plot gojën filmi më bastard dhe i parealizuar që më kanë parë sytë. Mu shpif komplet.
    1/10 (dhe atë 1 ja jap vetëm për posterin).

mbaji koleksion filmat qe shef se dua ti shoh edhe une.
    nuk e kane te gjithe fatin te kene super high speed internet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    A mund te me tregoje njeri, se ku mund te gjindet filmi "Maja te Stuhishme", qe ka si baze romanin e Emili Bronte, me personazhet Ketrin dhe Hithklif?
    Edhe pse e kam pare 4 here si film ne tv, ka kohe qe e kerkoj ta blej, por nuk e gjej ne asnje videoteke, kaq fiksim me eshte bere ai film saqe sa here hy te videoteka per te blere ndonje film te ri, akoma pa thene gje une, me thote shitesja "nuk e kemi gjetur akoma filimin tend te preferuar"
    Di njeri ku mund te gjehet ky film?
    Yes

Ne kete link i ke 5 verzione te 'Wuthering heights'.
    Shikim te kendshem!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    A mund te me tregoje njeri, se ku mund te gjindet filmi "Maja te Stuhishme", qe ka si baze romanin e Emili Bronte, me personazhet Ketrin dhe Hithklif?
    Edhe pse e kam pare 4 here si film ne tv, ka kohe qe e kerkoj ta blej, por nuk e gjej ne asnje videoteke, kaq fiksim me eshte bere ai film saqe sa here hy te videoteka per te blere ndonje film te ri, akoma pa thene gje une, me thote shitesja "nuk e kemi gjetur akoma filimin tend te preferuar"
    Di njeri ku mund te gjehet ky film?
    Yes

Ne kete link i ke 5 verzione te 'Wuthering heights'.
    Shikim te kendshem!

http://www.letmewatchthis.ch/index.p...arch_section=1

Shume flm citrusse! Me aq sa i hodha nje sy, nuk paska qene versioni i '99-tes, por ai me 18 tetor i 1998 - versioni qe kam pare.... Eshte tmerresisht i bukur!
    Te falenderoj, dhe te uroj nje mbremje te kendshme.

Faqja 87 prej 121 FillimFillim ... 3777858687888997 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •