Nje nder filmat me te bukur qe kam pare ndonjehere
Nje nder filmat me te bukur qe kam pare ndonjehere
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Pinko,e pash Hereafter.
7.5/10
Ishte film me spiritualism,Matt Damon i ishte dhënë dhuntia e të pasurit mundësi për të kontaktuar me të vdekurit,e njëjta gjë i ndodh edhe dikujt tjetër ,një femre në film,edhe në fund bashkohen të dy për të ndarë eksperienca ndoshta lol. Filmi ishte i bukur,dukej si i ngadaltë dhe sikur nuk do mbaronte kurrë për shkak të kohëzgjatjes (2 orë e 5 minuta) dhe mënyra se si rridhnin ngjarjet po mua më pëlqeu. Madje kishte dhe një skenë prekëse që ja vlen të veçohet,dhe shumë e arritur për mendimin tim.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kam pare filmin dokumentar ''The Secret''.Ne kete film flasin filozof,biolog,psikolog,shkrimtar,shkenctar te fizikes kuantike per ligjin e Terheqjes, për plotësimin e te gjitha deshirave ne jete.Ata qe e kane ditur SEKRETIN kane arritur majat e suksesit dhe te lumturise. Mua me pelqeu shume per mesazhin edhe idete pozitive qe percillte.J'a u sygjeroj t'a shikoni!
Swing Kids, ca i vjeter, po good one. Swing Heil ! Me pelqeu, megjithese e kisha pare shume kohe me pare, se mbaja mend fundin.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Just Wright - me queen Latifah (a fan of her) .... comedy
a good family comedy ...
http://www.imdb.com/title/tt1407061/
Kam pa;Swimming Upstream- bazuar ne ngjarje reale. Me pelqeu. Good movie.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une i download mi Pinke, sme ka lon truni me harxhu paret me pa lloj lloj pislliqesh qe dalin ne kinema. Vetem kur kam nje fare sigurie qe filmi ja vlen, shkoj e shoh ne kinema. Po rralle here ndodh, cilesia sa vjen e po bie poshte!
Krijoni Kontakt