Close
Faqja 86 prej 121 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 1208
    .................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261

Nje nder filmat me te bukur qe kam pare ndonjehere
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Pinko,e pash Hereafter.
    7.5/10
    Ishte film me spiritualism,Matt Damon i ishte dhënë dhuntia e të pasurit mundësi për të kontaktuar me të vdekurit,e njëjta gjë i ndodh edhe dikujt tjetër ,një femre në film,edhe në fund bashkohen të dy për të ndarë eksperienca ndoshta lol. Filmi ishte i bukur,dukej si i ngadaltë dhe sikur nuk do mbaronte kurrë për shkak të kohëzgjatjes (2 orë e 5 minuta) dhe mënyra se si rridhnin ngjarjet po mua më pëlqeu. Madje kishte dhe një skenë prekëse që ja vlen të veçohet,dhe shumë e arritur për mendimin tim.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2011
    Postime
    107
    Kam pare filmin dokumentar ''The Secret''.Ne kete film flasin filozof,biolog,psikolog,shkrimtar,shkenctar te fizikes kuantike per ligjin e Terheqjes, për plotësimin e te gjitha deshirave ne jete.Ata qe e kane ditur SEKRETIN kane arritur majat e suksesit dhe te lumturise. Mua me pelqeu shume per mesazhin edhe idete pozitive qe percillte.J'a u sygjeroj t'a shikoni!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Swing Kids, ca i vjeter, po good one. Swing Heil ! Me pelqeu, megjithese e kisha pare shume kohe me pare, se mbaja mend fundin.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Just Wright - me queen Latifah (a fan of her) .... comedy

a good family comedy ...
    http://www.imdb.com/title/tt1407061/

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam pa;Swimming Upstream- bazuar ne ngjarje reale. Me pelqeu. Good movie.

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Pinko,e pash Hereafter.
    7.5/10
    Ishte film me spiritualism,Matt Damon i ishte dhënë dhuntia e të pasurit mundësi për të kontaktuar me të vdekurit,e njëjta gjë i ndodh edhe dikujt tjetër ,një femre në film,edhe në fund bashkohen të dy për të ndarë eksperienca ndoshta lol. Filmi ishte i bukur,dukej si i ngadaltë dhe sikur nuk do mbaronte kurrë për shkak të kohëzgjatjes (2 orë e 5 minuta) dhe mënyra se si rridhnin ngjarjet po mua më pëlqeu. Madje kishte dhe një skenë prekëse që ja vlen të veçohet,dhe shumë e arritur për mendimin tim.

Eh! Boll ato minutat e pare te atij filmi sa bukur jane realizuar... Une do i kisha dhene te pakten 8.5/10, me ka pelqyer shume!

La vita non si spiega, si VIVE!

captain america

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    captain america
    mos qesh, se ka bere goxha pare ky filmi. Edhe cuni im do e me pa, po skisha kohe kete weekend, lol

Une i download mi Pinke, sme ka lon truni me harxhu paret me pa lloj lloj pislliqesh qe dalin ne kinema. Vetem kur kam nje fare sigurie qe filmi ja vlen, shkoj e shoh ne kinema. Po rralle here ndodh, cilesia sa vjen e po bie poshte!

Faqja 86 prej 121 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •