Close
Faqja 81 prej 121 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 1208
    Tifoz i flaktë Maska e Juventini
    Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    Transformers 3 Dark of the moon, 3D. Efekte te papame, me mungonte shume Megan Fox

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    A mund te me tregoje njeri, se ku mund te gjindet filmi "Maja te Stuhishme", qe ka si baze romanin e Emili Bronte, me personazhet Ketrin dhe Hithklif?
    Edhe pse e kam pare 4 here si film ne tv, ka kohe qe e kerkoj ta blej, por nuk e gjej ne asnje videoteke, kaq fiksim me eshte bere ai film saqe sa here hy te videoteka per te blere ndonje film te ri, akoma pa thene gje une, me thote shitesja "nuk e kemi gjetur akoma filimin tend te preferuar"
    Di njeri ku mund te gjehet ky film?
    Cilin version ke pare 4 here ne tv? I mean , me cilet aktore?

Ky eshte versioni me i bukur ever!

http://www.youtube.com/watch?v=ZTQIkeSXNR8

"'I pray one prayer . I repeat it till my tongue stiffens. Catherine Earnshaw, may you not rest as long as I am living. I killed you! Haunt me then! Haunt your murderer. I know that ghosts have wandered on earth. Be with me always, take any form,drive me mad! only do not leave me in this dark alone where I cannot find you! Ohh.. I cannot live without my life! I cannot die without my soul!'"

One of my fav! Love it!
    Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 07-07-2011 më 22:22
    Where does a thought go when it's forgotten?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pashe Transformers; Dark of the Moon. Spara jam into kshu lloj filmash, po ky me pelqeu. Effektet ishin so cool, ne 3D (do e shikoja ne IMAX, po fillonte vone, skisha nerva me e gdhi atje) lol. Sa per M. Fox, kjo tjetra ishte akoma me e mire.

My son loved the movie.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Pashe Transformers; Dark of the Moon. Spara jam into kshu lloj filmash, po ky me pelqeu. Effektet ishin so cool, ne 3D (do e shikoja ne IMAX, po fillonte vone, skisha nerva me e gdhi atje) lol. Sa per M. Fox, kjo tjetra ishte akoma me e mire.

My son loved the movie.
    po mir o pink gjith ajo luft si nuk ju thyn takat asaj lol as bluza e bardh nuk ju bo pis lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po mir o pink gjith ajo luft si nuk ju thyn takat asaj lol as bluza e bardh nuk ju bo pis lol
    haha, Derjanso, . 1cik fare u be pis ne fitire, qe te dukej me sexy. lool

effektet ishin cool. Aq kerkonte ai film, e permbushi mision e vet, te tjerat, 'details' skane rendesi.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin

"'I pray one prayer . I repeat it till my tongue stiffens. Catherine Earnshaw, may you not rest as long as I am living. I killed you! Haunt me then! Haunt your murderer. I know that ghosts have wandered on earth. Be with me always, take any form,drive me mad! only do not leave me in this dark alone where I cannot find you! Ohh.. I cannot live without my life! I cannot die without my soul!'"

One of my fav! Love it!
    Qenka bo nomi knej ! Qe te gjithe e paskeni pare , pervecse meje ! Ma ka rekomanduar Yes* dhe une akoma nuk kam pare . Damn , kaq i bukur qenka ?!
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-06-2011
    Postime
    122
    Pashe mbreme,filmin "The white ribbon".Film trondites!
    Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door.

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Viola.V Lexo Postimin
    Qenka bo nomi knej ! Qe te gjithe e paskeni pare , pervecse meje ! Ma ka rekomanduar Yes* dhe une akoma nuk kam pare . Damn , kaq i bukur qenka ?!
    Ne kemi fjalen tone te bukur shqip "bere nami".

Viola, kur s'ke pare kete film, c'ke pare atehere?!
    M'jep i leter ene i laps , ene t'boj i list!

Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin

One of my fav! Love it!
    Versioni qe ka pare une, e kam pare kur kam qene 17 vjece, i bie para 6 vitesh dhe ma merr mendja se do kete qene versioni i '92-shit. E ka pase dhene nje Tv ne Shqiperi, dhe 4 here qe e ka dhene, 4 here e kam pare. Nuk i mbaj mend emrin aktoreve, por ai qe luan rolin e Hithklif eshte me sy blu dhe buze te trasha, aktor shume i njohur por nuk me kujtohet emri, ndersa aktorja ne rrolin e Ketrin eshte italiane.
    Para nje viti e pat dhene edhe versionin e fundit nje Tv tjeter, ka qene ai i 2009-tes, por fatkeqeisht nuk arrita ta shoh. Gjss ai i versionit te 92-shit (ne mos gabohem ai version i bie te jete) eshte Madheshtor. Eshte romani dhe filmi me i bukur kushtuar Dashurise se Perjetshme....
    Ky qe kam pare une, edhe fundin e ka shume te bukur, ku pasi vdes Kethrin ne duart e Hithklif, dhe ky i fundit gati sa nuk cmendet me pas, pasi ajo i shfaqet gjithmone duke e kerkuar, del ne majat e stuhishme duke e kerkuar Kethrin (fantazmen e saj) dhe vdes edhe ky. Por e jep me pas te ekranizuar bashkimin e Shpirtrave te tyre, tek bashkohen me ne fund bashke, dhe ajo qe e rrefen historine i thote atij qe po e degjonte : "Jo ata nuk vdiqen, ata sapo nisen te Jetojne"...
    Ka ca fjale aty qe ta kepusin shpirtin, me mire mos e shihni

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Paske pare versionin me Ralph Fiennes dhe Juliette Binoche. Edhe ky, aktor shume dramatik. Kane luajtur bashke " Pacientin anglez".
    Une i kam pare te gjitha versionet qe ka shfaqur deri tani tv shqiptar dhe amerikan te "WH" dhe ky i 1939, me eshte dukur me i bukuri. Ndaj e shoh edhe e rishoh. Laurence Olivier e ka qare kete film! Merle Oberon , jo edhe aq. Ka interpretime me te bukura te saj ne filma te tjere.
    Kur nisesh te shohesh nje film, mos i shih titullin, por aktoret. Ata nuk te zhgenjejne...pothuajse kurre.

Faqja 81 prej 121 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •