Close
Faqja 80 prej 121 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 1208
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Pash dhe kete film, para dy ditesh RIO
    Ishte i lezecem, sidomos personazhi i Blu-se, me zerin e Jesse Eisenberg ishte shume i forte. I shkonte shume ai zeri prej "qullashi", personazhit te Blu-se.
    Ishte nje histori shume e lezecme, por brazilianet s'besoj se e kane pelqyer shume filmin, per shkak se i nxirrte cik si popull hajdutesh.
    Une do ta vleresoja me noten 7/10
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mariushka

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Film dokumentar i bazuar ne fakte,aktoret do i kqyrni vete....
    Mbase ndonjeri e perkthen me titra ne shqip.
    Koloneli(ish) i paska dhene sinjalin e pare Cia-s per Al Kaiden(lesh).
    Impresionant!

Klm.

3 filmat e fundit që kam parë janë:
    Nosferatu, Phantom of the Night

Një tjetër realizim,ose më saktë një realizim i hershëm (1979) për historinë dhe personazhin famëkeq, Dracula.Është pothuajse,për të mos thënë e njëjta histori me Bram's Stoker Dracula.Dërgohet ky robi në Transilvani,ku atje duhet të binte dakord me Contin për një shtëpi që Conti do blente,e më pas peripecitë e ndjekin derisa në fund e pëson gruaja e këtij robit lol.Nejse,si realizim ishte goxha i frikshëm,më i bukur se plot versione të tjerë.

6.5/10

-

Antropophagous.
    Edhe ky film me gjak,horror ,po tamam horror,nga ato që çoku të pëlqejnë sepse horrori është bastarduar in nowdays,është kthyer në orgji seksuale ku marin pjesë 15 veta e më pas aty njëri është psikopat e i vret të gjithë të tjerët.
    Filmi flet për këtë psikopatin në poster,një ngrënës njërëzish lol që i prish pushimet disa çifteve që shkojnë për pushime në një ishull misterioz në Greqi.Në fund fare dihet,mbijeton një vajzë që vuan shumë e kalon shumë vështirësira,dhe një djal që i shpëton jetën kësaj.
    Klasifikohet me ç'pash në internet në kategorinë e filmave: Watch it if you dare...

: D

7/10

-

500 Days of Summer.
    5/10
    Film i mërzitshëm,prisja ndonjë komedi si puna e atyre që bën Gerrard Buttler,që kanë goxha humor brënda,po ky ishte film i mërzitshëm.Unë nuk e sygjeroj.

------

Edhe une e pashe kete , sapo doli ne cinema.
    I mire ish, normal qe do ish i bukur, por jo aq i mire sa i pari, mendoj.
    Nuk e di, por mua me ka pelqyer jashmase shume I-shi, ndersa ky mu duk pak i ngadalte, aktoret nuk luanin dhe aq "fantastikisht" sac luanin tek 1-shi (pervec atij buckos, i cili gjthm luan super).
    dhe pervec kesaj, mu duk se e kish rrit goxha nivelin e perversitetit ne film, sidomos pjesa e majmunit, gje qe ve bast qe animalisteve s'u ka pelqyer hic si film....dhe sigurisht pjesa e trans-ve qe mu shpiiiffff

Skena qe me ka pelqyer shume qe kam qesh me lot, ish pjesa e fundit fare, ajo e fotove....aty jam shkri fareeee.
    Une do ta vleresoja me noten 7/10
    Normalisht që në shumicën e rasteve filmi i parë është më i bukur,megjithatë është shije shije.Po,duhet ta pranoj që është goxha banal.Të dyja skenat që thua ti po,dakord,(megjithëse skena e majmunit në furgon nuk ishte kush e di se çfarë) po edhe skena që sapo u zgjuan pasi ishin të pirë aty në pallat që ishte ai Chou ,edhe ajo banale.Dakord jam që ishte goxha banal filmi,po nuk mund ta vlerësosh me 7/10 : D.Meriton më shumë.Alan e ka mbajtur gjithë filmin mbi shpatulla këtu,me ato fiksimet e tija,njëherë me kunatin e Stu,njëherë me atë murgun plak lol.Ose me batutat që këpuste,ishte i jashtëzakonshëm.Edhe 1-shi shumë i bukur,po unë prap mendoj se janë aty aty me njëri tjetrin me këtë.
    Pjesa e fotografive,është fantastike,edhe te 1-shi : D.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 01-07-2011 më 10:09
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    E vleresova me 7/10 per vete faktin se kur shof nje film komedi, sado i bukur te jete, kur ka banalitet me shpifet shume. Kjo eshte arsyeja qe e vleresova me 7. Nuk eshte se nuk te bente per te qesh.

Persa i perket "500 days of summer", e kam pare dhe ate para shume kohesh. E pashe per te vetmen arsye se luante Joseph Gordon levitt, dhe me pelqen goxha si aktor. Por si film ishte shume booring, nuk shtyhej. jam shume dakort me ty. Shume film i ngathet.
    Mariushka

i/e regjistruar Maska e inalondon
    Anëtarësuar
    26-06-2011
    Postime
    24
    Paul..... shume qesharak i bukur

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-06-2011
    Postime
    122
    Pride and Prejudice.Porsa e mbarova per te...who knows...here.
    Oh dear Mr.Darcy!!!
    Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    A mund te me tregoje njeri, se ku mund te gjindet filmi "Maja te Stuhishme", qe ka si baze romanin e Emili Bronte, me personazhet Ketrin dhe Hithklif?
    Edhe pse e kam pare 4 here si film ne tv, ka kohe qe e kerkoj ta blej, por nuk e gjej ne asnje videoteke, kaq fiksim me eshte bere ai film saqe sa here hy te videoteka per te blere ndonje film te ri, akoma pa thene gje une, me thote shitesja "nuk e kemi gjetur akoma filimin tend te preferuar"
    Di njeri ku mund te gjehet ky film?
    So , is "Wuthering heights" right ?!

Wuthering nuk e kishja degjuar kurre si fjale . Kur e shkruaj e nenvizon me te kuqe qe do te thote eshte gabim spelling. E kontrollova edhe ne fjalor dhe nuk e gjeta dot . Me ne fund e futa ne dictionaty.com dhe aty ma dha kuptimin .

Wuthering is squall of wind , blowing strongly with a roaring sound .

'Wuthering' being a significant provincial adjective, descriptive of the atmospheric tumult to which its station is exposed, in stormy weather.
    " [Emily Brontë, "Wuthering Heights," 1847]

Thanx to Homer e gjeta !

Yes*, do shkoj ne dvd store . Me vone do te pergjigjem ty...Later !
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Ip Man 1 & 2

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466

ky eshte zhanri i filmave qe me pelqen, hiq propaganden fetare..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711

Faqja 80 prej 121 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •