The Fast and Forious 5
Kte pashe para dy oresh ne kino....... edhe ky shum i bukur, biles ndoshta me i bukur se te tjeret![]()
The Fast and Forious 5
Kte pashe para dy oresh ne kino....... edhe ky shum i bukur, biles ndoshta me i bukur se te tjeret![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
3 Filmat e fundit që kam parë janë:
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1.
Ky film u bë si telenovela Beautiful bashkë me 100 Vitrinat.
Shosh e shosh e mos gatuaj.Shto lloj lloj yçklash dhe kleçkash si e si që të bësh një film të ri.
I jap me zor një 4/10.
Filmi i dytë që kam parë ishte Shrek, Forever After.
8/10
FANTASTIK ! Shumë i bukur,më pëlqeu tejmase.Sidomos Maçoku,ishte fantastik lol : D.
Gjithashtu shumë argëtues si film,jo i mërzitshëm.Shumë mirë ,ndër filmat e animuar më të bukur që kam parë.
Pash dhe Unstoppable me të madhin,gjigandin,kolosin Denzel Washington.
Filmi ishte historia tipike e botës perfekte,ndodh një çudi,pranë tragjedisë fatale,pastaj triumfon e mira.Megjithatë,realizimi ishte shumë i mirë.Denzel e mori filmin mbi shpatulla,shumë ekspresiv në ato fjalitë gjithë sarkazëm.I jap një 7/10 vetëm për hatër të Denzel,filmi dhe skenari nuk ishin ndonjë çudi.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Faster....
the mechanic action movie me teper per man
just go with out predictable por shume funny
I LOVE GOD
j&g
Filmi i fundit - Little Fockers.
Nuk e pash fundin se me zuri gjumi
Sonte e shoh pjesen e dyte.
Shpresoj se nuk shkon me penallti![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 13-06-2011 më 15:06
Ndryshuar për herë të fundit nga iktuus : 13-06-2011 më 14:42
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt