Close
Faqja 65 prej 121 FillimFillim ... 1555636465666775115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 1208
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Pasdite e kendshme qe te paska lene pa fjale Ndonje koment per filmat s'ka kshu??
    Une i kam pare qe te dy, por ate 127 hours shyqyr qe e pashe ne shpi se ne kinema do isha traumatizuar hahahaha.
    Ndersa Unknown shume interesant...
    hahaha!!!
    unknown eshte film klasik spiunazhi. si histori ishte mjaft interesante. kishte njashmeri me triologjine bourne, por ia vlene te shikohet.

ndersa per 127 hours, edhe mua me kane traumatizuar pjeset e fundit... shume te forta.
    te mendosh qe eshte nje histori e vertete, te iken truri fare...
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    mbreme shikova

INTO THE WILD

shume i bukur.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Pashë Black Swan.

Boooh zhgënjim i vërtetë, prisja noi gjë të papame, kush e di si do jetë thash derisa kishte gjitë atë vlerësim në imdb. Ndoshta ja kemi marrë dorën ktyne filmave me double personality e s'na bëjnë më përshtypje.

6.5/10.

Sorry Darren...

(Filmi i ardhshëm që do shoh: The Fighter)
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Chuchuuuuu .. treni ...
    Po kerkosha i postim te Dixhes qe kisha pa dikund knej nga lagja kur rash te ky i joti. Dje mora i tuf filmash "Korean" spo thom asiatik sepse jan te veçant kto Koreant, kam dhe kto dy qe citove ti, se m'paten fol fjal t'mira. Kisha qef ti merrja ne version origjinal me perkthim por si gjeta kund, kshuqe ma merr menja qe dhe ne frengjisht do ti ken basterdu krejt lol
    Chuchu kur ti shoh do perpiqem te baj i kritik kaq te detajume sa t'anen ... dhe pse dyshoj t'ja arrij qellimit. lol
    Ku filmat ti, apo te dehu pranvera dhe ngele parqeve.

Une isha ne movie-ecstasy javen e kaluar. Pashe keto nga Jee-woon Kim, dhe loved them all:

The Quiet Family
    - cuditem si nuk kane bere re-make amerikanet akoma.
    I Saw the Devil
    A Bittersweet Life

Viva Korea.

Ujku i Stepes Maska e UNiROSS
    Anëtarësuar
    09-01-2011
    Postime
    54
    Jackass 3D
    Faster
    Orphan
    Tron legacy
    until death

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    filmi "NOKaS" eshte film norvegjez i bazuar ne ngjarje te vertete qe ka ndodhur me 5 prill 2004,ku nje grup prej 11 personave grabisin 51 milion dollare,ne kete grup jane 3 shqiptar(david toska,ridvan halimi dhe jusuf hani),keta 3 llogariten si kryesoret e ketij muhabeti...ja vlen me shiku,edhe nuk ma mer mendja qe e ka pa najkush kete film.

http://www.novamov.com/video/7dn6uc5vn8qvz

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Para Tre ditesh pashe ne Kinema filmin "Pirenie" 3D .... nuk ishte ndonje gje....
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    The Tourist (Film Improsionues)
    Red Sands (Film aktulal)
    "Shoku Mjekesise"

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Due Date on demand. If I see ate mjekren ca ja thone emrin ne role te tilla prape, ja vura vizen fare. Po behet sh I parashikueshem nga filmi ne film. Filmi ishte ok, me shty kohen.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    Une isha ne movie-ecstasy javen e kaluar. Pashe keto nga Jee-woon Kim, dhe loved them all:

The Quiet Family
    - cuditem si nuk kane bere re-make amerikanet akoma.
    I Saw the Devil
    A Bittersweet Life

Viva Korea.
    Nga keta koreanet deri tani per dy cineast kisha shum respect Chan-Wook Park (Old Boy) dhe kyt Kim Jee-woon por sonte zbulova nji te trete me "Mother" Bong Joon-ho (The Host). Nga nji film te tyre kam pa deri tani por do kisha qef ne te ardhme me ju fut kemb e koke filmografis te secilit, kan nji realzimi te jashtzakonshem, ska arsye te ken zili Hollywoodin.

"Mother" - Thriller, Drame (2010)
    Pash nji artikull ku thuhej se aktorja kryesore, Hye-ja Kim ishte legjend e gjalle ne Kore, e vertetoj asht e papame ktu, ashtu si titulli, gjith filmi mbahet ne supet e saj, fale talentit. Nga realizimi, pjesa e dyt e filmit mu duk ma energjike se e para, pistat e gabume e bojn ma interesant kurse fundi te ve ne dyshim me vetveten, sdi kuj dhe pse t'ja vesh fajin?!
    Nota 8/10

A Bittersweet Life i Kim Jee-woon asht grand!
    Ky I Saw the Devil del ne korrik ktu te un, po me te njejtin aktor fetish Lee Byung-Hun (A Bittersweet Life, The Good, The Bad, The Weird), kyt her i shoqerum nga Choi Min-sik (Old Boy), s'mund te dali ndryshe filmi perveç kryeveper. Ajo qe admiroj te kta koreanet asht efekti surpriz, sidomos te kto filmat e Chan-Wook Park dhe Kim Jee-woon, kercet dajaku aty ku se pret.

D'Oh!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •