The next three Days ........ shume film i mire.
The next three Days ........ shume film i mire.
THE vampire diaries!
Shume i bukur ,sidomos njeri nga protagonistet,Damon...Ian Somerhaldler!
![]()
The Illusionist
Edward Norton,
He tries to trick you...I try to enlighten you. Which is the more noble pursuit?! (Prince Leopold)
...the tripping part! lol
Hereafter, i Clint Eastwood ....
si gjithmone i paarritshem Clint...![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Te paralajmerova se ça te priste, te thash qe asht gore si film, ti hiç .. jam trime do e shoh. lol
Kto koh kam pa Conviction me Hilary Swank dhe Sam Rockwell. Shum veta e kan pelqy ktu por mu nuk m'bani aq efekt. Historia e vertet asht per tu admiru por realizimi i filmit ishte i dobt, dy personazhet kryesor s'ishin keq, Sam Rockwell si gjithmon 1-ish. Nota 6/10.
Pash dhe Despicable Me. Me pelqeu, historia e lezetshme. Nota 8/10
Si dhe:
Following (1998), filmi i pare bardh & zi i Christopher Nolan, si fillim ka pak mangesi por si te gjith filmat e Nolanit, twisti final e ban veçante. 8.5/ 10
O Brother, Where Art Thou? (2000), i Cohen Brothers. Çka. 6.5/10
D'Oh!
Homer, po jo mo sme terhoqi si film, Jo se kisha frike me e pa. Smu duk interesant.lol. Kam pa "A Single Man" me Colin Firth. Ky me pelqen si aktor, po ky filmi s'ishte gje. Asnje lloj efekt/emocioni/shije sme la si film. 3/10 po I jap.Me mik. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Me shume se zhgenjyes!
Te krahasosh AVATAR-in me kete, eshye si dita me nate!
Mos merrni mundin dhe mos humbni kohe me e pare!
P.S mos u mashtroni nga reklama dhe posteri
![]()
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
The Eagle
Channing Tatum (Marcus Flavius) dukej se e kuptonte mire "rolin"
Filmat qe i perkasin Romes antike i kam fiksim. Ky ne fjale pati ndonje "ngerc" aty-ketu...mgjth 7.5 e ka hak.
Ju a keshilloj te gjithve.... shume film prekes por i realizuar mjaft bukur. Do i jepja max e pikeve!
La vita non si spiega, si VIVE!
Shameless- e shed ndonje ketu? E jep showtime. Ska nevoje per pershtypje se emri flet vete. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt