Close
Faqja 55 prej 121 FillimFillim ... 545535455565765105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1208
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Versioni i pare i filmit ishte te jepte fundin ashtu sic ndodhi ne realitet. Po reagimi i audiencave te testuara ishte aq i keq saqe versionin perfundimtar e lane deri aty me daljen e tij nga burgu. Shume e tmerrshme!
    ::SPOIL::::SPOIL::::SPOIL::

Më mirë që e paskan heq atë versionin e parë, më mirë ky version, që të lë me njëfarë pozitiviteti-shprese në fund. Mu më shumë se filmi më shokoi historia e vërtetë, të bësh 18-19 vite burg padrejtësisht, të jesh i lirë prap dhe të vdesësh 6 muaj me vonë duke u ngjit në një mur! Tmerr kur e mendon!!!! Imagjino motrën e shkretë...
    Life's too short to remove USB safely.

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

Shadows in Paradise

Si gjithmone, ne mesin e nje pale, ka qe punojn per palen tjeter!
    Por me pelqeu pasi kishte Happy end!

"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Edhe pse ky film osht i 2010-tes...e kom kqyr per te treten her mbreme

"Effort creates intelligence."

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Mia San Mia

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    U pa puna, duhet me u rikthy ne filmat e vjeter, se ne te gjith kta filma qe keni ven, asnje se ben 1 lek.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    2 lovers- film i mire, Ua rekomandoj.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    THE CRAIGSLIST KILLER - bazuar ne nje histori te vertete qe s'po ben shume qe ka ndodhur. Eh c'ben mendje e shkrete.
    Si tu duk? Ishte 'on demand' dhe doja ta shikoja para ca ditesh, por ne familje rame ne konsensus qe do ishte si tip filmi nga 'Lifetime tv' dhe nderruam mendje

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Black Swan. Really dark. Cka, nuk me pelqeu. Loja e Natalie Portman e mire, po si film shume i paeksploruar mu duk. Gjithe ajo drame, edhe asnje arsye pse. Komplet filmi nuk kishte asnje skene pa Nataline. 4/10

The kids are all right. Film i lezecem. Do me pelqente me shume po te ishte straight couple ne qender te filmit, qe s'kishin mundesi te benin femije psh. Se roli i Annete Bening ishte tamam roli i burrit, kryefamiljarit. Mark Ruffalo very charming, i shkonte roli. 6/10

Citim Postuar më parë nga Fiori Lexo Postimin
    Si tu duk? Ishte 'on demand' dhe doja ta shikoja para ca ditesh, por ne familje rame ne konsensus qe do ishte si tip filmi nga 'Lifetime tv' dhe nderruam mendje
    Ne fakt ne Lifetime Network Tv e pashe dhe une dhe po te shkosh te website-i i tyre e gjen te videot qe mund te shikosh per free, si filmin, ashtu edhe dokumentarin per te gjithe ngjarjen. Zgjodha te shikoja dokumentarin se m'u duk me interesant se vete filmi. Nuk ja vlen te harxhosh leke per ta pare megjithate eshte interesante se si nje djale ne moshen e tij me nje te ardhme te shkelqyer perpara, ta shkaterroj jeten si pa gje te keqe fare dhe te jete aq budalla sa te mendoj se nuk do kapet.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Po kerkoja komedi dhe ja =D "The accidental husband"

"Dinner for Schmucks" ishte ca i exagjeruar , po prap ishte funny

Dhe "Don Fotter" :P tek "Vi presento i nostri" ose "Little Fockers" =D

Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •