jam tuj pa - The Vicious Kind. Ua c'film!lol
jam tuj pa - The Vicious Kind. Ua c'film!lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink, çdo 10min vej ne pause filmin dhe na trego se ça ndodh. lol
Children of Men (2006)
Kyt kam pas fiksim me pa nga sugjerimet dhe nga kritika e mire qe ka. Si per fundim e pash dhe per mendimin tim jo vetem qe asht nji nga filmat, per mos te than filmi ma i mire apokaliptik (fundi i botes) qe kam pa deri sot por dhe nji nga ma te arriturit e dekades 2000-2010, ishte surprize.
Skenat "Take Long" i japin filmit nji realizem te jashtzakonshem. "Take Long", jan skena te lujtura ne nji here pa shkeputje dhe pa montazh. Hapja e filmit asht nji nga kjo dhe na jep i parashikim shokues se çfare na pret. Fotografia e Londres futuriste-kaotike shum realiste. Clive Owen, aksidentalisht ne rolin e heroit dhe Michael Caine plak hippie jan fenomenal. Ky asht nji nga filmat e rralle ku permba gjith problemet e botes sot, imigracion, terrorizem, ndotja e planetit. Do kisha vu trailerin por mendoj se ata qe se kan pa, ta shohin pa dit shum rreth tij sepse traileri trego teper nga filmi.
Nota 9.10
D'Oh!
Kam pa kte: Scott Pilgrim vs. the World, s'kam koh me fol shum per të, po më pëlqeu shum, realizim fantastik. 8.5/10. Homero shife se ka për të pëlqy, jam i sigurtë.
Life's too short to remove USB safely.
Kyt e kam pas ne plan me pa, sa mir qe ma kujtove. Traileri nuk me terhoqi fort me t'than te drejten por meqe regjizor asht Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) duhet te jet funny. Sa ta shoh do jap kritiken, brb.
Jacko e ke pa kyt Children of Men?
D'Oh!
Shife shife kte Scott Pilgrim se ja vlente, edhe un me 20 menje e nisa, po ishte i papam. Nuk është komedi e mirfilltë po është mix me aventurë, fantazi, ka dalë diçka e veçantë, realizim shumë interesant, sidomos për ne çunat që kemi pas lujt të dikur atë lojnat mario, combo, me karrate etj... Gjynah që s'kishte dal mirë në box-office. Meritonte shumë më shumë.
Children of Men ka 4 vjet që e kam pa, po çuditem Homii se si ka mundsi që të paska hik të durësh ky film për katër vjet rresht??? Noi gjo që s'shko me ty?Realizim shumë i bukur, mgth kam ca rezerva për skenarin, jo se ka diçka, po thjesht s'ma merr mendja që të kaloj bota aq shpejt në kaos. lol. Ndërsa nga ana e regjisë është on top, siç e ke përmend edhe ti skenat "take long" ose xhirimet hand held janë shumë të arrira. Ia vlen me e pa!
![]()
Kalojn vitet shpejt lol. Ne fakt qe ne fillim kur pati dal e pata piketu ... e di qe s'kam falje, e meritoj nji te mir
Ne 18 vite nuk mu duk e pamundur qe bota te kaloj ne kaos por te falimentojn gjitha superfuqit ishte hardcore. Meqe vetem un paskam mbet pa e pa, mendoj se te tjeret do ta ken pa, kshuqe po postoj 3 skenat ma te bukra [Fillim-Mes-Fund] te gjitha ne "Take Long".
Spoil, Spoil, Spoil: Per ata qe se kan pa futni i gjiro
Skena e pare e hapjes fillo fort.
E preferumja ime, skena e makines, epic.
Skena e fundit, realizem i papare, te fishkullo plumbi si guralec lol
Per tu çudit, gjat gjith filmit, heroi, Clive Owen nuk kap nej arme .. donte te shpetonte njerzimin me pantofla lol
Ça hoqa me pa, kisha linje te keqe mram, me shkeputje, si perfundim e mbarova filmin te komshia. lol
Regjizori Edgar Wright ka talent dhe fantazi me shit. Duket qe ka kerku shum per kyt film, kishte ide boll, nga lojrat me çoj madhin e Marios, Tekken dhe SaulCalibur. Humori si tek filmat e tjer Shaun of the Dead dhe Hot Fuzz, gjithmon aq sa duhet, dozen perfekte. Kastingu me i tuf aktorash te ri e te talentum. Realizimi, filmimi, aksioni ishin top. Ne 7 ish boyfriendsat, me pelqeu dueli i Roxyt, lesbikes lol dhe atij vegjetarianit qe ha pule Todd Ingram.
![]()
Nji nga filmat ma origjinal te 2010 dhe nuk i ec ne box office pfff njerzit sikur kan m*t ne sy, preferojn me pa i Twilight, teme vampirash e ster-rrahur ne kinema. Moshat 30 vjeç e posht e pelqejn, ma siper ska shance. Jack noten e shoh aq sa e jotja 8.5/10
Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 10-01-2011 më 11:03
D'Oh!
O homer,gjallë je ?![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
E disha që kishte për të të plëlqy, realizim super, ma ka heq trunin. Nga s'i kishte shku mendja regjisorit. Sa kam qesh me atë batutën që tha shoku gay i Scott-it kur pa atë aktorin e filmave "dua të kem fëmijët e tij të adoptuar".![]()
![]()
She's Out of My League (2010). Kishte ca te forta, batuta ky filmi. Not bad.
http://www.youtube.com/watch?v=lWdUHAKdLOw
dhe kjo pjesa ishte
mbasi i tregon sa pare ben kjo chicka
reagimi i familjes te ketij loserit. lool
http://www.youtube.com/watch?v=agfWp6FNO_g
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 10-01-2011 më 15:44
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ti ke humb krejt, mir qe erdhe se kemi i projekt per ty Ketu
Ai shoku i vet gay kishte te forta, si psh: kur padiste Scottin tek e motra me sms, 1 sec mbasi ky i fundit i tregonte i sekret lol
D'Oh!
Krijoni Kontakt