Sapo mbarova The Losers.
Më pëlqeu,goxha aksion.
8/10
![]()
Sapo mbarova The Losers.
Më pëlqeu,goxha aksion.
8/10
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Serialin turk "Nje Komb"
Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.
Filmi i fundit që pash ishte World's Greatest Dad.
Më pëlqeu,shtyhej.Nuk para i kam qejf Dramat,po ky më pëlqeu.
7/8-10.
P.S: Tani do shoh Good Intentions,sepse ma kanë sygjeruar -.-.Imdb kishte rating bërrnut.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Good Intentions.
FILM I MËRZITSHËM.As mos çoni nëpër mënd ta shikoni.
2/10.
![]()
pashe Piranha 3D .......loool , cfare filmi .....me mire ta quanin ''Bootylicious'' sesa piranha .
-1 out of 10![]()
Repo Man.
Disgusting.
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
S'kam parë shumë filma gjatë këtij muaji, gjithsesi ato që kam parë po i sjell këtu:
The Joneses (2009)
7/10. Interesant si ide, një film që të bën të mendohesh deri diku, vuan nga ato fallsitete e zakonshme të filmave amerikanë. Edhe mund ta shifni.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Chloe (2009)
Filmi bën fjalë për një mjeke që dyshon se burri e tradhëton, prandaj punëson një prostitutë për ta verifikuar. Por gjërat dalin jashtë kontrollit në një mënyrë befasuese. Por për "ekspertët" është skenar i parashikueshëm. Thriller seksual. 7/10.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A Serious Man (2009)
Film me regji të vëllerzëve Cohen. Zhanri: Komedi e zezë/dramë. Kishte rob që e kishin pëlqy po mu s'më ngjiti fare, mezi e shtyva hë se po del diçka vetëm kur mbaroi e s'mora vesh gjë prej gjëje. Film me çifuta lol, duhet të rrije me fjalor hebre në dorë që të mësoje termat që përdoreshin. 4/10. S'ua rekomandoj.
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt