Close
Faqja 5 prej 121 FillimFillim ... 345671555105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 1208
    Sapo mbarova The Losers.
    Më pëlqeu,goxha aksion.
    8/10

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Serialin turk "Nje Komb"
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Under solen
    pak drama, romance
    8/10

Filmi i fundit që pash ishte World's Greatest Dad.
    Më pëlqeu,shtyhej.Nuk para i kam qejf Dramat,po ky më pëlqeu.
    7/8-10.

P.S: Tani do shoh Good Intentions,sepse ma kanë sygjeruar -.- .Imdb kishte rating bërrnut.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Good Intentions.
    FILM I MËRZITSHËM.As mos çoni nëpër mënd ta shikoni.
    2/10.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    pashe Piranha 3D .......loool , cfare filmi .....me mire ta quanin ''Bootylicious'' sesa piranha .

-1 out of 10

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Death at a Funeral
    comedy 6/10

Blanc et noir
    Anëtarësuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    Repo Man.

Disgusting.
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    S'kam parë shumë filma gjatë këtij muaji, gjithsesi ato që kam parë po i sjell këtu:

The Joneses (2009)
    7/10. Interesant si ide, një film që të bën të mendohesh deri diku, vuan nga ato fallsitete e zakonshme të filmave amerikanë. Edhe mund ta shifni.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Chloe (2009)
    Filmi bën fjalë për një mjeke që dyshon se burri e tradhëton, prandaj punëson një prostitutë për ta verifikuar. Por gjërat dalin jashtë kontrollit në një mënyrë befasuese. Por për "ekspertët" është skenar i parashikueshëm. Thriller seksual. 7/10.

A Serious Man (2009)
    Film me regji të vëllerzëve Cohen. Zhanri: Komedi e zezë/dramë. Kishte rob që e kishin pëlqy po mu s'më ngjiti fare, mezi e shtyva hë se po del diçka vetëm kur mbaroi e s'mora vesh gjë prej gjëje. Film me çifuta lol, duhet të rrije me fjalor hebre në dorë që të mësoje termat që përdoreshin. 4/10. S'ua rekomandoj.
    Life's too short to remove USB safely.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    S'kam parë shumë filma gjatë këtij muaji, gjithsesi ato që kam parë po i sjell këtu:

The Joneses (2009)
    7/10. Interesant si ide, një film që të bën të mendohesh deri diku, vuan nga ato fallsitete e zakonshme të filmave amerikanë. Edhe mund ta shifni.

Chloe (2009)
    Filmi bën fjalë për një mjeke që dyshon se burri e tradhëton, prandaj punëson një prostitutë për ta verifikuar. Por gjërat dalin jashtë kontrollit në një mënyrë befasuese. Por për "ekspertët" është skenar i parashikueshëm. Thriller seksual. 7/10.

A Serious Man (2009)
    Film me regji të vëllerzëve Cohen. Zhanri: Komedi e zezë/dramë. Kishte rob që e kishin pëlqy po mu s'më ngjiti fare, mezi e shtyva hë se po del diçka vetëm kur mbaroi e s'mora vesh gjë prej gjëje. Film me çifuta lol, duhet të rrije me fjalor hebre në dorë që të mësoje termat që përdoreshin. 4/10. S'ua rekomandoj.
    Një pyetje.A vdes ai burri bashkë me atë prostitutën në fund ? I vret gjë kjo gruaja ?
    LOL

Faqja 5 prej 121 FillimFillim ... 345671555105 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •