pashe edhe fillimin e ketij, nja 20 min....
pashe edhe fillimin e ketij, nja 20 min....
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
pashe tek rai uno, a tek italia uno, s'po e mbaj mend sakt, nji tip komenti per kete film dhe me disa pasazhe,....
edhe ky si te tjeret qenka kast aktoresh te degjuar me skenar te stisur fare, thjeshte me bo ca leka, e kishte qit ne vend te trete ate filmin network ky per te ardhurat kete jave....
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
U tërhoqa nga përshkrimi i KAT-it dhe thash po e shkarkoj dhe po e shoh.E shkarkova dhe...çtë shihja.Kisha qejf të shihja
.Film alla Euro Trip,American Pie.Shifeni po doni të qeshni lol.
MILF
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Sex and the city kam pare ...
http://exclusive.hdturkiye.net/sex-a...ity-the-movie/
reklame e bukur per Abu Dabin![]()
U bene vite qe nuk shohe filma horror!
![]()
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Hearts in Atlantis.
9.5/10.
Një nga 5 filmat më të bukur që kam parë.Histori e jashtëzakonshme,realizim prekës.Thjesht perfekt.Hopkins i paarritshëm,dhe ai djali një nga më të talentuarit që kam parë deri më sot.
Thjesht perfekt,nuk do shtoj asgjë tjetër.Më ka lënë mbresa të papara.Ua sygjeroj.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Sot pash dy filma.
Wall Street: Money Never Sleeps.
7/10.
Më pëlqeu me thënë të drejtën,mënyra e rrjedhjes së ngjarjeve,si dhe vënia në dukje e asaj mardhënies së ftohtë vajzë-prind fajtor(në rastin e filmit).
Ja vlen të shihet sidomos pas dhe asaj krizës.
Filmi tjetër ishte: Altitude.
4/10.
Nuk e dija që fantazia dhe një libër komik mund të bëheshin realitet,ashtu si dhe nuk dija që oktapodët nuk rriten vetëm në ujë...por edhe në re.
Film monoton,film koti.
![]()
Kam pa kete filmin. Not bad. Pervecse rugby, sport koti. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
The Other Guys.
7/10
Kishte ca humor që më pëlqeu,dhe ca skena të lezetshme.KAT,një skenë për ty:
Kur mos të keni çtë bëni,dhe jeni pak down me humorin...shikojeni se nuk do zhgënjeheni.
P.S: Tani do shof Grown Ups
Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 26-10-2010 më 16:40
Kete filmin kam pa heren e fundit , shume interesant ishte .
![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt