Close
Faqja 24 prej 121 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1208
    Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

Dear John

Nje film shume real dhe prekes!
    Nicholas Sparks mbetet nje nder me te miret me novela dashurie!

"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Shutter Island,nje film shume i mire.
    Nga Martin Scorsese

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    epilax xd
    10/10

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Pashe "Law abiding citizen" (2009).
    Mire, shtyhej, por s'desha te besoj se do mbaronte ashtu sic mbaroi, ose me sakte sic mendoja se do mbaronte. Kisha qejf nje perfundim ndryshe.

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Made in Dagenham, ishte i bukur
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Bana gjith kyt prezantim sepse me vertet e merito. Rachel Weisz, qe tani bo pjes ne aktoret e mija te preferume. Shum e prekshme ne rolin e Hypatia, filozofe ateiste. Max Minghella, nuk e njihja perpara por e qa rolin e skllavit te dashurum. Te gjith aktorat pa perjashtim, jan top. Fotoja, estetika, rindertimi i Aleksandris se vjeter asht top gjithashtu. Muzika origjinale e Dario Marianelli e bo filmin dhe ma te dhimbshem.

Filmi i dyte i Amenabarit qe shoh mbas The Others, i cili m'pati pelqy shum. Regjizori ka vetem 38 vjet dhe i talent kaq te madh. Si tek The Others ashtu dhe tek Agora, Amenabar prek nji teme sensible ne societen e sotme siç asht feja, ose ma saktesisht Feja Krishtere. Filmi trego koht e erreta te fese Krishtere gjat ekspensionit te saj, ashtu si marrezin e fanatikeve islamik te sotçem. Agora, ka kalu i padukshem ne syt e spektatoreve thjesht fakti sepse, askujt si pelqe me i kritiku fene, ashtu siç e ban Amenabar. Bugjeti i Agora 70 M$ dhe ne gjith boten ka bo vetem 38 M$ ... deshtim total.

Per mu asht nje nga filmat ma te bukur te ktij viti qe kam pa. Nota 9/10
    Këtë filmin sapo e mbarova dhe unë,shumë i bukur.Më pëlqeu tejmase.Shumë e bukur si histori,gjithashtu dhe realizimi ishte i arrirë.Vërtetë ai aktori e kishte qarë rolin e atij Davus dhe ajo feçka rolin e Hypatias.Ej,sa fytyrë e poshtë ai Orestes mër mo,lol.

8.5/10.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Sapo pash një nga filmat më me buxhet të shkurtër që kam parë ndonjëherë.
    Stonehenge Apocalypse
    U tërhoqa nga emri me thënë të drejtën se mendova mos do kishin realizuar diçka me efekte,me histori,me ndonjëgjë interesante,po më film bërrnut dhe amatoresk nuk bëhet.Dukej sikur i kishin ngjitur ato skenat e filmit me Windows Movie Maker.Shumë film i dështuar.
    2/10

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Blood Venom, filmi qe ka pas buxhetin me te shkurter ka qene "Paranormal Activity" 15 mij dollar. LOL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Serialin -Empire Boardwalk. Koha kur whiskey ishte ilegal. lol

Se shpejti do shoh: It's Complicated. E ka pa njeri, ja vlen ? Kam pershtypjen se do jete i lezetshem. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 17-10-2010 më 23:13
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin

Se shpejti do shoh: It's Complicated. E ka pa njeri, ja vlen ? Kam pershtypjen se do jete i lezetshem. lol

E kam parë unë atë të komplikuarin, PINK.
    Funny është, por "Buka e thyer, nuk ngjitet më" - thotë populli i Kathmandusë.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 24 prej 121 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •