2012 .
2012 .
Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!
ky skicofreni vampir me kte nick ktu lart qe ndjell zi neper forum duhet perjashtuar urgjentisht nga ky forum ku gjalleron kjo mase e pafund te rinjsh e te rejash..
shkelmojeni kte monster.. o moderatora..
Mendova se do ishte film normal dhe jo me skena triller. Megjithate ia vlen me e pa.
![]()
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Bana gjith kyt prezantim sepse me te vertet e merito. Rachel Weisz, qe tani bo pjes ne aktoret e mija te preferume. Shum e prekshme ne rolin e Hypatia, filozofe ateiste. Max Minghella, nuk e njihja perpara por e qa rolin e skllavit te dashurum. Te gjith aktorat pa perjashtim, jan top. Fotoja, estetika, rindertimi i Aleksandris se vjeter asht top gjithashtu. Muzika origjinale e Dario Marianelli e bo filmin dhe ma te dhimbshem.
Data e daljes : 6 Janar 2010 ( Fr )
Regjizor : Alejandro Amenábar
Filma tjere te regjizorit : Open Your Eyes, Tesis, The Others, The Sea Inside
Aktoret : Rachel Weisz, Max Minghella, Oscar Isaac
Kompozitor: Dario Marianelli
Film Amerikan, Spanjoll - 2h06 min
Zhanri : Drame, Historik
Viti i Prodhimit : 2008 nga Mars Distribution
Storyline
A historical drama set in Roman Egypt 391 A.D, concerning a slave who turns to the rising tide of Christianity in the hopes of pursuing freedom while also falling in love with his master, the famous female philosophy professor and atheist Hypatia of Alexandria.
http://www.youtube.com/watch?v=RbuEh...ext=1&index=51
Filmi i dyte i Amenabarit qe shoh mbas The Others, i cili m'pati pelqy shum. Regjizori ka vetem 38 vjet dhe i talent kaq te madh. Si tek The Others ashtu dhe tek Agora, Amenabar prek nji teme sensible ne societen e sotme siç asht feja, ose ma saktesisht Feja Krishtere. Filmi trego koht e erreta te fese Krishtere gjat ekspensionit te saj, ashtu si marrezin e fanatikeve islamik te sotçem. Agora, ka kalu i padukshem ne syt e spektatoreve thjesht fakti sepse, askujt si pelqe me i kritiku fene, ashtu siç e ban Amenabar. Bugjeti i Agora 70 M$ dhe ne gjith boten ka bo vetem 38 M$ ... deshtim total.
Per mu asht nje nga filmat ma te bukur te ktij viti qe kam pa. Nota 9/10
D'Oh!
The Last Song
Film interesant ia vlen ta shikosh, mme ka be te qaj![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Edhe pse shume fantastik, idea e luftes mes zjarrit dhe ujit si dy substanca te kunderta me njera-tjetren, ishte interesante!
Pamjet po ashtu te bukura.
![]()
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
nje 3d ne tirane , titulli spo me kujtohet po mbaj mend qe ishte scary lol
Tri dite radhazi,tre filma te bukur.
Daybreakers
The Book of Eli
Robin Hood........per mendimin tim film shume me i mire se sa versioni i vjeter.
![]()
Krijoni Kontakt