Melancholia.
8/10!
Melancholia.
8/10!
To Rome with love. nuk me pelqeu.
e kam pa nje film titulli sme kujtohet.
Me nje bregdeti plazh do peshq te eger hanin njerzit medet medet i tmerrueshem ishte.. Dhe pasi i i shfarosen ata peshq njeri thirri ne telefon sherifin.. tha peshqit qe i keni shfaros jan te vegjlit e peshqve te mdhoj... edhe ate moment ka kcy nje peshk i madh e ja ngjiti keti sherifit... A e dini çfar trishtimi une i thash mendjes qe filmi mbaroj... ethet e gjalla nbark hi mkan hala se kam marr veten![]()
MAGIC CITY- 3rd episode, and loving it. Mezi pres te shoh te 4 e 5 e deri ne fund, kur te mbaroj.Ja vlen. Te gjitha me pelqejne rreth ketij seriali. Koha kur zhvillohen ngjarjet (1959), moda, veshjet, makinat, muzika, njerezit ....e ne vecanti THE KING OF THE -- > "Castle Made of Sand", Cte them me?. lol
Linku per me shume.
http://www.youtube.com/watch?v=W9D51DVMS1w
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 22-04-2012 më 19:50
Silly & foolishly funny.
ishte fantastik
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
"Mission Impossible: Ghost Protocol" - Aksion, aventure, krim
Faktikish prisja ndonje film kshu si te sajuar komplet, por ja qe doli nje goxha film ky. Vertet shume interesant. Kasti shume i mire, fabula shume e papare, efektet po shume te gjetura, me pelqeu me te vertete.
Do e vleresoja me noten 8
![]()
Mariushka
Krijoni Kontakt