Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 65
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Qe thoni ju kam nje shoqe te mire un...vemi ne shkolle bashk. Vem shopping bashk gjithmon dalim kenaqemi etc. Ajo me therret "my love" gjithmon sepse me do shume....me konsideron shoqen e saj me te ngusht. Gjithmon me makinen time dalim sepse ajo share 1 makine me vllain e saj dhe zakonisht eshte me e leht te perdorim timen sepse e dim qe eshte gjithmon aty. Nuk me pengon fare kjo gje. Nejse te dashur bashkatedhetar lol mua ka ca jave me eshte prishur makina (prishje per junkyard jo nga ato qe rregullohen). Jam duke shoppingur prap per makine tjeter me pak fjale (i kam ven syrin nje audi te zi ). So kte te djele e kemi len te vem ne plazh un dhe ajo. text messages jan kto:
    ajo "MY LOVVVEEE beach this weekend!!!! let me know what time works better for u!!"
    un "Hey anytime u want since I convienced my parents to let me have off this weekend"
    ajo "yayyyy E** and R***** day!! I can't wait I'm SOOOO excited!!!"
    un "same here do u know if ur bro works sunday"
    ajo "um idk why?"
    un "well I don't have a new car yet...I assumed we can use ur car "
    ajo "actually we might be going to Charleston this weekend with my bro...I have to ask him what his plans are..."
    un (mora ne tel ca shoqe te tjera bera plan per te vajt me ato ne det dhe i dergoj mesazh) "hey i hope u have fun if u go to charleston....if u don't let me know so I can tell u where to come...I'll be on the beach all day sunday with a few friends...feel free to join us" lol

epo dhe kshu nuk ben njeriu. 3-4 vjet me makinen time kemi shetitur e kam mar nga shpia dhe e kam cuar mbrapsh qindra here. 1 here u desh te perdoret makina e saj dhe tjetra nxjer justifikime.
    Besoj se kjo ngjarje eshte nje example e shoqerise qe te do kur "je mire".

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Fierake qenke shoqe persmari ti, te bej pak xhan xhan se kam nevoje per shofere.........te keqen e gjobave qe merr, paske goxha arsye te madhe lol

Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Ti mire e ke,po si tia bej une qe kam frike nga qente?
    Rri mos u anko se ka te tjere qe kane frike nga hija e vete

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    eeeeeeeee mi goce pak si kot e ke hap ket tem se kjo gje dihet qe cdo njeri kur esht mire e dun dhe e afrjon te gjith dhe kur o keq nuk do me dit njeri....keshtu esht njeriu nuk ke ca me i bo
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

me syze dielli Maska e sadiku
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    85
    kemba kembes a paska ndjekur infinity juliannen hahahaha

duhen edhe anetare si pune infinity qe tja u thojne gjerat troē disave ketu

sherri nuk duhet te mungoje nga asnje teme, ndryshe behet pak monotone

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Fierake qenke shoqe persmari ti, te bej pak xhan xhan se kam nevoje per shofere.........te keqen e gjobave qe merr, paske goxha arsye te madhe lol

Mes deleve te bardha del dhe ndo nje e zeze ske ca ti besh

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    dhe kete feminitet shqiptar s'e kisha degjuar ndonjehere. grate shqiptare ne fillim partizane, pastaj neper aksione hekurudhash te veshura si burra, po ne shtepi hamshore, laj, pastroj e gatuaj gjithe diten. ku u dilte koha te shkretave te ishin "feminine".

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    dhe kete feminitet shqiptar s'e kisha degjuar ndonjehere. grate shqiptare ne fillim partizane, pastaj neper aksione hekurudhash te veshura si burra, po ne shtepi hamshore, laj, pastroj e gatuaj gjithe diten. ku u dilte koha te shkretave te ishin "feminine".

c'te ka hypyr per kete pasazh,...lol

se femilitet ka pasur edhe ne kohe te socializmit, ka pas misse edhe ne ate kohe,

i gjunte Fecori si falte, burrin ne burg per agjitacion propagande dhe uala,

bile atkohe femrat kane qene femra, pa burrni si sot,...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Qe thoni ju kam nje shoqe te mire un...vemi ne shkolle bashk. Vem shopping bashk gjithmon dalim kenaqemi etc. Ajo me therret "my love" gjithmon sepse me do shume....me konsideron shoqen e saj me te ngusht. Gjithmon me makinen time dalim sepse ajo share 1 makine me vllain e saj dhe zakonisht eshte me e leht te perdorim timen sepse e dim qe eshte gjithmon aty. Nuk me pengon fare kjo gje. Nejse te dashur bashkatedhetar lol mua ka ca jave me eshte prishur makina (prishje per junkyard jo nga ato qe rregullohen). Jam duke shoppingur prap per makine tjeter me pak fjale (i kam ven syrin nje audi te zi ). So kte te djele e kemi len te vem ne plazh un dhe ajo. text messages jan kto:
    ajo "MY LOVVVEEE beach this weekend!!!! let me know what time works better for u!!"
    un "Hey anytime u want since I convienced my parents to let me have off this weekend"
    ajo "yayyyy E** and R***** day!! I can't wait I'm SOOOO excited!!!"
    un "same here do u know if ur bro works sunday"
    ajo "um idk why?"
    un "well I don't have a new car yet...I assumed we can use ur car "
    ajo "actually we might be going to Charleston this weekend with my bro...I have to ask him what his plans are..."
    un (mora ne tel ca shoqe te tjera bera plan per te vajt me ato ne det dhe i dergoj mesazh) "hey i hope u have fun if u go to charleston....if u don't let me know so I can tell u where to come...I'll be on the beach all day sunday with a few friends...feel free to join us" lol

epo dhe kshu nuk ben njeriu. 3-4 vjet me makinen time kemi shetitur e kam mar nga shpia dhe e kam cuar mbrapsh qindra here. 1 here u desh te perdoret makina e saj dhe tjetra nxjer justifikime.
    Besoj se kjo ngjarje eshte nje example e shoqerise qe te do kur "je mire".
    how dare she calls you my love!!!! you are MY love damn it
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga sadiku Lexo Postimin
    kemba kembes a paska ndjekur infinity juliannen hahahaha

duhen edhe anetare si pune infinity qe tja u thojne gjerat troē disave ketu

sherri nuk duhet te mungoje nga asnje teme, ndryshe behet pak monotone
    Cdo njeri eshte i lire te shprehe mendimin e saj/tij,POR jo te gjykojme pa i njohur njerezit. Nejse,qente le te lehin karvani te ece perpara(ka thene populli)
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Cdo njeri eshte i lire te shprehe mendimin e saj/tij,POR jo te gjykojme pa i njohur njerezit. Nejse,qente le te lehin karvani te ece perpara(ka thene populli)
    prape ti. Lol.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •