Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Hajde proteste pa lidhjee hajde

Po ky talenti futbollit kush ishte?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Vertet Te Jen Lezhjane Keta Qe Dalin Per GrEva Te Tilla ,deri Dje Benin Per Klodin ,tani Na Dalin Per Kreminelat Te Shikojme Injorancen E Radhes

Saper Keta Tipat Shikojeni Se Sa Kreminela Jane Sa Le Vellane E Vogel (dhe Nga Sa Kame Lexuar Dhe Shikuar Ne Tv Viktima Ka Qene I Pafajshem)te Vdes Vetem Evetem Te Shpetoje Sumen E Vete ,dhe Persa Per Disa Ore

po te benit nje gjykim me gjakftohte,do arrinit ne konkluzione tjera mendoje une.

ate te gjorin,djalin 16 vjecare,nuk eshte qe e nxorri nga makina policia,dhe e pushkatuan pa qygj me tog pushkatimi,vetem se ishte ne makine me te vellane grabites.

ai jeteshkurter u vra aksidentalishte,sepse nga ajo makine qe ai qelloi te jet ulur mbrenda,u qellua me arme ne drejtim te policise,pas tentimit te dyte qe beri policia per ti ndaluar.

e ne keso rastesh,ku vihet ne rrezik sidomos jeta e nje polici,ste pyet kush se sa vjec do ishe,e me cfare kriminelash shoqerohesh,por gjithmone reagohet ne vetmbrojtje.

poshtersia me e madhe qe munde te jet,eshte se perse ai kriminel i vellai,paska marr te vellan 16 vjec me vehte ne makine,duke e ditur se do ndiqet 24 ore,dhe munde te vije tek shkembim zjarri,sikur dhe paska ndodhur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 20-07-2010 më 15:25

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Po te benit nje gjykim gjakftohte konkluzioni do dilte pak ndryshe.
    Policia deklaron se ishte shkembim zjarri, kurse pala tjeter deklaron qe nuk ka qelluar me arme, me arme ka qelluar vetem policia!
    KRIMINELE !!! Kete nuk e dime deri sa nuk jane deklaruar fajtore, nuk mund te jesh apriori kriminel vetem se dyshon policia.
    Sot jane arrestuar 3 persona te tjere dhe policia deklaron qe ka gjetur parate e grabitura por nuk thote se kujt ja ka gjetur !
    Mund te jene dhe kriminele kete nuk e perjashtoj, kete do ta thote organi kompetent, gjithsesi kjo nuk e perligj hapjen e zjarrit drejt automjetit aq me teper kur nuk dihet se sa dhe cilet jane ne brendesi te tije.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Policia deklaron se ishte shkembim zjarri, kurse pala tjeter deklaron qe nuk ka qelluar me arme, me arme ka qelluar vetem policia!
    KRIMINELE !!! Kete nuk e dime deri sa nuk jane deklaruar fajtore, nuk mund te jesh apriori kriminel vetem se dyshon policia.
    Sot jane arrestuar 3 persona te tjere dhe policia deklaron qe ka gjetur parate e grabitura por nuk thote se kujt ja ka gjetur !
    Mund te jene dhe kriminele kete nuk e perjashtoj, kete do ta thote organi kompetent, gjithsesi kjo nuk e perligj hapjen e zjarrit drejt automjetit aq me teper kur nuk dihet se sa dhe cilet jane ne brendesi te tije.
    Grabitësit e malazezëve, 3 të tjerë në pranga
    20/07/2010 19:45

Drejtoria e Policisë së Lezhës ka mundur të arrestojë edhe tre personat e tjerë të dyshuar për grabitjen e disa malazezëve, rreth 1 javë më parë në rrugen nacionale, pranë fshatit Kallmet.
    Sipas policise, te tre keta shtestas, se bashku me dy te tjere te ndaluar pak dite me pare, akuzohen per vjedhje ne bashkwpunim dhe per pengimin ne zbulimin e te vertetes. Policia ka mundur te sekuestroje si prove edhe sasine e parave te grabitura si dhe mjete e perdorura per kete vjedhje.
    Kreu i policise ne Lezhe ka dhene edhe versionin zyrtar te aksionit per kapjen e grabiteseve fundjaven e kaluar, kur mbeti i vrare edhe nje minoren. “Ne 17/7/2010 gjate nje operacioni per kapjen e autorit, u eshte bere thirrje per te ndaluar ne postbllok por ata kane perplasur disa nga mjetet e policise dhe nga shkembimi i zjarrit ngeli i vrare nje shtetas qe ndodhej ne makine me autoret e grabitjes“, shprehet Furriku. Te henen ne mbremje, familjare dhe qytetare te Lezhes kane protestuar per vrasjen e te riut duke akuzuar policine per ngjarjen.

ore une e kuptoje qe je kundra sali berishes,por qe je kundra cdo gjeje qe mundohet te mbaje nje rregull sado pak ne ate vend,kete tani po e kuptoje.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    e ke fjalen per palen e krimineleve ....???!!! po ekspozohesh pak si shume .... po i del si shume ne mbrojtje atyre .... c'fare te thane ndonje gje tjeter ato ty qe gazetat deri tani nuk e kane thene ..... ????

a priori ....?????!!!!! interesant kjo fjala qe ti perdor ..... mos kemi te bejme me ndonje dentist pulash me specializim ne Itali .....???!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 20-07-2010 më 17:29
    "They will not control us, We will be victorious"

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Vete e kane kerkuar... Ne c'vend te botes lejohet te sulmosh policine kot pa arsyje, dhe te mos presesh gje ne kthim. Policia ka bere punen e vete, shyqyr qe degjova nje lajm ku policia paska dal si me e forte.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Grabitësit e malazezëve, 3 të tjerë në pranga
    20/07/2010 19:45

Drejtoria e Policisë së Lezhës ka mundur të arrestojë edhe tre personat e tjerë të dyshuar për grabitjen e disa malazezëve, rreth 1 javë më parë në rrugen nacionale, pranë fshatit Kallmet.

ore une e kuptoje qe je kundra sali berishes,por qe je kundra cdo gjeje qe mundohet te mbaje nje rregull sado pak ne ate vend,kete tani po e kuptoje.
    Lere Saliun rehat se e ka zene gripi i pulave.

E kupton fjalen "I DYSHUAR" ti POKO ?
    Ka plot nga keta te "Dyshuar" qe i ka arrestuar policia nder vite (meqenese nuk ke qef te flas per policin e Saliut), dhe pasi i ka bere lecke ne ç'do ekran televizori dhe ne ç'do faqe gazete kane dale te pa fajshem dhe policia nuk e ka mare mundimin te pergenjeshtroj ate qe ka lehur me pare.
    Ka edhe nje ligj qe quhet "Prezumimi i pafajsise", kjo deri sa nje person nuk eshte shpallur fajtor nga nje gjykate.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    e ke fjalen per palen e krimineleve ....???!!! po ekspozohesh pak si shume .... po i del si shume ne mbrojtje atyre .... c'fare te thane ndonje gje tjeter ato ty qe gazetat deri tani nuk e kane thene ..... ????

a priori ....?????!!!!! interesant kjo fjala qe ti perdor ..... mos kemi te bejme me ndonje dentist pulash me specializim ne Itali .....???!!!
    Te shkuara Saliut, shko çoi ndonje kavanoz komposto.

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Ore ka humbur mendjen populli fare. Policia ben gafa sa te duash dhe nuk ngre ze njeri, tani qe ben nje gje ta sakte protestohet (e ca proteste, si ato te zuluve)!!!

Policia te kerkon ta ndalosh, ti HAP ZJARR dhe ai ca duhet te bej, te ri e te shohe?! Hajdede te ishte ndonje kalimtar qe hengri plumb qorr, do e kisha kuptuar reagimin, por anetar i bandes!!!! Ca jane keto idiotesira se po leme nam.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zoti Basha : 22-07-2010 më 05:20

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •