Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15

Tema: Pershendetje

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Vallen e nise ti, dhe nuk ishte vallja e pare qe nisje. Perderisa ti i fryve zjarrin mos prisje te mbeteshe i pa percelluar sepse nuk mund te kalosh kollaj mbi te tjeret.

Ne fakt duhet t'j jepja verejtje Station sepse ju pergjigj provokimeve te tua ? Keshtu ? Harroje.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Sic me tregove shkrimet e mia dhe e paskam provokuar shokun tend atehere silli shkrimet e tij ktu .. . Ku i ke ? Duke pare pergjigjen tende te fundit me verteton me se miri qe ti e ke kapur personalisht me mua dhe tregon njeanshmeri

Gjithsesi te tjeret e kuptojne dhe s'ka nevoje te zgjas ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 19-07-2010 mė 12:39
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Shiko une po te isha ne vendin tend nuk do e vazhdoja me tej kete maskarade.
    Shikoi te gjitha postimet e tua edhe ne kete teme kane nga nje shenim poshte "Ndryshuar per here te fundit nga Noellag" pse? Sepse edhe vet e kupton qe ato qe shkruan aty nuk te volisin ty.
    Ta thashe dhe po ta perseris qe une do ti pergjigjem me te njejten monedhe kujtdo qe do mundohet te me ofendoje pa te drejte, jo vetem ty por kujtdo qe mendon se ka aftesi superore dhe mund te tallet me te tjeret.
    Ne ate shkrimin e meparshem ku te thoja qe: "Ate punen e lepirjes mos ma trego mua por ndonje tjetri se keshtu do jete me mire per te gjithe" nuk ta thash sepse nuk mund te pergjigjesha ashtu siē ti e meritoje por u nisa nga mendimi se ishte me mire qe mos ti fryja zjarrit.
    Por jo ti vazhdon pa pike turpi dhe thua: "Ty ta tregoj se me hiqesh si i zgjuar...."
    Dhe une prap nuk tu pergjigja por jo se nuk di te pergjigjem mbaje mire mend kete.
    Dhe ne fund po te pershendes me nje thenie shkodrane: "Te hyfte vetja ne qejf"

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kot per muhabet... po e shikoj e po e shikoj kete qe ke shkruar Noellag edhe nuk po e kuptoj cfare kerkon?
    Perla te paska ardhur hakut... me duket e drejte cfare ka bere duke lexuar. Kete "station" nuk eshte se e njoh, po ne postimet qe kam rastisur ti lexoj nuk me duket tipi qe gerric. Per te mos thene qe ka sensin e komunikimit (jo si une fjala vjen) edhe nuk para kam pare ti bjere njeriu ne qafe kot.
    Ty nja 2 here qe te kam lexuar me ke lene pershtypjen e atij qe i pelqen te shkruaje sikur flet nga nje distance sigurie me njeren vetull perpjete...

Si te ta shpjegoj... me dukesh si nje bardhosh ne nje ghetto ne 3 te mengjesit, i cili i afrohet nje grupi negrish edhe fillon ti thumboje me batuta te tipit "e dini ju cuna mendimin e Voltaire per rimat ne rap?" Edhe kur keta zezaket cohen ne kembe me te te pallu ne dru, ti i thua "nuk ka nevoje per banalitete si dhuna... mund ta zgjidhim ceshtjen me nje quiz inteligjence..."

Ca mendo ti se i ndodh ketij bardhoshit ne rastin kokret?

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Noellag,
    Veretjet qe behen ne forum jane subjektive dhe gjithmone jane thike me dy presa. Ti si c'do antar ke te drejten tende te shkruash por nuk mund te imponosh punen e moderatoreve me tema te tilla. Me moderatoret meret stafi dhe Administratoret e forumit.
    Keshilla ime per ty eshte qe ne c'do teme te shkruash mendimin tend duke lene hapsire dhe per te tjeret. Eshte bere normalitet qe ne c'do teme behet chit-chat dhe askush nuk meret me temen por me postimin dhe personin me siper.
    Zbato rregullat dhe nuk do te kesh problme asnjehere, moderatoret megjithese njerez dhe te gabueshem nuk te bien ne qafe pa shkak.
    Kalofsh mire,
    Eduard Rusi
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •