Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 96
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ju femrat mos u qani kot , se ju pame tek tema e; tradhtise te se dashurit ne fejese me dike tjeter , sesa open-minded jeni ne kete aspekt. Te digjnit te gjalle ne hell te digjnit .

Sa per temen.

Une mendoj se veriut duhet te izolohet per nje kohe te gjate me qendren e shqiperise .
    Le te behet civilizimi i tyre me hap te avashte duke u nderlidh me kosoven , keshtuqe mos te kete konfrontime te tilla me qendren , sepse tjeter mentalitet tirana e perreth e tjeter mentalitet andej lart. Pse duhet qendra e shqiperise te degjoje e perjetoje ngjarje te tilla , per shkak te personave qe kane shume IQ te ulet . Eshte e vertete se nuk eshte i gjithe veriu i tille , mgjth ekziston nje proportion i madh njerezish te cilet reflektojne mbi veriun. Mendoj se hyrje-daljet me kosoven per veriun do jete me e shendetshme per ata .

Sjam anti-veri sa per dijeni .
    Jo mor,sipas teje keshtu sic shkruan ti verioret qenkan delja e zeze e popullit shqiptar,kshu i bie.Pse jeni ju te shqiperise se mesme ku historikisht nuk keni qene kurrkund,,Tirana vetem tiransa nuk ka,Elbasani ka injoranta sa te duash,Durresi eshte i papabunar per 9 muaj te vitit,Librazhdi ,Kavaja,Rrogozhina,Shijaku, si fshatra jane,pra kjo eshte e mesmja aristokrate, ju te shqiperise se mesme katunara kene qene gjith jeten,po te mos ishte zgjedhur Tirana kryeqytet shqiperia e mesme do mbeste katund,kshu qe mos na trego mentalitetin,dhe ku te shkojne ata te veriut se po te mos ishte per veriun ne s'do ishim komb,
    P.S nuk jam anti-e mesme sa per dijeni
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Jo mor,sipas teje keshtu sic shkruan ti verioret qenkan delja e zeze e popullit shqiptar,kshu i bie.Pse jeni ju te shqiperise se mesme ku historikisht nuk keni qene kurrkund,,Tirana vetem tiransa nuk ka,Elbasani ka injoranta sa te duash,Durresi eshte i papabunar per 9 muaj te vitit,Librazhdi ,Kavaja,Rrogozhina,Shijaku, si fshatra jane,pra kjo eshte e mesmja aristokrate, ju te shqiperise se mesme katunara kene qene gjith jeten,po te mos ishte zgjedhur Tirana kryeqytet shqiperia e mesme do mbeste katund,kshu qe mos na trego mentalitetin,dhe ku te shkojne ata te veriut se po te mos ishte per veriun ne s'do ishim komb,
    P.S nuk jam anti-e mesme sa per dijeni
    Mos merr hov kot se sjam prej shqiperise se mesme.
    Izolim mos e merr si ndarje por si hap per te industrializuar veriun ne menyre qe njerezit mos te detyrohen te emigrojne poshte sic ishte rasti i ciftit qe jetonte me qera. Besoj se kosova ndihmon ne kete rast e shkrirja e mentaliteteve te ndodhi gradualisht , pa i kapercyer shkallet nga 1 ne 15.
    Shume te veriut ketu se kane problem te perfitojne nga ''shthurja'' e qendres por kur ajo bie ne pragun e tyre , me vrap rrokin armet per vendeta.
    Hipokrizi e ulet , e me e keqja eshte se akoma ka trushplara qe besojne tek meritimi i ekzekutimit te atij te gjori. Duke pare se kosovaret jane paksa fanatike per vete ne ceshtjesh nderi , i bie me mire qe kjo pjese e shqiperise te hyje-dali me kosovaret derisa shkrirja te ndodhi plotesisht.

Mendimi im ky .

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Izolim mos e merr si ndarje por si hap per te industrializuar veriun ne menyre qe njerezit mos te detyrohen te emigrojne poshte sic ishte rasti i ciftit qe jetonte me qera. Besoj se kosova ndihmon ne kete rast e shkrirja e mentaliteteve te ndodhi gradualisht , pa i kapercyer shkallet nga 1 ne 15.
    Shume te veriut ketu se kane problem te perfitojne nga ''shthurja'' e qendres por kur ajo bie ne pragun e tyre , me vrap rrokin armet per vendeta.
    Hipokrizi e ulet , e me e keqja eshte se akoma ka trushplara qe besojne tek meritimi i ekzekutimit te atij te gjori. Duke pare se kosovaret jane paksa fanatike per vete ne ceshtjesh nderi , i bie me mire qe kjo pjese e shqiperise te hyje-dali me kosovaret derisa shkrirja te ndodhi plotesisht.

Mendimi im ky .
    Aha po e kuptova,ti je nga Skrapari,persa i perket asaj qe the nuk jam dakort,sado qe te perpiqesh qe te argumentosh perseri diferencim eshte dhe duket qarte,c'lidhje ka veriu me Kosoven ??????Ke folur kodra mbas bregut.Si trojet e veriu si te jugut dhe te mesmet te rrijne aty ku jane dhe pike
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Le te behet civilizimi i tyre me hap te avashte duke u nderlidh me kosoven

Po ti nuk e pe qe dolen ca kosovar ke kjo tema duke thene se duhet te benin edhe ata te njejten gje si ai djali ne Kosove? Po sikur ne vend qe te civilizohet te veriu te c'civilizohet edhe Kosova?

Jo, jo, une nuk jam per ndarje. Metoda me efikase per te tilla raste eshte zbatimi i ligjjit. Kur njerzit jan kaush nga trute ateher duhet ligji duhet ti godasi me forte se ndryshe nuk kuptojn. Psh, ai djali qe vrau te fejuarin e motres duhet te denohet te pakten me 25 vjet burg. Nderkohe motren mund tja marin ne patronazh cunat e lagjes se kur te dali i vellai nga burgu do ket harruar dhe emrin e vet.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Mendimi im ky .
    80% e kuadrove(tingellon paksa komuniste) apo perspektiva e kombit,luanin te gjithe zaret qe mos te mernin eksperience 5 vjecare ne ......................
    Disa kishin fat,disa jo.
    Bjeshke behet fjale.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    kush lu me nderin,gjakun,e pronen e tjetrit
    ne nje vend ku gjykata denon fukarain dhe liron te pasurit

plumbi i pret

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    [QUOTE=MIRIAM;2801556]
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    .

Po perseri ky ka meritu plumb ndoshta jo nga kjo familje por nga familja e gruas se tij .

QUOTE]
    Po veq edhe motres ka qene dasht nje plumb me ja dhane qe ka rend pas burrave te botes ,dhe ne fund edhe vetes se edhe ai i mire nuk besoj qe ka qene , keshtu qe do kishim nje fund te bukur
    Vetes ska patur nevoje por nese motra e ka dit qe shkon me burr te martuar eshte dasht me ja dhan plumb kres.
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    1. Eshte mir qe kem lirin,pra perfshihet e drejta e barabarte .

2.Kemi te drejten e shkollimit,qe me pare na ka pengu armiku.

3.Eshte ne perparim e siper zbulimi kunder korrupsionit,trafikimit te qenieve njerezore,prostitucionit,hajnise dhe droges,mendoj se per keto ke njohuri o xhamia ,dhe duhet te jesh i lumtur,mjaft kemi qen te shtypur..logjik!!!!!
    Per te paren shum ne rregull por qekjo e dyta eshte komplet e kunderta qe je duke e thene
    Ju femrat mos u qani kot , se ju pame tek tema e; tradhtise te se dashurit ne fejese me dike tjeter , sesa open-minded jeni ne kete aspekt. Te digjnit te gjalle ne hell te digjnit .

Sa per temen.

Une mendoj se veriut duhet te izolohet per nje kohe te gjate me qendren e shqiperise .
    Le te behet civilizimi i tyre me hap te avashte duke u nderlidh me kosoven , keshtuqe mos te kete konfrontime te tilla me qendren , sepse tjeter mentalitet tirana e perreth e tjeter mentalitet andej lart. Pse duhet qendra e shqiperise te degjoje e perjetoje ngjarje te tilla , per shkak te personave qe kane shume IQ te ulet . Eshte e vertete se nuk eshte i gjithe veriu i tille , mgjth ekziston nje proportion i madh njerezish te cilet reflektojne mbi veriun. Mendoj se hyrje-daljet me kosoven per veriun do jete me e shendetshme per ata .

Sjam anti-veri sa per dijeni .
    Pse mer Smth cfare ka Kosova ?? Kur ke qen ti ne Kosove qe ben kesi ndarje ??

Sipas teje qenka ne rregull qe kush tdon munet me i shetit motrat e tjetrit e mos me marr kurgjo ???

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Aha po e kuptova,ti je nga Skrapari,persa i perket asaj qe the nuk jam dakort,sado qe te perpiqesh qe te argumentosh perseri diferencim eshte dhe duket qarte,c'lidhje ka veriu me Kosoven ??????Ke folur kodra mbas bregut.Si trojet e veriu si te jugut dhe te mesmet te rrijne aty ku jane dhe pike
    Ore une ate po kerkoj . Te rrine aty ku jane. Mirepo ce do qe trute e njerezve nuk po fluturojne nga vendet ku ata jane , kjo eshte e gjitha.

Kosova me veriun perputhen me shume per nga mentaliteti. Rast konkret kemi xhamine qe bie dakort me derjansin .

Keta te dy mix behet nje corbe e mire me kripe shume.
    Perderisa kosovaret jane paksa me te dale se ata te veriut , mendoj se ata do i gdhendin me shpejt sesa qendra apo jugu i shqiperise.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-07-2010
    Postime
    19
    Jam kunder vrasjeve por ama i kuptoj disa familjare qe kane arsye te nevrikosen kur vajza ose motra e tyre perdoret nga meshkujt si objekt per te shfryre epshet dhe pastaj hidhet ne plera. Gezim Marku la gruan me dy femije dhe i premtoi fejesen nje goce tjeter dhe pastaj se mbajti fjalen. Ai eshte tallur me dy gra dhe eshte normale qe ka njerez qe nuk durojne dot. Po sidoqofte vrasja nuk justifikohet. Vetem frika nga pasojat e detyron mashkullin qe ta trajtoje femren si njeri dhe jo si objekt prandaj nderhyrja e familjarve eshte e domosdoshme qe meshkujt te kene frike edhe te mendojne ne radhe te pare me tru kur i del nje grua perpara. Edhe se familja e vajzes dhe ajo vete kane bere gabim qe u moren me nje burre te martuar kjo nuk e shfajeson gezim markun per talljen qe i ka bere te dyja grave. Nuk eshte shaka ti premtosh nje personi qe do fejohesh apo martohesh me te. Me shume me cudit fakti qe ka vajza ketu ne forum qe e konsiderojne gezim markun plotesisht te pafajshem. Sa per meshkujt ata i kuptoj ata bejne gjoja sikur angazhohen per te drejtat e gruas po ne te vertet duan shesh qe te bejne pershesh si ne evropen perendimore qe mashtrojne vajza dhe i lene fundja dhe me marre pa pasur frike nga pasojat.

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga fabioanna Lexo Postimin
    BUSHTER UN,, SI JA LEJON VETES?????? UN JAM DURRSAKE E KEMI CA SHPREHJE SI DAKU ETJ,, JA KU ESHTE ZGJUARSIA, EDUKATA,, E POPULLIT SHQIPTAR,THEM POPULLIT SE BON PJES DHE TI,, BUSHTER THUJ MOTRES TATE,,APO CIN KE AFER,,NJI POPULL NGA SE PERBEHET NGA INDIVID SI AI QE VRET PSE SI MORI MOTREN,,QE GJO MA E ULET DHE E SCIFOZO NUK KA,DHE NGA INDIVID SI TI QE I LEJON VETES TE OFENDOSH DIKE TJETER,, JA INDIVIDET E NJI POPULLI QE SNGREN KOK,,HAJT TUNG.....
    Gjithsesi insistoj ne mendimin e meparshem.
    Ti je euforike une jo, ti je nga durresi edhe une nga durresi jam, ti jeton ne itali edhe une ne itali jetoj, kemi dicka te perbashket ne, vendin dhe rrugen e jetes. Por me ndalime te vecuara une ndalohem tek mendimi im qe ti je perseri nje bushter, ndersa ti ndalohesh tek mendimi yt qe edhe pse e di qe je e mohon.
    Kujdes me shprehjet zog, se nuk mund te formulosh personalitetin tend me fjal te shkruara gabim.
    Ne fillim supozova se ishe nje bushter ndersa tani e konfermova nga pergjigja jote. Eshte njesoj, kur i bene nje femre nje kompliment nje femre si ty ti i thua ma ha *****. Tipike e zgjebsave shqiptar qe kan emigruar dhe mendojn se bejn diferencen
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •