Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 73
    i/e regjistruar Maska e Akulli_ch
    Anėtarėsuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Zürich / CH
    Postime
    188

Ndertimi i nje ure Shqipri - Italy !

Lexus te nderuar pjesmares kontributor te forumit shqiptar ,doja qe kjo teme te diskutohet ,analizohet ..te organizohet nga gjithe ne sepse eshte ē'eshtje kombetare.
    Karriera kerkohet kohe te ndertohet por duhet te ndertohet me pune e dije ,si mendoni ju (kuptohet) ē'do gje (ide) fillon nga nje hiq !,dikur behet madhestore,sa e duhur eshte qe i gjithe populli shqiptar te merre me serizishte ndertimin e nje URE Shqipri - Italy .

Sepse nga shtetet fqin jemi te izoluar ekonomikishte politikishte etj

1.- Nese ndertohet nje ure do te thote kemi kufirin tone
    2.- Nje ure e till lidhe Evropen me Azin
    3.- Sa e sa Emigrant do te kaloin (Tranzit) neper Shqipri,p,s Turqit qe jetoin ne Gjremani etj ,irakianet,iranianet,pakistanet ,Bullgaret,Greket,e ca Sllav te tjer .
    4.- Si popull sa jemi ne gjendje te organizohemi per nje ure te till ,dikur obligim ishte 3 % per ēlirimin e Kosoves ,vullneti ishte i madhe ,guximi,deshira e ēliruam Kosoven ,pse sot mos ta nderojm nje ure te nderojm Kosoven e gjithe Shqirpin .
    5.- A din dikush sa kilometra gjatsi ,mund te jete ngushtica me e shkurt Shqipri - Italy ,nuk kam njohuri personlishte por nese nuk gaboj nuk duhet te jete edhe shume p.s Otranto - Durres apo diku tjeter qe i vjen me afer duhet te jete diku 100 klm Det
    6.- Dhe sa mund te jete thellsia e Detit ?
    7.- Mendoi qe mundesit duhet te jen per nderitmin e nje ure Shqipri - Italy .
    8.- Nje ure e till lidhe edhe bizneset shqiptare me shepjti me bizneset evropiane .
    9.- Nje ure e till ndimon ē'do shqiptar ekonomikishte ,letson rrugtimin nga Servia,Kroacia etj .
    10.- kasirat shteti shqiptar mbi te gjitha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Akulli_ch : 18-07-2010 mė 19:16
    Mbi te gjitha Atdheu

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Eshte bere nje projekt dikur per nje ure qe do te lidhte italine me siēiline (qe eshte prap itali )
    gjatesia 45klm,pse mos te behej dhe kjo..... ,72 klm eshte kanali i Otrantos ,por duhen para ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Jam dakort. Une po sjell zhavorrin dhe cimenton, ti mer lopaten.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Akulli_ch Lexo Postimin
    Lexus te nderuar pjesmares kontributor te forumit shqiptar ,doja qe kjo teme te diskutohet ,analizohet ..te organizohet nga gjithe ne sepse eshte ē'eshtje kombetare.
    Karriera kerkohet kohe te ndertohet por duhet te ndertohet me pune e dije ,si mendoni ju (kuptohet) ē'do gje (ide) fillon nga nje hiq !,dikur behet madhestore,sa e duhur eshte qe i gjithe populli shqiptar te merre me serizishte ndertimin e nje URE Shqipri - Italy .

Sepse nga shtetet fqin jemi te izoluar ekonomikishte politikishte etj

1.- Nese ndertohet nje ure do te thote kemi kufirin tone
    2.- Nje ure e till lidhe Evropen me Azin
    3.- Sa e sa Emigrant do te kaloin (Tranzit) neper Shqipri,p,s Turqit qe jetoin ne Gjremani etj ,irakianet,iranianet,pakistanet ,Bullgaret,Greket,e ca Sllav te tjer .
    4.- Si popull sa jemi ne gjendje te organizohemi per nje ure te till ,dikur obligim ishte 3 % per ēlirimin e Kosoves ,vullneti ishte i madhe ,guximi,deshira e ēliruam Kosoven ,pse sot mos ta nderojm nje ure te nderojm Kosoven e gjithe Shqirpin .
    5.- A din dikush sa kilometra gjatsi ,mund te jete ngushtica me e shkurt Shqipri - Italy ,nuk kam njohuri personlishte por nese nuk gaboj nuk duhet te jete edhe shume p.s Otranto - Durres apo diku tjeter qe i vjen me afer duhet te jete diku 100 klm Det
    6.- Dhe sa mund te jete thellsia e Detit ?
    7.- Mendoi qe mundesit duhet te jen per nderitmin e nje ure Shqipri - Italy .
    e pamundur nuk eshte ,por Ura nuk besoj se do te realizohet,meqenese me te vertete eshte shume profitabile si per ne siper Shtetin Shqiptare,paramendo sa Trageta qe lundrojne dhe shumica jane,Greke,italo,kroate etj

3% me me pyet mua, une mendoj se ka vdekur ai vullnet tash,ai besim i atehershem shiko tash ,analizo miku im (askujt nuk i besohet)

Po porti cfare funksioni do kishte?

Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Eshte bere nje projekt dikur per nje ure qe do te lidhte italine me siēiline (qe eshte prap itali )
    gjatesia 45klm,pse mos te behej dhe kjo..... ,72 klm eshte kanali i Otrantos ,por duhen para ...
    Pikerisht, ne ngushticen e Mesines! Sa vite diskutohet ajo ure dhe akoma as qe behet fjale te filloje....e ka nje arsye, ose me shume se nje!

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    LOOOOOOOOOOOL Hahaha je njesh,pa dyshim per humor

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin

E bojshim parkim ,do te pushojshim pak nga gjith ajo rruge e gjate 72klm ahahaha

Ps .Bamke qenke i lashte ti kujtoja se ishe ne moshe me kalamojt e mi ahahaha
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    Une do bej busta pagat

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Porti ? po ka pastaj lidhje me Azi,Amerike,Angli..
    nese me te vertete e marim shembull,ndertohet kjo ure mund te ceki lirisht qe shumica e Gurbetcareve prej Perendimi nuk do te kalojne me nga Serbia por nga Shqiperia (Mendoj Shqiptaret nga Maqedonia dhe Kosova)

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •